Giveaway: handmade mary’s bracelets

DSC_0163

Vorig jaar zomer deed ik ook al een leuke win actie samen met Handmade Mary’s, de leuke zomerse Ibiza-stijl armbandjes van de zusjes Maria en Hillery. Ik draag niet veel sieraden, maar in de zomer heb ik graag wat armbandjes om mijn pols. Vaak een combinatie van verschillende soorten en stijlen, die samen een geheel vormen.
Deze zomer heeft Handmade Mary’s een nieuwe collectie, bestaande uit setjes van vier armbandjes. Allemaal in de leuke Ibiza-stijl, voor een mooi prijsje. En super leuk: ik mag twee van zulke setjes verloten!

DSC_0164

De setjes zijn er in verschillende soorten: o.a. neon, pastel, summer en een speciaal setje voor BFF’s. Hierboven zie je mijn setje, genaamd ‘classy’. Hier vind je een overzicht van alle setjes, de winnaars winnen een setje naar keuze. Geen zin om de uitslag van de win actie af te wachten? Je hebt een setje al voor €9,95 in huis.
Je kunt de armbandjes als setje dragen, maar ook los zijn ze leuk als een subtiel accessoire. Of wanneer je al een opvallend horloge draagt, dan is een armbandje soms genoeg. Daarnaast kun je ook meerdere setjes met elkaar combineren, super leuk dus!

DSC_0166

Vul het Rafflecopter systeem in om kans te maken op een setje Handmade Mary’s naar keuze. De eerste drie stappen (volgen via bloglovin, de facebookpagina van Handmade Mary’s liken en een comment achterlaten) zijn verplicht, bij het trekken van een winnaar wordt altijd gecontroleerd of er aan deze stappen is voldaan.

a Rafflecopter giveaway

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 47 reacties

 1. Vita

  Echt mooie sieraden!
  Anyway, do you prefer bloglovin to feedly? I find feedly much easier to use and posts on bloglovin just keep piling on :)

  1. That’s a good point. I do like bloglovin but I never really tried feedly. I might put up a feedly button aswell, so visitors can choose their own feed program :-)

 2. Lauriëtte

  Wat zonde dat het allemaal alleen maar in het goud is! :( Als er ook een setje was geweest met zilveren accenten had ik graag meegedaan!

 3. ilse

  Ze zijn super cute hier doe ik graag aan mee…

 4. Masha

  Ooh wat een mooie setjes, maar de leukste vind ik denk ik ‘Summer’!

 5. Babette

  Ooh wat leuk, en toevallig kwam ik twee dagen geleden de site tegen!
  Dus doe graag mee voor het setje classy !!

 6. Dina

  Leuke armbandjes zeg, heel schattig. Succes met je winactie! :)

 7. Maike

  Wat een leuke give-away, I’m in! Ik volg Hillery en Maria op Instagram en zie hun creaties vaak voorbij komen, echt tof! Zelf vind ik het Classy setje het leukst :)

  Liefs van Maike

 8. Tamara

  Ik ben helemaal fan van de armbandjes van Handmade Mary’s. Volgens ben ik na jouw blog van vorige jaar op hun site gaan kijken en heb toen een eigen setje besteld. Ik zou er graag nog een aantal bij hebben, hun collectie is erg leuk!

 9. Ellen

  Mooie armbandjes! Ik doe graag mee voor de Classy set.
  Ellen

 10. Hester

  Wauw die zijn echt heel leuk! Ik kende dat merk helemaal niet. Ik zou graag mee willen doen met het setje van Classy hihi :)

 11. lindsey

  Ahhh ze zijn allemaal zo leuk! Mij maakt het niet uit welke ik zou mogen krijgen als ik zou winnen. Het pastel setje is ook heeel leuk! Succes met het kiezen van de gelukkige winnares x

 12. Laura

  Leuke actie, ik kende ze al omdat ze in hetzelfde dorp wonen als ik! Ik doe mee en ik vind het ‘summer’ setje mooi. Liefs!

 13. Charlotte

  Leuke armbandjes! Als eens gekeken, en ik zou gaan voor de ‘classy’ set :)

 14. Marlies

  Wat een fijne bandjes, ik vind de verpakking ook erg mooi ;) Goede inspiratie voor m’n eigen shopje :) Ik ga zelf voor het ‘pastel’ setje!

 15. Hoi meiden,

  Als je op een product klikt in de webshop kun je ‘metaal’ kiezen. Bij het ‘BFF’ setje en ‘Classy’ setje kun je kiezen tussen goud, zilver en rose goud. De andere setjes kunnen we helaas alleen in het goud maken.

