TGIF: welcome to the weekend #9

Afgelopen week voelde een beetje als vakantie voor me. Mooi weer, festivalletjes, dagje strand.. Ik heb het er maar van genomen, want nu moet ik weer aan de bak ;-)
Gelukkig belooft het een mooi weekend te worden: lekker zonnig en warm. Mocht je die hitte even willen ontsnappen, dan heb ik hier weer een nieuwe TGIF: welcome to the weekend voor je, vol tips en leuke links!

Behind the scenes
Afgelopen week stond mijn blog een beetje op een laag pitje. Natuurlijk verschenen er nog wel updates, maar zelf ben ik niet heel veel bezig geweest met mijn blog. Dit zette me aan het denken over mijn vakantie: deze zomer ben ik twee keer een weekje weg. Hoewel een reisje bloggerelateerd is, weet ik nog niet of ik dan ga bloggen. Misschien werk ik wat vooruit, maar misschien neem ik ook wel gewoon een dagje ‘vrij’.

Eerder heb ik ook wel eens gewerkt met gastbloggers, en dat vind ik eigenlijk ook wel leuk. Ik heb zoveel lezers die zelf ook wat interessants te vertellen hebben.. Heb je een bepaalde hobby, een expertise of misschien een mooi interieur wat je wilt delen? Neem dan contact met me op, wie weet kunnen we een leuk gastartikel regelen.

Freebie

Niet vergeten: dit weekend is het Vaderdag. Zondag 15 juni, om precies te zijn. Angelina ontwierp dit leuke inpakpapier, speciaal voor Vaderdag. Klik hier om ‘t gratis te downloaden.

Quote + font
fontalwaysforever

Ik zocht een font (en quote) die pasten bij het zonnige weer. Uiteindelijk werd het een heel girly (en ook wel cheesy) font: Always & Forever. Toch vind ik ‘m stiekem wel leuk, ik gebruik graag handgeschreven fonts omdat ze wat persoonlijks uitstralen. Je kunt het font hier gratis downloaden.

Favorite blogposts
– de prachtige posts over Zuid-Korea van Marlou (ik kon niet kiezen, dus ga maar naar de homepage en bekijk ze allemaal!)
– de Ikea wooninspiratie van Angelina. Yay for nieuwe ikea collecties!
– het local sunday market verslag van Danielle. Hier moet ik ook een keer heen!!
28 dingen waarmee je zou moeten beginnen, weer een geweldig lijstje van Fleur.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Tessa

  Oh jeetje ik moet nog wat kopen voor vaderdag! Die eerste foto is trouwens echt leuk ik zag hem al op instagram!
  Liefs, Tessa

 2. Anniek

  Superleuk altijd zo’n blogpost als deze! Ik was vaderdag alweer bijna vergeten, bedankt voor de herinnering:) Ik denk dat ik samen met mijn zus een geurtje voor mijn vader ga kopen, om hem een beetje in te wijden in onze ‘Beautystuff’ ;)

 3. Lauriëtte

  Wat een prachtig fontje, heel erg mooi! Moet nog cadeautjes bedenken voor vaderdag! Voor moederdag is het altijd veel eenvoudiger haha.

 4. Fleur

  Marlous, wat ontzettend lief weer, dat je mijn post noemt! Dank je wel! Fijn weekend! X

 5. Karlijn

  Ai, ik ben echt bang dat ik zondag vergeet het vaderdagkado ook mee te nemen naar mijn vader. Zou toch wel een beetje sneu zijn ;)

 6. Marlou

  wat Fleur ook al zegt, zo lief dat je me noemt <3
  ik ga snel meer Koreaposts typen hihi, dan kun je verder genieten! fijn weekend!

 7. Nanda

  Wat een leuk artikel weer, vind vooral die blogposts die je ons aanraad altijd leuk. Vaak ken ik er veel nog niet!

 8. Chantal

  Ik kan alleen nog maar op je site komen door het eerst in te typen in google en vervolgens via de link van je oude blog. Ik weet niet of meer mensen hier last van hebben. Maar het is best vervelend.

 9. Wat weer een leuke blogpost!
  Ik ga eens even nadenken en misschien ga ik je wel mailen.
  Trouwens leuk idee om gastbloggers uit te nodigen, ik ga dit misschien ook wel doen als ik op vakantie ben.
  Ga nu snel kijken naar de Zuid Korea posts van Marlou, want ik ben heel nieuwsgierig.
  Lieve groet, Rensina

 10. Een dagje vrij van de blog is ook heerlijk toch! Zo af en toe moet dat kunnen vind ik. Zie je vermelding van de Local Sunday Market post nu pas, lief! Thnx! Het is helaas een eindje uit de buurt voor je he (voor de meesten haha). In september is er een nieuwe editie (waar ik denk ik vanwege de zomervakantie en drukte in september niet aan mee doe), en ik verwacht aan het einde van het jaar ook nog wel :)

Geef een reactie