DSC_0046

De Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat zijn (naast de Negen Straatjes) mijn favoriete plekken in Amsterdam. Hier vind je alle leuke winkels en hotspots op een rij, zo ook de concept store Six and Sons.
Bij Six and Sons kun je shoppen, maar ook even neerploffen voor een kop koffie. Ik ontdekte deze hotspot tijdens de Amsterdamse Instagram tour, en bleef maar foto’s schieten. Zoveel mooie spullen in dit pand! Lees verder voor meer info over deze hotspot (en een heleboel foto’s..).

DSC_0047
DSC_0041
DSC_0043

Six and Sons opende eind vorig jaar zijn deuren, en biedt voornamelijk hele mooie accessoires, interieurartikelen, stoere herenmode en een kleine vrouwenmode collectie. De winkel heeft een ruige industriële sfeer, precies waar ik van houd.

Gelukkig zijn ze niet te beroerd om hun kennis en smaak voor interieur met je te delen, ze helpen je graag bij het inrichten van je nieuwe woning of hippe kantoor.

DSC_0056
DSC_0044
DSC_0042

Het is altijd lastig om een cadeautje te vinden voor je vriend/broer/vader/[elk ander persoon van het mannelijk geslacht] maar bij Six and Sons slaag je sowieso. Of je nou voor iets in huis gaat, een mooie rugzak of een toffe accessoire: ze hebben het allemaal.

Zelf haalde ik vooral mijn hart op bij de prachtige interieurspulletjes en mooie boeken die ze hebben. Sommige producten zijn redelijk prijzig, maar je vindt er eigenlijk voor elk budget wel wat.

DSC_0049
DSC_0048
DSC_0054

Maar het mooiste van de hele zaak is misschien nog wel de bovenverdieping, waar je ook terecht kunt voor een kop koffie en een broodje. Op deze verdieping vind je ook de meest prachtige items voor je interieur, ik begon spontaan te kwijlen bij de ouderwetse postsorteerkast (zoiets wil ik later als bureau!).

Tijd voor een koffie hadden we niet, dus daar kan ik niet over oordelen, maar als ze net zo goed zijn met koffie als met interieur dan smaakt ‘ie vast fantastisch.

DSC_0053
DSC_0050b
DSC_0055

Je vindt Six and Sons op de Haarlemmerdijk 31. Ze zijn elke dag geopend, maar shoppen vanuit je luie stoel kan ook via Sixandsons.com.

Tags: ,

Gerelateerd

17 reacties op “Hotspot: Six and Sons Amsterdam

  1. Wauw, ziet er prachtig uit! Ik kom regelmatig in die straat vanwege Nukuhiva, maar deze winkel ken ik niet. Bij m’n volgende tripje ga ik daar toch maar eens langs haha.

  2. Ditsoort winkeltjes zijn ltijd zó fotogeniek, haha. Ik woon in Amsterdam en ben hier volgensmij wel eens binnen geweest, ik vind de sfeer ook altijd geweldig! De prijzen vind ik echter meestal wel écht een beetje aan de hoge kant – al gaat een kop koffie er natuurlijka altijd wel in (: Liefs!

  3. Ziet er erg leuk uit! Ik kom vaak in het centrum van Amsterdam maar de negenstraatjes ben ik al een eeuwigheid niet meer geweest. Ze hebben zoveel originele leuke winkeltjes daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *