everythingelze

Het duurde eventjes, maar ik heb eindelijk weer een leuke nieuwe blog ontdekt. Everythingelze.com, door Elze (hoe leuk is deze woordspeling?). Het is lastig om leuke lifestyleblogs te vinden tussen het bos van food-, beauty- en fashionblogs, maar met Everythingelze zijn we weer een leuke lifestyleblog rijker.
Hier vind je lekkere recepten, leuke hotspots en mooie interieurinspiratie. Alles met mooie heldere foto’s van eigen hand (wel zo belangrijk). Lees verder voor een kleine preview, of klik gelijk door naar Everythingelze.com.

Elze heeft prachtige badkamer, en hoe leuk zijn deze DIY wasmiddel flessen? Staat een stuk stijlvoller in de badkamer..


Ook van haar recepten ben ik fan: ziet dit er niet overheerlijk uit?

Ook noemt ze originele hotspots, waar ik door de mooie foto’s gelijk een keer langs wil gaan.

Een aanrader dus, Everythingelze.com. Ze is nog niet zo heel lang bezig, maar het ziet er veelbelovend uit. Een echte ontdekking dus!
Wat zijn jullie favoriete lifestyleblogs? Lifestyleblogs zijn mijn favoriete blogs, maar helaas is het lastig om goede lifestyleblogs te vinden. Mochten jullie nog een paar aanraders hebben, dan hoor ik het graag!

Gerelateerd

15 reacties op “Lovely blog: EverythingElze

  1. Wauw! Ik zit helemaal met rode blosjes op de bank je blog te lezen! Toevallig was ik lekker ver terug aan het lezen, gewoon.. omdat dat zo leuk is. Zie ik daar ineens mijn blog! Super leuk, thanks voor het vermelden en je lieve complimenten! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *