Copenhagen trip

Eindelijk is het zover: vandaag vliegen Maura en ik naar Kopenhagen! We zijn uitgenodigd voor het Trailerpark festival en verblijven in het ultrahippe Copenhagen Downtown Hostel. De afgelopen dagen hebben we uitvoerig onderzoek gedaan naar alle leuke adresjes en must-visits, en kreeg ik ook nog een heleboel tips via instagram (waarvoor dank!).
Het is voor ons een vakantie, maar wel eentje waar we zoveel mogelijk uit willen halen. Verwacht dus een dikke vette cityguide na afloop!

Copenhagen Downtown
Dit is het hostel waar we verblijven, midden in het centrum. We hebben een privé kamer, dus het is eigenlijk een goedkoop alternatief voor een hotel. Er is wifi en we nemen onze laptops mee, dus wie weet krijg je nog een live update!

Trailerpark festival
Dit is het festival waar we heen gaan, goed sfeertje toch? Qua artiesten komen er voornamelijk Deense artiesten wat ons natuurlijk niet zo veel zegt. Maakt het nog leuker: we laten ons gewoon verrassen!

De ‘travel essentials’ zijn in ieder geval binnen. Ik bekijk mijn koffer inpak tips nog even terug en ga dan eens aan de slag. We vliegen vanmiddag, en landen binnen anderhalf uur op Deense bodem. Zoveel zin in! Volg me op instagram om op de hoogte te blijven van onze trip. Mocht je nog leuke tips of adresjes voor ons hebben, laat dan van je horen in de comments!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 28 reacties

 1. Anne

  Kopenhagen, zo’n fijne stad! Tips: eten bij Paté Paté, de lekkerste visgerechten en ontbijten bij café Bang & Jensen in de wijk Vesterbro (die sowieso echt de moeite waard is!). Veel plezier!

 2. Eline

  Veel plezier! Kopenhagen lijkt me echt een hele mooie stad ^^

 3. Tineke

  Ik ben erg benieuwd hoe je het vind, ik wil ook nog eens naar Kopenhagen!
  Liefs

 4. Karlijn

  Heel veel plezier! Hopelijk heb je mooi weer, de laatste keer dat ik in Kopenhagen was kwam het helaas met bakken uit de lucht.

 5. Jennifer

  Wat een leuke uitnodiging! Hopelijk werkt het weer een beetje mee!

 6. Leuk! Ik ben benieuwd. Vooral hoe je het Hostel ervaart. Het lijkt me altijd een fijne lowbudget-optie, maar tot nu toe heb ik het nog niet gedurfd omdat ik niet weet hoe ik het vind om mijn kamer met onbekende mensen te delen…

  1. Nou slapen wij op een privékamer, dus iets minder low-budget haha.. Maar ik heb wel al ervaring met slapen op dorms en dat is eigenlijk prima zolang je er alleen slaapt. Het leuke aan hostels is dat je heel makkelijk andere reizigers ontmoet, en de ‘huiskamers’ zijn net hippe barretjes. Niet alleen low-budget dus, maar ook leuk om mensen te leren kennen.

 7. Suuz

  Wat super gaaf! Heeeeeel veel plezier!

 8. Saskia

  Ik ben benieuwd naar jullie verhalen en foto’s ! Ik ga volgend jaar naar Kopenhagen. Veel plezier!

 9. blauwesokken

  Ik ben als ‘tiener’ in Kopenhagen geweest en vond het zooo’n prachtige stad! Zou graag nog eens willen :-) Heeeel veel plezier!

 10. Lisa

  Zo leuk! Je bent er nu natuurlijk al maar veel plezier! Ik ben toen ik tien jaar was een dagje naar Kopenhagen geweest maar het regende de hele dag dus ik heb niet veel tips voor je. Ik weet wel dat ik het een leuke stad vond dus ik wil snel eens terug. Ben dus wel benieuwd naar je verslagjes en tips als je weer terug bent. :)

 11. Si

  Voor een koffie in ouderwetse sfeer moet je naar ‘paludan bøger’. Alsof je in de bibliotheek van het Rijksmuseum koffiedrinkt! Mijn persoonlijke aanrader.
  Verder zijn de wijken ‘Vesterbro’ en ‘Nørrebro’ tips, veel vintage winkels en hippe tentjes!

 12. Jean

  Hello Marlous :) I am dreaming about going to Copenhagen as well :)
  I just wanted to say that your blog design and topics are amazing! Kind regards ♥ Jean

Geef een reactie