TGIF: Welcome to the weekend! #13

Omdat ik op vakantie ben is er deze week een iets andere TGIF. Ik heb de afgelopen week geen tijd gehad om het web af te speuren naar leuke artikelen en tips, maar heb daarvoor in de plaats een alternatief bedacht. Omdat elke TGIF toch een beetje in het teken van tips en leuke links staat, deel ik vandaag een aantal leuke blogs.

En niet zomaar blogs: de blogs van mijn leukste commenters, die naast het runnen van hun eigen blog ook nog elke week lieve comments achterlaten op mijn blogs. Lange, inhoudelijke comments met lieve woorden die voor mij het bloggen zo leuk maken.
Ik klik altijd door naar de blog die bij jullie comments staat, helaas ben ik een grote lurker en vergeet ik vaak een comment terug achter te laten. Om het toch een beetje goed te maken wilde ik vandaag de blogs van mijn liefste lezers in het zonnetje zetten. Zo hebben jullie ook weer wat leesvoer voor dit weekend!

senoritatessa
Señorita by Tessa
Señorita by Tessa is de blog van de creatieve Tessa. Met haar 16 jaar geloof ik een van mijn jongste lezers! Tessa’s blog staat vol mooie inspiratieposts, leuke simpele DIY’s, outfits.. en alles met een persoonlijk tintje. Zo beschrijft ze bij een outfitpost niet alleen wat ze aanheeft, maar ook hoe ze aan die items gekomen is en eigenlijk ook hoe haar dag is. Lekker onbezorgd dus, en dat persoonlijke vind ik zelf heel belangrijk aan een blog.

tijgertjerawr
Tijgertjerawr
Tijgertjerawr.com is de blog van Lauriëtte. Ze is nog niet eens zo heel erg lang bezig met bloggen, maar dat zou je niet zeggen als je een blik op haar blog werpt. Haar blog is een beetje in dezelfde stijl als de mijne (en daarmee gelijk mijn favoriete soort blog, haha!), namelijk een van-alles-en-nog-wat-lifestyle blog. Bij Lauriëtte kun je terecht voor recepten, travel tips, leuke DIY’s, outfits én beauty. Lekker allround dus, en genoeg leesvoer voor het komende weekend.

wanderfulways

Wanderful Ways
Wanderful Ways wordt gerund door Cheyenne, en ook op haar blog vind je artikelen van allerhande onderwerpen. Recepten, hotspots, filmptips en af en toe wat serieuze mindstyle artikelen. Vooral die laatste soort artikelen vind ik erg mooi en leuk om te lezen!

Dames, bedankt voor jullie lieve en leuke comments! En natuurlijk ook een dikke vette Thank You naar alle andere lezers (ja, ook jullie lurkers ;-)). Ik schreef het laatst al op de facebookpagina: ik krijg de laatste tijd zoveel leuke comments vol complimentjes en leuke suggesties! Dat maakt het bloggen extra leuk, en zorgt ook voor een enorme drive om een nog betere en nog leukere blog te schrijven. Een comment is maar een kort stukje tekst, maar ik kan er toch heel erg blij van worden. Dus, bedankt. :-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Marion

  Op de middelste na ken ik deze blogs nog niet. Ik ga er vandaag eens een kijkje nemen!

 2. Lauriëtte

  Wat lief Marlous! Super bedankt voor de mention! Geniet van je vakantie! xx

 3. Sharon

  De TGIF: Welcome to the weekend posts zijn altijd zo leuk! De middelste blog ken ik al, maar bij de andere 2 ga ik zeker ven kijken.

 4. Lydia

  Wat leuk! Ik ben de laatste tijd helemaal in creatieve blogs, maar deze kende ik nog niet! Meteen maar even gaan kijken :)

 5. Daphne

  Jahaa, fijn, nog meer mooie blogs om te volgen! Moet misschien maar een top5 gaan samenstellen, want heb er ondertussen een halve dagtaak aan om al die prachtige, inspirerende verhalen te lezen. Al een tijdje LDOS aan het volgen: bedankt voor de toffe updates. Vooral met die mooie UK foto’s, wil ik ook weer terug naar the UK!

 6. Stephanie

  Wat leuk, alledrie de blogs kende ik nog niet. Ik ben trouwens een echte lurker, ik volg je al jaren, maar laat nooit een berichtje achter. Bij dezen!

 7. cheyenne

  jeetje, wat lief zeg :D die zag ik niet aankomen! veel plezier op vakantie, geniet ervan :)
  xo, cheyenne

 8. Nora

  Wow wat leuk ! Altijd fijn om nieuwe bloggers te ontdekken.

 9. E.

  Haha, een hele subtiele reactie naar ons lurkers hoor. Ik voel me meteen verplicht een reactie achter te laten bij wijze van waardig ontvangst :)

  Fijne vakantie!

 10. olga

  Leuke blogs! Die van Lauriette en Tessa kende ik al, Wanderful ways ga ik nog even goed bekijken :)

 11. LNNK

  Ah leuke tips. De blog van Lauriette ken ik al, de andere twee ga ik eens bekijken. Altijd op zoek naar nieuw leesvoer (al loopt Bloglovin’ over moet ik eerlijk bekennen)

Geef een reactie