birhtdayroom

Jeeej, vandaag is mijn 22e verjaardag! De slingers hangen en het zonnetje schijnt.. hoewel ik vandaag niet heel veel bijzonders ga doen heb ik er toch zin in! Wie jarig is trakteert, en daarom geef ik vandaag ook iets weg. Lees verder om te zien wat, en hoe je kans maakt op dit pakketje.

present

Dit is het pakketje dat ik weg geef, een echte Last Days of Spring goodiebox. Geen gesponsorde box of afdankertjes van mij, maar leuke goodies typerend voor mij en/of mijn blog. Wat zit er in?

box giveaway

Natuurlijk 1) een kleurboek. Lekker rustgevend patroontjes kleuren, want kleuren is leuk! Daarnaast 2) een deskplanner. Want ik houd ook van plannen. Dan hele toffe 3) polaroid koelkast magneetfotolijstjes. Inclusief stift, zodat je er een leuke boodschap bij kan zetten. Als vierde het boek 4) The Pocket Scavenger van Keri Smith. Een super tof boek dat je uitdaagt creatief bezig te zijn. Daarnaast 5) een travel diary. Handig voor alle mooie reisplannen komende zomer en als je niet zo creatief bent voor de travel diaryDIY. Ook zit er een blik 6) vanilla rooibos thee in van Starbucks, mijn werk. Dit is mijn favoriete smaak! Voor de leuk zit er ook een 7) klein weck potje in. Ik ben dol op mooie weckpotjes, en deze is heel erg schattig! En als laatste zitten er 8) enkele rolletjes washi tape in.

Een heleboel leuks en creativiteit in een doos dus, stevig vastgetaped met mintgroen tape. Om nog even in de Last Days of Spring sferen te blijven. Deze goodiebox is voor 1 van mijn lezers; jullie dus!
De winactie is vannacht rond mijn geboorte tijdstip (3:38) live gegaan, en zal a.s. maandag sluiten. Tot die tijd heb je om mee te doen. En mee doen is simpel: volg de stappen van Rafflecopter, en deze zal uiteindelijk een random winnaar kiezen. De eerste twee stappen (facebookpagina liken en een comment achter laten) zijn verplicht voor deelname, de andere opties zorgen voor een extra lootje in de ton. Succes!


a Rafflecopter giveaway

Gerelateerd

191 reacties op “It’s my birthday + giveaway

 1. Hi!

  Ik doe heel graag mee aan je give away, iedereen wil toch wel zo’n pakketje winnen!

  Ik heb vanaf volgende week zwangerschapsverlof dus bergen tijd om creatief bezig te zijn dan :)

  Ik zal ook een link op mijn blog plaatsen over deze super leuke give away.

  Groetjes en van harte gefeliciteerd met je verjaardag natuurlijk!

  Groetjes,
  Milou.

 2. Wauw van harte gefeliciteeeeeeerd! Een mooie dag toegewenst en ik hoop van harte dat er geweldige kansen op je pad komen in je nieuwe levensjaar. Veel liefs, Dagmar

 3. Hartelijk gefeliciteerd… wat een leuk pakketje hier doe ik graag aan mee… Door jou kleurboek review ben ik ook aan het kleuren geslagen

 4. Van harte en op naar de volgende 22! ;) Wat een heerlijk pakket geef je weg, mijn hartje begon er spontaan sneller van te kloppen. Helaas kan ik wegens ontbreken van een facebookaccount niet meedoen, maar succes aan de rest.

 5. Super leuke winactie!! Ik doe mee!!
  Alvast en dikke proficiat met je verjaardag!
  En ook proficiat met je nieuwe layout!
  Ik ken je blog nog niet zo lang maar ben
  al volledig verslaafd!! ;-) Groetjes

 6. Gefeliciteeeerd! Die vlaggetjes zijn ge-wel-dig. Ik zag ze ook al in de winkel liggen en ga ze zeker halen als ik zelf jarig ben :-) Hehehe. En: super lief dat je trakteert :-) Ik doe mee!

