Interview: 101 Woonideeën

DSC_1183

De 101 Woonideeën-abbonees hadden het misschien al gezien: deze maand staat mijn typemachine in het blad! Super leuk, en nog leuker is het bijbehorende interview wat vandaag online staat op hun blog. Benieuwd naar het verhaal achter mijn typemachine, mijn favoriete blogs en mijn interieur? Lees dan het interview hier.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Ice Pandora

  Wahhhh gefeliciteerd met deze featuring c: Heel leuk!
  Ik ga even dat interviewtje lezen! Xx

 2. Laura

  Wat een superleuke interview! En ik blijf wegzwijmelen bij je interieurfoto´s…

 3. Maaike

  Ik had het interview al gelezen op de 101 woonideeen blog!

 4. Stéphanie

  Leuk dat ze zo’n lang interviewtje met je plaatsen! En ik dacht dat je string pocket van Hema was, of ben ik in de war met iets anders?

 5. Margo

  Zo een leuk artikel, heel leuk gedaan! Ook mooie inrichting, ben er jaloers op ;)

Geef een reactie