Social media: where & what to follow

social media

Naast mijn blog is Last Days of Spring ook actief op social media. Facebook, twitter, instagram en zelfs pinterest. Vandaag een overzichtje van al die social media, waarom je ze wel (of niet) moet volgen, en wat het nut er van is.Bloglovin
De meesten van jullie zullen Bloglovin al kennen, het bekendste feed-programma waarmee je blogs kan volgen. In het filmpje hierboven wordt kort uitgelegd hoe bloglovin werkt. Het voordeel van bloglovin is dat je alle updates van de blogs die je volgt op een hoop gooit, en zo alleen de leuke en interessante artikelen eruit kan pikken.
Daarnaast is bloglovin ook ideaal om nieuwe blogs te ontdekken door te zoeken op categorieën of door de populaire berichten.
Mijn blog vind je hier, klik op ‘follow’ om op de hoogte te blijven van mijn updates.

facebookpagina
Facebook
Ook op facebook is Last Days of Spring te vinden. Hier komen de laatste updates voorbij, maar ook andere leuke tips. Ik gebruik mijn facebookpagina als een soort inspiratiepagina, vol links naar leuke artikelen (uit de oude doos of van andere bloggers), inspirerende afbeeldingen of leuke filmpjes.
Facebook is ook een soort microblog, alles wat ik wel wil delen maar wat niet ‘groot’ genoeg is om een hele blogpost aan te wijden verschijnt op facebook. Zo komen er soms ook mini shoplogs of filmtips voorbij.
Het leuke aan de facebookpagina is ook de interactie: je kunt reageren (op mij of op de andere lezers), en je kunt zo ook makkelijk vragen stellen.
Naast dat je op de hoogte blijft van alle leuke links en mijn updates, voldoe je ook automatisch aan de voorwaarde voor het meedoen aan een giveaway.
Mijn facebookpagina vind je hier!

twitter
Twitter
Mijn twitteraccount is een beetje te vergelijken met mijn facebookpagina. De updates van facebook worden ook op mijn twitteraccount geplaatst, al is het hier natuurlijk wat versimpeld en is het minder een community. Op twitter ben ik ook wat persoonlijker, hier post ik af en toe snapshots en vertel ik wat ik aan het doen ben. Als je dat persoonlijke leuk vindt, moet je m’n twitteraccount volgen. Hier vind je natuurlijk ook de dagelijkse updates!
Oh en als je een vraag of opmerking hebt, en je wilt snel antwoord: gebruik dan twitter! Twitter check ik wat vaker dan mijn mail, en op een korte vraag heb je zo antwoord.
Je vindt mijn twitterpagina hier.

instagram

Instagram
Misschien wel mijn favoriete social media.. Instagram! Een simpele fotobewerk app en social community in een. Voor het bewerken van mijn foto’s gebruik ik inmiddels andere apps, maar het delen doe ik nog wel op instagram. Hier update ik zeker dagelijks, en er komt van alles voorbij: mijn ontbijt/lunch/avondeten, leuke feestjes, chilldagjes in het park..
Dit heeft iets minder met mijn blog te maken, updates komen hier dan ook niet of nauwelijks voorbij. Hier volg je vooral mij als persoon, al zie je wel veel bloggerelateerde dingen voorbij komen. Als je een kijkje in mijn leven wilt kun je mijn instagramaccount volgen, en die vind je hier.

pinterest

Pinterest
Ook pinterest staat een beetje los van mijn blog: hier vind je geen updates van mijn blog, al pin ik wel vaak naderhand artikelen op pinterest. Pinterst is mijn verzameling van mooie dingen, verdeeld in categorieën zoals ‘interieur’, ‘eten’ en ‘DIY’. Hier volg je dus niet per se mijn blog, maar mij als persoon (en dus mijn stijl en smaak). Maar als je mijn blog leuk vindt komt dat vast aardig overeen.
Je vindt mijn pinterestpagina hier.

Als al die social media je iets te veel wordt (of wanneer je daar gewoon geen behoefte aan hebt), maar je wel graag op de hoogte wilt blijven van mijn nieuwe updates, kun je mijn blog ook per mail volgen. Vul je emailadres in in het vakje onderaan het menu rechts, en dan krijg jij elke nieuwe update vers in je mailbox!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Tessa

  handig die tips! ik heb zelf bloglovin en instagram en ik ga ook een twitteraccount aan mijn blog linken denk ik!
  liefs, Tessa

 2. Zina

  Volgens mij volg ik je overal al, behalve Pinterest. Maar dat is meer omdat ik zelf (nog) niet veel doe met Pinterest, ik vergeet steeds dat ik dat ook nog heb.

 3. Lisa

  Ow yeah, je hebt een Pinterest pagina! Ik ga je meteen volgen :)

 4. Nanda

  Bloglovin is zo handig! :) Ik volg je verder ook op fb en twitter, al doe ik dat niet bij alle bloggers. Vaak vind ik bloglovin voldoende.

Geef een reactie