Diary: week 31 & 32

Afgelopen twee weken waren leuk! Ik bezocht Kopenhagen wat per direct mijn nieuwe lievelingsstad werd, en had hier thuis ook wat leuke afspraken. Ondanks dat ik Kopenhagen al heel erg mis, staat mijn volgende tripje ook alweer klaar: 25 augustus mag ik weer naar Ibiza!
Dat is maar goed ook, want hier in Nederland lijkt het inmiddels al herfst en daar ben ik nog niet klaar voor. Eerst nog even genieten van wat zon.

De dag voor vertrek dronken Maura en ik nog een heerlijk wijntje op ons favoriete terras.

En we lunchten gezellig samen, een keertje thuis voor de verandering.

We vlogen dinsdag pas rond een uur of 5, waardoor ik ‘s middags nog heerlijk kon chillen met vriendin M. We dronken heerlijke ijskoffie bij de Ontdekking en hadden een heel chill plekje helemaal voor onszelf.


En een paar uur later stonden we op Deense grond! In het vliegtuig zaten we op de heenweg niet naast elkaar. Wat een beetje gek maar ook wel grappig was.

Vervolgens hebben we zoveel gedaan in die korte tijd! Ik heb geprobeerd te vloggen, al ben ik er nu al achter dat ik er niet echt talent voor heb. Ik zal proberen er wat van te maken, zodat jullie een beetje een beeld krijgen van onze week in Kopenhagen.

We hebben die week onze instagram goed bijgehouden. Ik wil niet alle foto’s hier weer herhalen, voor een overzicht van al onze Kopenhagen foto’s kun je onze speciale hashtag #MMCPH bekijken!Heel veel happy foto’s omdat het zo leuk was!

Ook spannend: in Kopenhagen besloten we iets te doen wat we al heel lang wilden.. Best wel eng, maar we zijn er heel blij mee! We bloggen natuurlijk allebei, maar we go way back! ;-)

In Kopenhagen was het echt prachtig weer. We hebben zelfs gezwommen, dat kan daar gewoon in de haven.

Kopenhagen was top! Nogmaals, check die hashtag. Het zijn te veel foto’s om allemaal in deze diary te proppen, maar ze zijn wel leuk om te bekijken.Al was het ook heel fijn om weer even thuis te zijn.


Ik ging ook een dagje naar mijn moeder. We lunchten bij Sid en Liv en gingen vervolgens naar de film. We zagen Boyhood, een aanrader! De cast van deze bijzondere film is 12 jaar lang gefilmd – je ziet ze dus letterlijk opgroeien. Elk jaar hebben ze een paar weken gefilmd, en uiteindelijk loopt het allemaal heel soepel in elkaar over.

Ik kocht een nieuw zadelhoesje voor mijn kapotte fietszadel. Het hoesje ging ook al snel kapot, en nu lijkt het net of ‘ie blaft.

Afgelopen week ging ik samen met Anja aan de slag voor de Utrecht instameeting. Op de hoogte blijven van deze meeting (en mee gaan?)? Houd dan mijn instagram account in de gaten..

And so it is..

Als nummer bij deze diary Hero van Family of the Year. Het is ook de titelsong van Boyhood, en eigenlijk wilde ik je de opnames van de film in combinatie met dit nummer laten horen. Maar die kon ik niet vinden, dus nogmaals: ga naar Boyhood!

Tot over 2 weken!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Dina

  Hele mooie foto’s zeg. En die tattoo is cute! <3

 2. Tineke

  Dat zadelhoesje is wel erg leuk, dat die een beetje stuk is maakt het alleen maar leuker! Zo te zien heb je een hele leuke week gehad!
  Liefs

 3. Hedwig

  Wat een leuke weken heb je gehad zeg! Kopenhagen ziet er echt prachtig uit :)

 4. Aline

  Je / jullie tattoooo! Ik dacht eerst dat ‘ie nep was haha :D Maar hij is onwijs tof!

 5. Eva C

  Ik ben weg van jullie tattoo! Ook echt supercute dat jullie dezelfde hebben. Ik heb je instagramaccount ook in het oog gehouden, en man, zonder ooit in Kopenhagen geweest te zijn is het ook al mijn lievelingsstad ;)

 6. Marion

  Hahaha, die zadelhoes! Ja, nu is het net of ‘ie blaft. Lachen zeg. Prachtige foto’s. Ik heb genoten. Jij/jullie ook zo te zien!

 7. Karlijn

  Boyhood lijkt me niet echt een film voor mij maar ik hoor zoveel positieve dingen…..misschien toch maar overwegen om naar de bioscoop te gaan :)

 8. Nikki

  Mooie foto’s! Kopenhagen lijkt me een prachtige stad, staat hoog op de wish list.

 9. Linda

  Ohh, ik wil ook naar Kopenhagen! Het ziet er zo leuk uit allemaal :)

 10. Lies

  Echt leuke foto’s! En Kopenhagen stond al op mijn lijstje, maar nu wil ik helemaal!

 11. cheyenne

  wat een fijne dagen, en toffe tattoo! het kriebelt bij mij ook al een tijdje om een nieuwe te laten zetten, hierdoor word ik alleen maar nog enthousiaster ;)
  xo, cheyenne

 12. laura

  Wat is je tattoo gaaf! Ik ben er ook hard mee bezig… Maar wat ik wil is nog makkelijker gezegd dan gedaan!

 13. nenacecilia

  Kopenhagen lijkt me zo leuk! In december ga ik voor het eerst naar Stockholm en dat wordt al een mooie intro tot Scandinavië :’)

 14. Tessa

  De Kopenhagen foto’s waren zo leuk! En jullie tatoeages zijn echt tof!
  Liefs, Tessa

Geef een reactie