 7. Mehh ik had een hele comment getypt en toen liep de website vast (zal wel aan het internet hier bij mijn ouders liggen). Hopelijk doetie ’t nu wel:

  Nogmaals van harte gefeliciteerd meid! Leuk pre-verjaardagscadeautje, je nieuwe site! Hij is supermooi geworden. Ook een leuke box, zou ik graag willen winnen. Bij deze mijn comment, haha.

  X

 8. Wat een geweldige box! Vooral de travel diary zal van pas komen als ik hem win want ik ga een jaar in Spanje studeren, dan kan ik daar al mijn belevenissen in bij houden :)

 9. Gefeliciteerd! Ik doe mee! (PS, op de foto van de doos zat ik stiekem voornamelijk te staren naar die awesome Canon camera, kwijlkwijl)

 10. Van harte gefeliciteerd! Maak er een mooie dag van. Het weer zit in ieder geval mee!

  Wat heb je een super leuke box samen gesteld! Ik doe graag mee :) En je facebookpagina like-te ik al, hihi :)

 11. Gefeliciteerd met je verjaardag! :) Superlief dat je trakteert. Het pakketje ziet er echt heeel leuk uit! Geniet van je special day :)

 12. Gefeliciteeeeeeerd! En wat een ongelofelijk leuke slinger hebben. Net als de goodiebox trouwens, die wil ik ook hebben. Maar als je jarig bent moet jij natuurlijk ook verwend worden, dus bij deze een virtuele verjaardagskus voor jou!!

 13. Hi Marlous!

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Hopelijk heb je toch een hele leuke dag!
  Hoe kom je aan die slinger? ik vind hem erg leuk! :)

  Ik doe natuurlijk mee voor de goodiebox.

  Fijne dag vandaag!

 14. Gefeliciteeerd!! Fijne dag vandaag :) ik dacht dat de camera ook te winnen was, samen met de slingers haha, omdat ik onder die foto zag staan ‘dit is het pakketje wat te winnen is’, maar je goodiebox is eigenlijk nog veel leuker!

 15. Gefeliciteerd!!! Maak er leuke dag van vandaag. Ook erg lief dat je op de dag waarop je cadeautjes hoort te krijgen, er ook een weg geeft.
  Alles wat erin zit vind ik echt geweldig! :)

 16. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Het viel me op dat als je googled op lastdaysofspring, dat dan je oude linksite nog bovenaan staat. Kun je misschien nog wat aan doen (:

 17. Proficiat! Hieperdepiep! Ziet er een hele fijne goodiebox uit (naar die thee ben ik wel heel benieuwd!) dus ik doe graag mee. En misschien begrijp ik dan eindelijk waar die kleurboekenhype vandaan komt, haha.

 18. Your giveways are really amaizing! Pictures that you have made i use for my desktop :) Greetings from Serbia and happy b-day!

 19. Natuurlijk van Harte met je verjaardag! Wat een leuk pakketje zeg, wat me vooral aanspreekt is het gedeelte over plannen;-) kan zeker wel een goede planning gebruiken, tis soms ZOOOON chaos hahaha… Leuk ik doe natuurlijk mee! Groetjes ilse

 20. Gefeliciteerd, maak er een fijne dag van ツ !
  Wat een leuk en gul gebaar zo’n persoonlijk samengestelde goodiebox, ik hoop dat je zelf ook leuke cadeautjes mag krijgen vandaag!

 21. Huh, ik had een berichtje al geschreven maar de helft staat er maar? Kan dit? Ik had erbij geschreven dat ik gaag mee wil doen aan de win-actie! en lief van je zelf een pakketje te maken! Ik heb de Facebook geliked :)
  Liefs Romy ,, nog een fijne avond!!

 22. Gefelicitaart! :)

  Normaal comment ik niet zo snel op blogs. Maar voor zo’n leuke winactie maak ik natuurlijk graag een uitzondering. Ik lees je blog altijd met erv veel plezier.

 23. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! :-) Heb je een leuke dag gehad? Wat heb je allemaal gekregen?
  Wat een leuke give away! Je geeft toffe spulletjes weg.
  Hoop dat ik dat reflector dingetje goed heb ingevuld haha.

