TGIF: welcome to the weekend! #11

Wat een leuke week was het weer. Met de zomer in volle gang, staan er ook weer een heleboel persevents in de planning. Afgelopen week was ik aanwezig bij de Meet and Taste van Jamie Magazine, waar je hier al uitgebreid over kon lezen. Vanavond ga ik een tochtje varen over de Amsterdamse grachten, en morgen sta ik samen met Maura op de Neigbourfood Market (komt allen!).
Het bloggen gaat goed, en het is leuk! Ik ben blij met jullie reacties over de gastartikelen want mijn vakantie is geboekt: over twee weken zit ik lekker een paar dagen op Ibiza!
Lees snel verder voor de nieuwe TGIF, vol leuke tips en links zoals je gewend bent ;-)

Behind the scenes

De Meet and Taste was zo ontzettend leuk! Een van de geweldige dingen die ik door het bloggen mag doen, en waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Gelukkig is de Meet and Taste ook voor lezers van het magazine, houd het blad goed in de gaten voor het oproepje voor de volgende Meet and Taste.

Ik vroeg vorige week ook naar de frequentie van het aantal updates op mijn blog. De grote meerderheid stemde op ‘genoeg’, wat inhoudt dat jullie het aantal updates (5-7 per week) prima vinden. Een kleine groep vond het ‘te veel’ (wat ik begrijp, dan is het zonde als je de artikelen moet skippen omdat je het niet bijhoudt), maar meer mensen vonden ‘hoe meer, hoe beter’.

Dus mijn conclusie: ik blijf gewoon bloggen zoals ik dat wil. Dat was ik sowieso al van plan, haha, maar nu weet ik dat het de meesten van jullie bevalt. Op dit moment zit ik vol ideetjes en vind ik het bloggen ook echt heel erg leuk (hopelijk merken jullie dat ook!), en kun je dagelijks wel een update verwachten. Maar mocht ik het een dagje te druk hebben (bijvoorbeeld straks met mijn vakantie), dan kan het zijn dat het hier wat stiller is. We zien wel.

Over de gastartikelen: nog niet iedereen heeft een reactie gehad, dat komt zo snel mogelijk. Ik weet ook niet of het haalbaar is om binnen twee weken 5 gastartikelen te ontvangen. Ook niet elk artikel kan geplaatst worden (het moet wel binnen de sfeer van mijn blog blijven natuurlijk). Even afwachten dus, maar er is sowieso ruimte voor op de blog deze zomer.

Freebie
Free-Printable-Watermelon-Icecream-Cone-Wrappers.-Perfect-for-summer-or-fruit-themed-parties1

Hoe leuk zijn deze watermeloen ijsjes? Ik ben dol op watermeloenen: qua smaak en qua vormgeving. Die felle roze kleur met dat groen.. daar wordt iedereen vrolijk van toch? Met deze toffe printable van designeatrepeat.com tover je saaie ijshoorntjes om tot leuke watermeloenhoorntjes!

Quote + Font
quote_tallnbubbly

Deze week een speels font: Tall ‘n Bubbly, je kunt ‘m hier gratis downloaden. En weer een nieuwe quote, simpel maar krachtig. Wie ga jij vandaag blij maken?

Favorite blogposts
– de post over de bijtjes van Iris. Save all the bees!
– Marlou maakte een filmpje van haar reis naar Korea. Erg mooi :-)
– Inspirerende artikelen volgens Fleur. Een soort blogtip inception, want nu heb je nog meer leesvoer!
– Dit mooie stukje van Laura. Note to self: beginnen met ‘Derek’ op Netflix!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Josianne

  Die pasta workshop ziet er nog steeds zó tof uit. Dit herinnert me eraan dat ik een pastamachine ga vragen voor m’n verjaardag haha!

 2. Anniek

  Ik vind jou site altijd zo inspirerend, je plaatst echt leuke artikelen! Die fonts en printables zijn ook tof, je hebt echt een unieke blog, mag je trots op zijn!

 3. Marion

  Wat mij betreft ook lekker blijven doorgaan zo! Mooie quote. Makes me smile :-)

 4. Anne

  Ah, een van mijn favoriete posts om het weekend mee te beginnen :)

 5. Tessa

  Die watermeloen ijsjes zijn echt schattig! Hihi leuk idee!
  Liefs, Tessa

 6. Laura

  Hey, wat lief dat je me noemt! Derek is écht heel erg leuk, veel plezier met kijken alvast. Grappig dat de quote die je citeert er ook weer bij past, ik vind hem heel mooi :).

 7. Sophie

  Mooie quote heb je erbij gezet! Die ijsjes zijn echt cute zo:)

 8. Christa

  Die foto met de MEGApepermolen is echt zo leuk!!

  1. Haha ja, ik schiet ook elke keer zo hard in de lach. Ik wil ook zo’n pepermolen thuis, en dan elke keer heel nonchalant tevoorschijn halen als iemand naar de peper vraagt :p

 9. Eline

  Die water meloen ijsjes zien er super schattig uit! Je blog is echt super leuk en blijf vooral zo doorgaan ^^

 10. Kimberley

  Ziet er allemaal leuk uit!
  Wat een leuke freebie ook, die watermeloenijsjes.

 11. Superleuk!
  Had die water meloen ijsjes ook op Pinterest voorbij zien komen, leuk zijn ze!
  Fijn weekend!
  PS. ik had je ook gemaild, maar nog geen reactie dus ik wacht rustig af hoor.

 12. Marlou

  ooooh, sta ik er alweer tussen, zo lief!
  wat een prachtig lettertype ook en die watermeloenhoorntjesdingen <3 nu baal ik wel even dat ik geen printer meer heb, haha.

Geef een reactie