My favorite instagrammers part V

In navolging van de Instagram tips van afgelopen week, alweer deel 5 van mijn favoriete instagrammers. Sinds de verkenpagina is vernieuwd, en nu foto’s op basis van jouw voorkeuren toont heb ik al heel wat nieuwe instagramaccounts ontdekt.
Vandaag show ik mijn nieuwe favoriete instagrammers, ter inspiratie. Mocht je zelf nog goede aanraders hebben, laat ze dan achter in de comments.

insta_5ftinf

@5ftinf – Dit is de instagram van de creatieve Philippa. Hier zie je voornamelijk bloemen en kleur voorbij komen. Af en toe geeft ze ook een kijkje in haar interieur of werkplaats, maar ik volg haar vooral om de mooie foto’s met bloemblaadjes.

insta_anchy008

@anchy008 – Anja is een vriendin van me, en daardoor is het bijna vanzelfsprekend dat ik haar volg. Desalniettemin heeft ze ook werkelijk een prachtig account, waar ze voornamelijk heerlijke baksels of leuke hotspots deelt. Niet alleen mooi om te volgen, maar ook handig als je nog op zoek bent naar leuke adresjes.

insta_beaubonjoli

@beaubonjoli – Merrit is ontzettend goed in het vastleggen van mooie tafereeltjes en locaties. Er zit een soort zachte gloed in haar foto’s waardoor het net stills uit een of andere Art House film lijken. Als het kon zou je zo in haar foto’s willen verdwijnen!

insta_bydavina

@bydavina – Ook de foto’s van Davina lijken zo uit een film geknipt. Deze Française woont gedeeltelijk in Amsterdam, vandaar de mooie foto’s van grachtenpanden. Gelukkig worden die zo nu en dan afgewisseld met mooie kiekjes uit Parijs.

Op zoek naar nog meer prachtige accounts? Bekijk dan de vorige delen: deel 1deel 2deel 3deel 4. Ook mijn moeder is inmiddels fanatieke instagrammer, klik hier voor haar account. Zelf ben ik op instagram de vinden onder @lastdaysofspringblog.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Josianne

  Deze Instagrammers ken ik allemaal niet, maar ik ga ze meteen volgen. Wat een prachtige foto’s!

 2. Dagmar

  Wauw wat een leuke Instagrammers, ik kende ze nog niet: extra leuk om nieuwe en inspirerende te ontdekken! Dankjewel voor het delen!

 3. Nathalie

  Wat een ontzettend mooie accounts weer! Ik ga gelijk even een kijkje nemen.

 4. charile

  Mooie accounts, ik ga eens een kijkje nemen. Ik ben verslaafd aan Instagram :D

 5. Marijke

  Deze instagrammers kende ik nog niet. Ga ik direct eens bekijken :)!

 6. Amy

  Wat een mooie/leuke accounts zeg, gelijk maar even een kijkje nemen :)

 7. Nanda

  Zitten mooie accounts tussen, ik kan echt uren rondstruinen op instagram.

 8. Noelle

  Die eerste maakt echt hele mooie foto’s. Thanks voor de tip!

 9. Cath

  Oeh, altijd leuk om weer wat nieuwe instagrammers te volgen! :D

 10. Lisa

  Prachtige accounts heb je weer weten te verzamelen!

Geef een reactie