 24. Oh! Door mijn dagje studeren heb ik je hele blog gemist. Wat stom :( Nog gefeliciteerd! Smaakte de champagne? (Ja, die had ik dan wel weer gezien, haha). Wat een super leuke give-away heb je ervan gemaakt, daar doe ik graag aan mee :) Trouwens, om op je journalistiek blogje terug te komen: ik heb dat ook met een font! Het is bijna moeilijker dan de rest van de layout. Maar ik kom er nu achter dat de letter-spacing vooral zo groot is in het comment blok en niet in je tekst. Dat studeren… ;)

 25. Oooeh wat een superleuk pakketje! Zou ik graag willen winnen. =) Ik weet niet meer hoe ik ooit op je blog terecht ben gekomen, maar weet nog wel dat ik me een keertje helemaal gek heb gezocht ernaar haha. Uiteindelijk kwam ik er door te googlelen ‘verhuizen kamer mintgroene muur’ of zoiets dergelijks, want dan had ik onthouden. ;P Sindsdien ben ik het adres niet meer vergeten en een trouwe lezer (wel een beetje een lurker sshh)!

 26. Een dag te laat, maar niet minder gemeend: van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En natuurlijk doe ik supergraag mee aan deze toffe winactie;-)

 27. Allereerst: gefeliciteerd! :)

  Jouw blog is echt een verademing tussen alle lifestyleblogs! Altijd leuk om te lezen en ik ben fan van je spullen. Het is me alleen nog niet gelukt om de Hema weekplanner te vinden! Ben in 3 Hema’s in Utrecht geweest maar nergens meer verkrijgbaar… bij welke Hema heb jij hem gekocht? Ik hoop dat ik de goodiebag win, heb ik in elk geval een deskplanner (en zo niet, dan ga ik hem zelf kopen hihi).

  1. Een verademing? Positief dus? Ik ben benieuwd naar welke lifestyleblogs je nog meer volgt dan, ik zoek er namelijk nog een paar om te volgen.

   En ja, die weekplanner is populair! Ik heb ‘m in een kleine hema in een buitenwijk gekocht, wellicht helpt dat? Daar is het altijd wat rustiger en zijn dingen minder snel uitverkocht.

 28. Well, uhm, the first birthday wishes were too early and these are a bit late, but nevermind, I still wish you happy new year of Marlous :)
  I’m celebrating my bday tomorrow and I am freaking out a bit. Mostly about how much food I have to prepare for the party :D

 29. Wat een schattige slingers! Nog gefeliciteerd, ik doe graag mee met de winactie met zo’n leuk pakketje. Hopelijk zijn deze vele reacties ook een soort cadeautje terug voor jou ;-)

 30. Een beetje te laat maar toch nog gefeleciteerd!! Tijdens de pauze op mijn stage lees ik altijd je blog ( al had ik de laatste dagen geen tijd) =perfecte onts

 31. Last days of spring…. Als ik aan die laatste dagjes lente denk wil ik de lente zo weer overnieuw doen.. Kan helaas niet maar hey! De zomer met deze giveaway zou toch helemaal mooi zijn! Leuke actie en mooi vormgegeven website

 32. Last days of spring…. Als ik aan die laatste dagjes lente denk wil ik de lente zo weer overnieuw doen.. Kan helaas niet maar hey! De zomer met deze giveaway zou toch helemaal mooi zijn! Leuke actie en mooi vormgegeven website
  Van harte gefeliciteerd!

 33. Super leuk! Hopelijk heb je een fijne verjaardag gehad :) nog gefeliciteerd! Ik volg je al weer bijna 3 jaar nu, de tijd gaat zo snel!

 34. Oeeh, van harte gefeliciteerd! Ik was nog bij de Vasim geweest, trouwens! Thanks voor de tip, het was erg gaaf! ;-) Enne, ik doe ook mee aan je winactie! Ik heb gefacebooked, getwitterd en gereageerd, misschien helpt het! In ieder geval, damn, je interieur is echt fucking nice! Kan zo in VT Wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *