DSC_0163

Vorig jaar zomer deed ik ook al een leuke win actie samen met Handmade Mary’s, de leuke zomerse Ibiza-stijl armbandjes van de zusjes Maria en Hillery. Ik draag niet veel sieraden, maar in de zomer heb ik graag wat armbandjes om mijn pols. Vaak een combinatie van verschillende soorten en stijlen, die samen een geheel vormen.
Deze zomer heeft Handmade Mary’s een nieuwe collectie, bestaande uit setjes van vier armbandjes. Allemaal in de leuke Ibiza-stijl, voor een mooi prijsje. En super leuk: ik mag twee van zulke setjes verloten!

DSC_0164

De setjes zijn er in verschillende soorten: o.a. neon, pastel, summer en een speciaal setje voor BFF’s. Hierboven zie je mijn setje, genaamd ‘classy’. Hier vind je een overzicht van alle setjes, de winnaars winnen een setje naar keuze. Geen zin om de uitslag van de win actie af te wachten? Je hebt een setje al voor €9,95 in huis.
Je kunt de armbandjes als setje dragen, maar ook los zijn ze leuk als een subtiel accessoire. Of wanneer je al een opvallend horloge draagt, dan is een armbandje soms genoeg. Daarnaast kun je ook meerdere setjes met elkaar combineren, super leuk dus!

DSC_0166

Vul het Rafflecopter systeem in om kans te maken op een setje Handmade Mary’s naar keuze. De eerste drie stappen (volgen via bloglovin, de facebookpagina van Handmade Mary’s liken en een comment achterlaten) zijn verplicht, bij het trekken van een winnaar wordt altijd gecontroleerd of er aan deze stappen is voldaan.

a Rafflecopter giveaway

Gerelateerd

47 reacties op “Giveaway: handmade mary’s bracelets

 1. Wat een leuke give-away, I’m in! Ik volg Hillery en Maria op Instagram en zie hun creaties vaak voorbij komen, echt tof! Zelf vind ik het Classy setje het leukst :)

  Liefs van Maike

 2. Ik ben helemaal fan van de armbandjes van Handmade Mary’s. Volgens ben ik na jouw blog van vorige jaar op hun site gaan kijken en heb toen een eigen setje besteld. Ik zou er graag nog een aantal bij hebben, hun collectie is erg leuk!

 3. Ahhh ze zijn allemaal zo leuk! Mij maakt het niet uit welke ik zou mogen krijgen als ik zou winnen. Het pastel setje is ook heeel leuk! Succes met het kiezen van de gelukkige winnares x

 4. Wauw, wat een mooie armbandjes ! ik ben alle opties om kans te maken langs gegaan en als ik vinden zou ik graag de classy willen ! Wauw

 5. Nou, ik ben benieuwd. Ik heb wel armbandjes, maar ik draag ze te weinig. Weer een herinnering dat ik ze weer eens moet gaan opzoeken en dragen!

 6. Wat een gave armbandjes! Ik hou er heel erg van, in de zomer draag ik vaak allerlei kleine armbandjes bij elkaar, lekker vrolijk! En wauw wat zijn dit leukerds :-) duimen maar!

 7. Hey! Wat ongelofelijk lief, schattig, mooi en gezellig zullen deze armbandjes zijn om dag na dag door te dragen in de zomer..! :D Ik zou graag het setje Classy willen winnen, de kleuren contrasten vind ik erg zomers en speels. En zeg nou eerlijk.., wie houdt er nou niet van een beetje zoetigheid om de pols..?! ;p

  Je blog is om op te eten zo fijn, ga zo door !!

  Heel veel knuffels,
  Lotte

 8. Ik vind hun sieraden zo leuk! Ik zag ze vorige zomer ook al eens voorbij komen, maar ik vind het zo jammer dat alles goud-accenten heeft. Ik heb een zilveren ring die ik altijd draag, dus draag eigenlijk bijna altijd zilver kleurige sieraden! Maar ik doe wel mee met de giveaway, wantja daar kan ik toch geen nee tegen zeggen? Haha! De setjes zijn allemaal zooo leuk! De classy, die jij ook hebt vind ik denk ik de mooiste.

 9. Wat vreselijk leuk! Ik heb ondertussen een leuke collectieetje opgebouwd met kleine gekleurde armbandjes, maar voornamelijk alleen maar met groen en bruin, deze zouden dat allemaal wel leuk opfleuren! :D

 10. Wat een super cute armbandjes! Ik ga over twee weken partyen op een festival in Duitsland, deze armbandjes mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken! Ik vind, net als jij, classy het leukst :)

 11. Wat superleuk dat ik een setje gewonnen heb! Dank jullie wel :). (En ik ben toch gezwicht voor het classy setje, past mooi bij mn classy nieuwe jurkje ;) ).
  Liefs Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *