Lovely blog: Streets Ahead

lovelyblog_streetsahead

Ik tipte al eerder artikelen van Linda in mijn TGIF posts, maar sinds Linda een nieuwe blog heeft ben ik helemaal fan. Alle oude artikelen zijn nog steeds op haar blog te vinden, maar vanaf nu focust ze zich vooral op een ‘happy, healthy & succesful life’.
Dat uit zich in artikelen met heerlijke (en toch gezonde) recepten, tips over planning en een efficiënt leven én hele interessante artikelen over je eigen identiteit (zoals de post over kernkwaliteiten).
Een blog waar je echt iets van kan leren dus, daar houd ik van. Daarnaast zijn er nog niet veel andere Nederlandse blogs die zich hier op focussen, waardoor Linda’s blog nog meer de moeite waard is. Haar nieuwe blog heet Streetsahead.nl. Klik gelijk door om de blog zelf te bekijken, of lees nog even verder voor mijn favoriete artikelen.

Dit artikel tipte ik al eerder, maar mocht het je ontgaan zijn: hier legt Linda heel duidelijk uit wat kernkwaliteiten zijn en hoe deze je kunnen helpen om inzicht te krijgen in je eigen gedrag.

In de speciale categorie ‘Timemanagement Tuesday’ geeft Linda tips over time management, efficiënter leven, plannen.. dat soort dingen. Erg handig! Zo ook dit artikel over het maken van een dagplanning.

Ik ben ook dol op zen-artikelen, die je weer even met beide benen op de grond zetten. Zoals bijvoorbeeld dit artikel, waarin Linda 6 tips geeft over hoe je niet te veel hooi op je vork neemt. Handig!

En misschien nog wel het meest inspirerende artikel op haar blog: ‘Dit wilde ik doen, en ik deed het‘.

Deze post heeft 17 reacties

 1. Ja ik volg haar blog al een tijdje, ontzettend leuk! En wat lief dat je blogs zo in het zonnetje zet!
  Liefs, Tessa

 2. Klinkt als een leuke blog, ga hem eens even bekijken :)

 3. Oh leuke blog. Deze kende ik nog niet… Ik ga haar meteen even volgen op blogloving :). Bedankt voor het delen van de blog!

 4. Ik volg haar ook al een tijdje en ik ben fan :)!

  Liefs,
  Pauline

 5. Ik kende deze blog nog niet,
  ik zal even gaan spieken.
  Lief ook dat je bepaalde blogs in
  het spotlight zet!

 6. Leuke blog, ik ben even gaan piepen :-). Ik volg haar nu via Bloglovin, je kan tenslotte nooit genoeg leuke blogs volgen !

 7. Oh wowww ik zit hier met een mond vol tanden! Één groot compliment deze blog, dankjewel Marlous!!

 8. Hé, die kende ik nog niet! Ik ga gelijk even een kijkje nemen op haar blog. Bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand