Een non-blogje: kitten cuteness overload

Wat is er nou fijner dan je vrije zaterdag beginnen met een lading aan foto´s en filmpjes van een schattige kitten? Nou, dat dacht ik ook. Het was weer eens tijd voor een non-blogje: een blogje zonder echt doel, een verzameling van leukigheidjes of in dit geval: schattige foto’s van kitten Karel.

Donderdag sjeesde ik na mijn werk naar de trein, zodat ik diezelfde avond nog met Kareltje kon knuffelen. Afgelopen maandag hebben ze ‘m opgehaald. Mijn broer past i.v.m. vakantie even op het huis van mijn vader, inclusief de honden, poezen, vogels en kippen. Lekker gezellig voor Karel dus!


‘s Nachts sliep Kareltje bij mij. Hij heeft de hele nacht heel rustig en lief als een bolletje in mijn nek gelegen. Zo vertederend! Om je een beeld te geven een kort filmpje:

Te schattig toch?

Zo wil ik elke dag wel wakker worden :-)


We startten de dag rustig, zoals het hoort op een vrije dag.

Daarna was het tijd om te spelen met grote dikke Jona, die op zijn beurt vooral wilde likken.


Tussendoor speelden we verstoppertje..

.. en ontdekte Karel de studeerkamer.

Om vervolgens toch maar een middagdutje te doen. Eerst alleen..

.. toen met Sazou..

.. en als laatste met Jona erbij. Die uiteraard weer moest likken. Wat een happy family!

Na het eten waren we Kareltje even kwijt. Toen we al drie rondjes door het huis hadden gelopen en zelfs buiten in de regen hadden gezocht, vonden we ‘m rustig slapend op de eetkamerstoel. En zo eindigde de dag ook voor Kareltje: slapend, terwijl ik The Following keek.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 34 reacties

 1. Nathalie

  Wat een schatje! Van zulke foto’s kan ik geen genoeg krijgen! Vooral die foto met jou samen is ontzettend lief!!

 2. Dagmar

  Aah wat een lieverd! Echt ik smelt, ongelooflijk lieve foto’s en dat filmpje is ook zo schattig! Heel leuk dit artikel!

 3. Merel

  OOOOOOOOOOOOOO ik kan het niet aan. Ik wil weer een kitten. Liever dan dit wordt het gewoon niet. Welkom Kareltje!

 4. cheyenne

  n’awww! wat een schatje :) nu wil ik ook met kittens knuffelen, maar geen kitten in de buurt!
  xo, cheyenne

 5. Maura - YLT

  AAAAAH cutiepie! Moet je niet toevallig binnenkort op hem passen in Utrecht ;) kleine katjes zijn ZO lief.

 6. Marjolein

  Wat een poepie <3 ik vind het soms zo jammer dat onze katten zo groot zijn, haha.

 7. Lauriëtte

  Awww dit is echt te schattig! <3 De laatste tijd is er echt een kitten-boom geweest, heel mijn instagram feed staat vol met allemaal kleine schattige kittens! Groot plezier om doorheen te scrollen haha

 8. bibi

  Super cute! Een leuk begin van de zaterdag is het zeker!

 9. Pauline

  Ah ik smelt helemaal van het zien van deze foto’s en filmpjes! Ik wil nu ook een kitten…

  Liefs,
  Pauline

 10. Tamarah

  Wauw wat een prachtige katten heb je!! Dit zijn Noorse boskatten hè? De cuteness…. zo lief die kitten. Wij hebben ook een kater die een mix is tussen een Noorse boskat en een Britse korthaar. Jammer genoeg heeft hij niet de mooie dikke vacht van een boskat maar wel het lieve karakter en een lange dikke staart en grote oren ^-^.

  1. De grote katten zijn Maine Coons (lijkt er dus op), Kareltje is een halve Maine Coon. En inderdaad, los van de fluffy vacht is ook hun karakter zo lief!

 11. Lydia

  Wat ziet dat er ontzettend schattig uit! Hele mooie foto’s!

 12. OOOOOOOOH GOD. Dit is echt véél te lief. Neeeeneneenenee. Ik heb al drie katten. Niet nog eentje. Help, ooooh, wat lieeeeeef! Aaahhhhhhhhhhh. Kareltje is ook gewoon de beste naam ooit voor zo’n klein donsballetje. Ahw. (oh, en er zitten ook echt héle mooie foto’s tussen!)

 13. nenacecilia

  Mijn god. Hoe schattig is ie!? Leuke, gekke naam voor een kat ook! Kareltje, te schattig :)

 14. ZO LIEF! Toen we vorig jaar onze katjes Mo en Tetkees op gingen halen bij het dierenasiel waren we ook over the moon. Duizenden foto’s heb ik van ze gemaakt, verveeld gewoon niet. En zijn ze heel groot. Anders leuk is dat :)

 15. Ilse

  Wat een dotje! Ik had dat nog nooit gezien, dat volwassen katten de kleintjes zo proberen te poetsen. Ghihi! Super aandoenlijk.

 16. Ben eigenlijk meer een hondenmens maar deze foto’s doen me gewoon smelten. Zo schattig !! Is zeker voor herhaling vatbaar zo’n non blogje :D

 17. Eva C

  Ohooo, zo cute! Toevallig moest ik ook net gaan kittensitten, ook op een rosse kitten. En Kareltje is echt een hele leuke naam.

 18. Lobke

  Ooooh, hoe lief! Echt heel erg schattig! Doet me denken aan een lange tijd geleden toen mijn kat nog zo’n kleintje was! Liefs, Xxx

 19. blauwesokken

  Oooooh wat een poepie!! Vet lief! Te schattig hoe hij bij je geslapen heeft :-)
  Ik heb zelf ook twee kittens; Arie en Miep, zo leuk!!

Geef een reactie