Blogsale!

Het is weer tijd voor.. blogsale! De vorige keer was een groot succes, en kregen al mijn spullen een nieuwe eigenaar. Ik ben opnieuw door mijn kast gegaan en vond kleren die ik niet meer aantrek en/of niet meer pas, maar die eigenlijk te leuk zijn om weg te doen. Van bepaalde kledingstukken baal ik zelfs dat ze weg moeten, maar in de kast liggen ze toch maar te verstoffen.
Ik ben me er van bewust dat maandag misschien niet de meest geschikte dag is voor een sale, en dat sommigen nu gewoon aan het werk of op school zijn. Dit was echter een van de weinige vrije middagen die ik nog overhad, waardoor ik genoodzaakt was om ‘m vandaag in te plannen.
Lees verder voor de ‘spelregels’ en de kledingstukken die ik weg doe!

Regels
Net zoals de vorige keer zijn er wat ‘spelregels’, om alles overzichtelijk en eerlijk te houden.
– Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Mocht je iets over willen nemen, mail me dan via mijn contactformulier. Zet in het onderwerp het kledingstuk dat je graag wilt hebben.
– Reserveren is niet mogelijk, je neemt het over of niet.
– Mocht je vragen hebben, stel deze dan in de comments. Dan probeer ik ze zo snel mogelijk te beantwoorden. Alleen mailen als je ook daadwerkelijk van plan bent om over te gaan tot aankoop. Dit is om een overvolle mailbox te voorkomen :-)
– Ophalen is mogelijk in Utrecht. Verzending is ook mogelijk, de verzendkosten zijn dan voor de koper. Zolang het door de brievenbus past zullen de verzendkosten rond de €2 – €4 liggen. Wanneer het artikel niet door de brievenbus past of het gewicht boven de 2kg uit komt zijn de verzendkosten €6,75.
De kleding zat in een tas en is dus een beetje gekreukeld. Maar met deze prijzen valt daar vast wel doorheen te kijken ;-).

Wijnrode blouse Primark / Maat 38 / Mooi kleurtje, maar ik draag amper blousjes meer.. / VERKOCHT

Gebroken witte blouse Primark / Maat 36 / Zelfde geldt voor dit blousje / VERKOCHT


Hartjesblouse Primark / Maat 36 / Deze is zo leuk! Helaas net te kort voor mij / VERKOCHT

Zwart jurkje met mesh bovenkant / Maat 36 / Valt net iets kleiner, tussen 34-36 in, zgan / VERKOCHT

Zwarte skater skirt Pull & Bear / Maat S, valt als XS / Deze vind ik super leuk, maar is mij veel te klein! zgan / VERKOCHT


Crème kleurige top Vero Moda / Maat 36 / Heeft een klein vlekje op de achterkant in de plooi / VERKOCHT


Gestreept jurkje met open rug Brandy Melville / One size, valt als xs-s / Hierboven zie je de achterkant, de voorkant is gewoon dicht. Aan de voorkant op de rok zit een klein vlekjeVERKOCHT

Wijnrood/donkerpaars bodycon rokje New Look / Maat 36 / Nog nooit gedragen, om de een of andere reden kan ik deze niet combineren / €4

Bandeau bh’s zwart & roze Pimkie + gebloemde Bershka / De zwarte en roze zijn maat S/M, de gebloemde XS-S/ Deze zijn super handig voor onder een dropped armhole top, maar mij zijn ze helaas te klein /VERKOCHT

Wijnrode skater skirt H&M / Maat 36 / Leuk rokje, maar ik draag ‘m bijna nooit. zgan / €6

Roze short H&M / Maat 36 / Valt klein, ik pas ‘m helaas niet meer! / VERKOCHT

Spijkershort Zara / Maat 34, valt als een 36 / Leuk shortje, maar ik heb al genoeg spijkershorts / VERKOCHT

Dit was het alweer! Iets minder dan de volgende keer, maar toch nog genoeg om een blogpost mee te vullen. Ik hoop dat ik er iemand anders nog blij mee kan maken :-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Lauriëtte

  Vind de roze short van H&M echt heel erg leuk maar broekjes zitten 9 van de 10 keer niet goed :( Durf het risico niet te nemen.

 2. Annemiek

  Ik was even heel serieus aan het overwegen om het gestreepte jurkje van je te kopen, want wauw! Wat een leuk ding. Maar ik heb een litteken precies daar op m’n rug. Maakt het toch tot een twijfelgevalletje.
  Succes met de verkoop!

 3. Jana

  Dat gestreepte jurkje is zo leuk! Helaas heb ik dit model in de Brandy Melville al eens gepast, en hij is echt veel te kort voor me :( Veel succes nog met verkopen, er is zo te zien al veel weg!

 4. Marjolein

  Hoe lang valt het gestreepte jurkje? :) (heb je een aan-foto + jouw lengte?)

  1. Hmm ik heb even gekeken, maar ik heb hier zo even snel geen foto van. Ik ben 1.70 (of ietsie langer), en bij mij valt hij wel over m’n billen maar hij is wel erg kort. Ik denk dat als je 1.65 of kleiner bent dit jurkje perfect is.

 5. Yvonne

  Wat een leuke items! Toevallig heb ik gister ook mijn kleding op Marktplaats & op mn blog gezet. Succes met de verkoop!

 6. Marjolein

  Oh jammer, ik ben 1.82 dus dan gaat het over :P! Succes met de verkoop! :)

 7. Tedje

  Ik ben bijna 1.80 dus dat gaat hem niet worden met maatjes XS en S! Jammer, want je verkoopt super leuke dingen!

 8. Tamarah

  Leuke blogsale heb je weer! Dit keer sla ik over want mijn kast is goed gevuld :).

 9. Maudy

  Wat een leuke dingen weer! Ik heb zelf helaas al een enorm uitpuilende kast, dus veel succes met de verkoop (:

 10. Marinda

  aaaaah <3
  dat brandy melville jurkje. ik heb je al een mailtje gestuurd. hopelijk krijg ik snel een reactie en kan ik hem snel gaan dragen.

Geef een reactie