We’re going to Ibiza!

ibiza

Vanmiddag vlieg ik samen met een vriendin naar Ibiza. Iets wat eigenlijk een beetje willekeurig en last minute besloten was, maar waar we nu heel veel zin in hebben! De afgelopen twee weken hebben we ons goed verdiept in alle hotspots en adresjes, maar mochten jullie nog tips hebben: ik hoor het graag.
Deze week zal ik wat minder updaten, en krijg ik wat hulp van gastschrijvers. Dit is een beetje een experiment, hopelijk vinden jullie het leuk. Volg me op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn vakantie (en voor wat jaloersmakende vakantiekiekjes ;-)).
Vandaag een Ibiza-inspiratie artikel, maar om het ook nog een beetje boeiend voor jullie te maken heb ik een Summer Playlist toegevoegd.

ibiza2
ibiza3
ibiza4
ibiza6
ibiza7
Bron foto’s: Elizawashere.nl, ChasEastwood, Darija50travel50nature, Marfernandez, Stylemepretty

Omdat jullie vrijwel niks aan bovenstaande post hebben (behalve dan dat je waarschijnlijk ook heel graag naar de zon wilt), hierbij mijn Zomer 2014 playlist. Mocht je nog suggesties hebben voor de playlist, laat het dan horen in de comments, dan voeg ik ze toe.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 34 reacties

 1. Josianne

  Ibiza lijkt me zo gaaf! Ik hoop er volgend jaar heen te gaan met een vriendin, dit jaar wordt het Italië. Jij veel plezier in ieder geval!

 2. Laura

  Ben heel benieuwd hoe je het gaat hebben. Ik vertrek zelf in oktober naar Ibiza, dus tips zijn welkom.

 3. Super leuk!
  Waar slaap je precies Marlous? Ik had namelijk een goedkoop ticket gezien naar Ibiza (45 euro!) en wil graag gaan, maar wil ook goedkope accommodatie, want het moet wel budget proof zijn ;). Maar ben bang dat dat niet gaat lukken op Ibiza.

  Heel veel plezier in ieder geval!

 4. Maaike

  Wat leuk! Ik kan me niet zo heel veel voorstellen bij Ibiza, dus ben benieuwd naar je verhalen!

 5. Linda

  Heel veel plezier! Het ziet er heerlijk uit op de plaatjes.

 6. Literasa

  Geniet van je vakantie, de foto’s zien er alvast veelbelovend uit!

 7. Bartina

  Ibiza is niks aan hoor, echt niet :-P. Heel veel plezier, ik wil ook!!

 8. Sabine

  Ohhh wat heerlijk, geniet ervan! Ik ga nog even wat langer naar deze plaatjes staren…

 9. Ilse

  Eén en al prachtigheid! Veel plezier! Doe m’n buren de groeten, trouwens! ;)

 10. Anouk

  Have fun! Mijn vriendinnen gaan er ook heen. Jaloers!

 11. Merel

  Heel veel plezier! Kijk uit naar de mooie plaatjes die je daar ongetwijfeld gaat schieten. Liefs!

 12. Lisa

  Ja dankje, nu heb ik dat liedje in mijn hoofd. :( Maar veel plezier, geniet ervan!

 13. Tessa

  Wat een heerlijke foto’s! Heel veel plezier, lekker genieten van het zonnetje en de mooie kleuren!
  Liefs, Tessa

 14. Annette

  O wat heerlijk! Ik wil mee het is hier super slecht weer! Geniet ervan☀☀☀

 15. Stephanie

  Leuk! Ik boekte ook een vergelijkbare last minute, maar dan naar het eiland ernaast: Mallorca. Veel plezier en benieuwd naar je verhalen!

Geef een reactie