  Liefs, Maria & Hillery
  http://www.handmademarys.nl

 16. adiene

  Echt leuk! Ik vind zelf het Classy setje maar dan in het zilver heel erg leuk.

 17. Kim

  Ik vind het super-setjes. Classy en Neon vind ik de mooiste. :-)

 18. Eva

  Super leuke armbandjes en passen goed bij mijn rosékleurige horloge! x Eva

 19. Christel

  Wat een schattige armbandjes! Ik zou voor Neon gaan.

 20. Inês

  All the bracelets are super cute. A couple of years ago, I had a “Senhor do Bonfim” one and wore it until it broke apart :)

 21. Maria

  Wauw, wat een mooie armbandjes ! ik ben alle opties om kans te maken langs gegaan en als ik vinden zou ik graag de classy willen ! Wauw

 22. Loes

  Nou, ik ben benieuwd. Ik heb wel armbandjes, maar ik draag ze te weinig. Weer een herinnering dat ik ze weer eens moet gaan opzoeken en dragen!

 23. Marjolein

  Wat een gave armbandjes! Ik hou er heel erg van, in de zomer draag ik vaak allerlei kleine armbandjes bij elkaar, lekker vrolijk! En wauw wat zijn dit leukerds :-) duimen maar!

 24. Heleen

  Echt hele leuke armbandjes! Ik doe mee ;) Ik heb alles gedaan.

 25. Marion

  Hele lieve en mooie armbandjes. Ik doe graag mee (stiekem om ze aan mijn nichtje cadeau te geven). :-)

 26. Anna

  Superleuk idee! Ook ik ga voor het classy setje in het zilver :)

 27. Ahh leuk zulke zomerse winacties! Ik doe gezellig mee! Vind het setje ‘pastel’ erg leuk. Netjes aan alle voorwaarden voldaan;)

 28. Irene

  Super leuk! Ik doe graag mee, wat zijn ze super gezellig :).
  xx

 29. lotte

  Hey! Wat ongelofelijk lief, schattig, mooi en gezellig zullen deze armbandjes zijn om dag na dag door te dragen in de zomer..! :D Ik zou graag het setje Classy willen winnen, de kleuren contrasten vind ik erg zomers en speels. En zeg nou eerlijk.., wie houdt er nou niet van een beetje zoetigheid om de pols..?! ;p

  Je blog is om op te eten zo fijn, ga zo door !!

  Heel veel knuffels,
  Lotte

 30. Anouck Plume

  Ik vind hun sieraden zo leuk! Ik zag ze vorige zomer ook al eens voorbij komen, maar ik vind het zo jammer dat alles goud-accenten heeft. Ik heb een zilveren ring die ik altijd draag, dus draag eigenlijk bijna altijd zilver kleurige sieraden! Maar ik doe wel mee met de giveaway, wantja daar kan ik toch geen nee tegen zeggen? Haha! De setjes zijn allemaal zooo leuk! De classy, die jij ook hebt vind ik denk ik de mooiste.

 31. jessie

  Ontzettend leuk! Ik doe ook mee voor de Classy set. :)

 32. Lisa

  Ze zijn erg leuk. Zeker voor de zomer! Helaas draag ik alleen zilveren sieraden, dus gaan deze niet werken. Succes voor de rest! :)

 33. Marieke

  Wat vreselijk leuk! Ik heb ondertussen een leuke collectieetje opgebouwd met kleine gekleurde armbandjes, maar voornamelijk alleen maar met groen en bruin, deze zouden dat allemaal wel leuk opfleuren! :D

 34. Nicole

  Echt heel erg leuk! Ik vind het armband setje WATERFALL heel mooi!

 35. Berber

  Superleuk! Ik doe mee :) Het wordt tijd dat ik weer meer armbandjes om ga doen, net zoals hoe ik dat vroeger deed..

 36. Sigrid

  Wat een super cute armbandjes! Ik ga over twee weken partyen op een festival in Duitsland, deze armbandjes mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken! Ik vind, net als jij, classy het leukst :)

 37. kristel

  Ik doe mee en ga voor classy!

 38. Irene

  Wat superleuk dat ik een setje gewonnen heb! Dank jullie wel :). (En ik ben toch gezwicht voor het classy setje, past mooi bij mn classy nieuwe jurkje ;) ).
  Liefs Irene

Geef een reactie