Diary: week 33 & 34

Deze week vloog weer voorbij! Veel afspraken (gelukkig vooral leuke afspraken), lange to-do lijsten.. maar: over enkele uren stap ik in het vliegtuig naar Ibiza, dus het is helemaal prima.
Lees verder voor een kleine recap van de afgelopen twee weken.

 

Een diary op mijn blog zonder burgerfoto is natuurlijk niet compleet, dus laat ik er maar gelijk mee beginnen. Mmmm!

Wat was het opeens koud! En al die regen.. nogal een abrupt einde van de zomer. Ik maakte een grote pan soep en pakte de plaids maar weer uit de kast..

Voordeel van het najaar: de pompoenen die weer volop in de schappen van de supermarkt liggen (en dus ook weer terug te vinden zijn op de menukaarten van restaurants). Samen met Maura sprak ik af voor een lunch, en nam ik mijn eerste pompoensoepje dit seizoen.

Ook Pip zit graag onder een kleedje.

Op de enige nog enigszins zonnige ochtend die week sprak ik af met Lizzy van ourfavourites.nl. Lizzy en ik zaten vorig jaar bij elkaar in de klas, en sinds dien spreken we af en toe af. We aten een heerlijk ontbijtje bij Hooi. Sinds Kopenhagen probeer ik de traditie van uitgebreid ontbijten/brunchen er een beetje in te houden.. ;-)

Tussendoor had ik het erg druk: veel afspraken, ik werkte een heleboel uur en tussendoor paste ik ook nog mijn blog aan. Zo is er een nieuwe indexpagina: Bloglife. Hadden jullie die al gezien?

Op zondag vierde ik mijn verjaardag. Bijna 3 maanden later, maar het was er nog niet van gekomen. Helaas was het weer een herfstachtige dag, waardoor het een knus binnenfeestje werd. Met mini pizza’s, gemaakt van pitabroodjes!

De volgende dag ging ik naar een speciale bioscoopavond voor Pathé unlimited klanten. Ik heb weer een kaart aangeschaft, want met dit slechte weer ga ik graag naar de bioscoop. Ik zag de film “Into the storm” en vond ‘m erg gaaf! Had er van tevoren niet zoveel van verwacht, maar hij is echt gaaf. Het was een voorpremière, dus hij moet nog verschijnen in de bioscoop. Aanrader in ieder geval!


Woensdag schreef ik mijn blog in bij de Kamer van Koophandel, en nu is het officieel mijn eigen bedrijf! Hoera! In principe is het een kleine handeling, en kan iedereen zich inschrijven. Voor jullie zal er in principe ook niks veranderen, het is min of meer een verplichting. Toch voelde het wel heel bijzonder door al jullie felicitaties via social media. Bedankt daarvoor! :-)‘s Avonds ging ik naar een kledingruil, georganiseerd door een vriendinnetje. Super leuk initiatief, en ik raakte een hoop oude kleren kwijt (en kreeg er nieuwe voor terug!).

‘s Avonds laat werkte ik nog aan mijn blog. Met soesjes. Omdat het toch een beetje een bijzondere dag was. :-)

De volgende dag startte ik de dag goed met een compleet ontbijtje ;-)

Tussendoor checkte ik de weersvoorspellingen voor Ibiza.. aaah 30 graden en zon! Wat ben ik hier aan toe!

Afgelopen week ging ik ook een paar daagjes naar mijn broer, om zijn nieuwe kitten Karel helemaal plat te knuffelen. Mocht je de vorige post nog niet gezien hebben.. klik dan hier voor heel veel kitten cuteness!

Tip nog: bij de Action kocht ik deze externe oplader (voor bijvoorbeeld je telefoon) voor slechts €3,80. Hij werkt erg goed, en is klein en licht.

En nu… stap ik over een paar uur in het vliegtuig naar Ibiza! Een maand geleden wist ik natuurlijk niet dat het weer zo zou omslaan, nu kan ik me geen beter moment bedenken voor een paar daagjes zon.

Ik heb geprobeerd vooruit te werken, maar was de afgelopen dagen zo ontzettend druk dat het helaas niet gelukt is. Vakantie is vakantie, dus er zal de komende dagen helaas niks online komen. Gelukkig beschik ik over een groot archief, en op instagram en facebook zullen af en toe wel wat updates verschijnen.

Wel komt er eind deze week nog een leuke winactie online. Ik kan er nog niet te veel over verklappen, maar als je ook het liefst per direct naar Ibiza zou vertrekken dan zou ik vrijdag zeker even terug komen om de winactie te checken! ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 24 reacties

 1. Ziet er uit als een goede week, je doet veel leuke dingen, en dat is leuk om te lezen. Goede tip ook van die lader van Action, ga ik ook even naar kijken. Veel plezier op Ibiza!

 2. Josianne

  Nogmaals heel veel plezier op Ibiza! Feest ze en geniet lekker van de zon :-)

 3. Joy

  Heel leuk initiatief, je nieuwe indexpagina ‘Bloglife’. Geniet van je vakantie!

 4. Roos

  Whaaa, Fritz-Kola in Nederland?
  Waar heb je die lekkere burger met bijbehorende cola gegeten?
  Ik moet erheen haha :)

 5. Roos

  Whaaa, Fritz-Kola in Nederland?
  Waar heb je die lekkere burger met bijbehorende cola gegeten en gedronken?
  Ik moet erheen haha :)

 6. Mariska

  Aah zo jaloers dat je lekker naar de zon gaat! Veel plezier :-) En ik ben nu wel heel benieuwd naar de winactie…

 7. Marijke

  Veel plezier op Ibiza! En nog eens proficiat met je eigen bedrijfje ;).

 8. Eva C

  Nogmaals gefeliciteerd met je bedrijfje, en veel plezier in Ibiza. Het lettertype waarmee je de foto’s opvrolijkt is zo leuk :)

 9. Karlijn

  Wat een gaaf lettertype in de laatste foto, erg vrolijk. En veel plezier in Ibiza!

 10. Nanda

  Oh handig die externe batterij! En ga je nieuwe categorie eens bekijken :)

 11. Mooie foto’s van een mooie week! De film Into the storm wil ik zeker ook gaan bekijken. Congrats met je inschrijving bij de Kvk. Geniet van het zonnetje :-)

 12. cheyenne

  wat een fijne week zeg! en geniet van ibiza :D dat weerbericht ziet er een stuk fijner uit dan wanneer ik hier uit mijn raam kijk, haha.
  xo, cheyenne

 13. Bros chocolade bij het ontbijt, dat is nog eens een goed begin van de dag! (ik heb net cruesli met pure chocolade achter mijn kiezen)

 14. Linda

  Wat gaaf dat je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, gefeliciteerd! En enjoy Ibiza!

 15. Evelien

  Heerlijke food foto’s! En Ibiza is always a good idea. Geniet er van!

 16. Ik heb de oplader ook, maar hoe werkt hij bij jou. Ik heb hem opgeladen waardoor hij nu blauw kleurt, maar wanneer ik hem aansluit op de telefoon gebeurd er niks!
  Jij toevallig een tip?

Geef een reactie