My favorite instagrammers part IV

Instagram is mijn favoriete social media. Ik zou best zonder twitter, facebook (en misschien zelfs whatsapp!) kunnen, maar instagram.. Bij het wakker worden en voor het slapen gaan doe ik vaak een rondje instagram en kom ik zoveel moois tegen! Ik haal heel veel inspiratie uit instagram, zowel op kook- en interieurgebied.
Daarnaast is zo’n kijkje in iemands leven ook gewoon heel erg leuk. Mijn instagram account is @lastdaysofspringblog, maar vandaag laat ik jullie mijn favoriete accounts zien.

ig_accordingtokrisz

@accordingtokrisz dit prachtige account vol food foto’s wordt gerund door.. een man! Dat is nog eens verfrissend. Verder is er vrij weinig informatie over hem te vinden, geen blog of site is aan hem gelinkt. Hij update niet heel vaak, maar als hij een nieuwe foto plaatst is het altijd een pareltje. Zeker de moeite waard om te volgen!

ig_annalittlelove

@annalittlelove – Dit Nederlandse meisje maakt prachtige lichte foto’s. Ik heb een zwak voor simplistische, heldere foto’s en wat dat betreft zit je bij Anna helemaal goed.

ig_mmmoky_

@mmmoky_ – Natuurlijk mag een goed foodaccount niet ontbreken in mijn favorieten. Deze 18-jarige Italiaanse maakt foto’s waarbij het water je in de mond loopt. Daarnaast zijn ze ook nog eens prachtig gestijld, iets waar ik dan weer inspiratie uit haal. Op haar blog vind je de bijbehorende recepten.

ig_verdenius

@verdenius – Marieke ken ik persoonlijk, maar dat is niet de reden waarom ze tussen mijn favorieten staat. Ze maakt prachtige, heldere foto’s en tipt tussendoor nog wat leuke adresjes. Niet alleen een inspiratiebron qua foto’s, maar ook handig voor leuke en bijzondere adresjes!

Ik schreef eerder al over mijn favoriete instagrammers: deel 1deel 2deel 3, ook hier staan wat pareltjes tussen. Vergeet dus niet om daar ook even een kijkje te nemen. Wat zijn jullie favoriete instagramaccounts? En instagrammen jullie zelf ook? Laat dan even je username achter in de comments, dan neem ik een kijkje.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Romy

  Leuk! Ik volg ze nu ook. Zelf vind ik de instagrammer theotherway heel tof. Ze post foto’s met haar heerlijke baksels maar ook van haar perfecte huis. Ze is trouwens Nederlands

 2. Lauriëtte

  Mooie inspirerende accounts! Heb precies hetzelfde in de ochtend en in de avond, altijd eerst even een rondje Instagram!

 3. Eline

  Super leuke accounts! Ik ben zelf ook echt verslaafd aan instagram ^^

 4. nenacecilia

  Die man zijn foto’s zijn super! :)
  Deze is ook heel leuk: linda_lomelino
  Een Zweedse kokkin (gebak en brood) en haar instagram en blog zijn echt super :)

 5. Sophiee

  Ziet er leuk uit! Helaas kan mijn mobiel Instagram niet aan:(

 6. marieke

  Dank je wel Lieve Marlous, voor je bericht! Wat een eer :) XXX

 7. Jantine

  Ziet er erg leuk uit! Ik begin instagram eindelijk echt te ontdekken, nu mijn telefoon het ook aankan. Met de ipad is het toch minder handig zelf foto’s maken.

  Echt een favoriet heb ik nog niet, maar ik probeer wel steeds meer instagrammers te ontdekken :-)

 8. Nanda

  Ik ben echt zo verslaafd aan instagram! Ik kan echt uren via account naar account naar account rondkijken haha.

 9. Tessa

  wat een leuke accounts! ik kan echt uren rondhangen op foodaccounts hahah heerlijk!
  liefs, Tessa

 10. blauwesokken

  Leuke favorieten!! Ik ben lichtelijk verslaafd aan Instagram haha. Zo leuk al die mooie foto’s! :-) En inspirerend!
  Ik vind jouw Instagram ook heel leuk!
  Mijn account is @blauwesokken.

 11. Anne

  Ik begin Instagram echt steeds leuker te vinden, fijne tips zijn dit!

 12. Evi

  Echt leuk eigenlijk dat instagram niet alleen een socialmedia is waar in mensen een foto maken van vanalles en nog wat, maar sommigen ook echt er over na gaan denken hoe ze een mooie foto krijgen. Ik vind het soms heel bijzonder hoe mooie foto’s er tussen zitten terwijl ze me een telefoon zijn gemaakt.

  1. Ja, dat vind ik ook echt heel leuk en tegelijkertijd soms wel een dilemma: dan heb je een paar van die esthetische foto’s, maar dan wil je opeens gewoon een momentje delen. Eentje die misschien niet zo esthetisch en gestijld is als al die andere foto’s, maar wel gewoon leuk en persoonlijk. Mja, ik vind het ook leuk als instagram-accounts af en toe iets persoonlijks delen, dus ik streef er maar niet naar om zo’n perfect gestijld account te hebben :p

 13. Maura - YLT

  Krisz is leuk! Ik heb wel eens met hem gemaild haha en Verdenius volg ik ook. Instagram is echt een van mijn favoriete social media, zo fijn voor inspiratie.

 14. Leuk, ik ga even een kijkje nemen bij de Instagrammers. Ik heb zelf ook Instagram @deborahschrijft . Ben echt een beetje Instagram verslaafd!

Geef een reactie