TGIF: Welcome to the weekend #15

DSC_0243

Het weekend staat weer voor de deur! Voor velen van jullie zal het niet meer uitmaken, de vakantie is inmiddels begonnen en het verschil tussen een doordeweekse dag en het weekend is maar klein. Toch heb ik weer een verzameling met links en goodies om het weekend mee in te gaan. Lees verder voor de nieuwe TGIF!

Behind the scenes

17

Na de verschrikkelijke aanslag vorige week voelde het raar om nog te bloggen. De TGIF kwam online (deze schrijf ik vaak een paar dagen vooruit), maar daarna voelde het compleet doelloos om over iets te bloggen. Een interieur, recept of reisblog.. Het deed er even niet toe.

Ik plaatste bovenstaande melding op mijn facebookpagina, maar herhaal hem hier voor iedereen die ‘m gemist heeft. Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat, en mocht jij en/of je familie getroffen zijn bij deze aanslag dan wens ik je heel veel sterkte. Wat een verdriet. Dikke knuffel <3

Ik heb gisteren een stuk van de indrukwekkende ceremonie gekeken, en vind het zo mooi hoe Nederland dit nu aanpakt. Hoe triest het ook allemaal is, gisteren was heel waardig en respectvol.

Freebie

Ik kwam een super leuke printable tegen op You are my Fave. Deze bucketlist is speciaal voor de zomer, waar je kunt aangeven welke plekken je wilt bezoeken, wat je DIY projectjes zijn (de zomer is perfect voor het uitvoeren van DIY’s!), welke dingen je wilt ondernemen en wat je wilt eten (bijvoorbeeld watermeloen of – nu helemaal hip – soft serve ijs).

Ik ben dol op lijstjes, en vind deze printable dus erg leuk! Missie geslaagd? ‘Streep’ ‘m dan af door er een stukje gekleurd washi tape over te plakken. Zo heb je aan het eind een vrolijk gekleurde poster en kun je nog steeds zien wat je doelen waren. Klik hier om ‘m te downloaden.

Quote + Font
quote_lemonade
Deze keer een font die twee favorieten van mij combineert: een handgeschreven font en een serif font. Dit vrolijke font heeft ook nog eens een zomerse naam: Lemonade, je kunt ‘m hier gratis downloaden.
De quote is op dit moment misschien een beetje heftig, maar anderzijds ook zo waar. Geniet wanneer het kan.

Favorite blogposts
– Ik vroeg Mariët er al eens naar, of ze alsjeblieft eens tips kon geven over hoe zij haar mail zo netjes bijhoudt. Nou, hier is ie!
– Het heerlijke (en jaloersmakende!) verslag van de perstrip van Jolien. Zo leuk om al mijn collega-bloggers op perstripjes te zien gaan!
– Ik ben dol op one-pot recepten, maar bij mij mislukken ze vaak. Maar dit recept van Kristin kan volgens mij niet mislukken!
Deze post van Bri zorgt er voor dat ik het liefst nu nog naar Zuid-Frankrijk vertrek. Zo mooi!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Lauriëtte

  Dat one-pot recept ziet er goed uit! Wil het al een langere tijd eens proberen!

 2. Anne

  Ohh, die bucketlist! Ook al heb ik geen vakantie meer, is dat natuurlijk perfect voor vrije weekenden :D

 3. Pauline

  Mooi bericht heb je op Facebook gezet over de verschrikkelijke ramp. Goed dat mensen er bij stil staan.

  Liefs,
  Pauline

 4. Irene

  Wat een heerlijke herinnering dat het alweer weekend is! Zo lijkt het weekend toch weer een dagje langer ook al is het vakantie ;).
  Ik heb ook meteen Zuid-Frankrijk kriebels, maar moet het dit jaar maar met de foto’s doen ;).
  De bucket-list ga ik zo wel even uitprinten, super leuk!
  Fijn weekend!
  Liefs Irene

 5. Melissa

  Zo jammer dat al die families getroffen zijn door zo een oneerlijke ramp, soms sluit ik mijn ogen en wens ik dat het allemaal een nachtmerrie was. Maar hoe hard ik ook probeer, het lukt niet. Mooi dat je er bij stil stond. Voor mij helaas geen rustige vakantie, herexamens, studentenjob en nadenken over de toekomst :)

 6. Laura

  Ja, vreemd zo hè? Ik vond het na die ramp ook heel gek om door te gaan met het gewone leven.
  Ah, dat font is super mooi, meteen maar even gedownload. Die pasta ziet er ook goed uit!

 7. Lydia

  Weer een leuke TGIF! Die printable is zo leuk, die ga ik sowieso gebruiken <3

 8. Heel raar om het gewone leven op te pakken…. Ik kon er ook maar geen blogpost uit krijgen. Al dat verdriet…. Maar des te meer moeten we toch proberen te genieten van het leven. Het kan zomaar over zijn…..

Geef een reactie