TGIF: welcome to the weekend #16

Inmiddels zit ik zelf zo in de vakantiemodus dat ook ik niet meer merk of het nou weekend is of niet. De afgelopen week vloog voorbij – ook hier op de blog. In eerste instantie wilde ik graag vooruit schrijven en gastartikelen plaatsen, maar uiteindelijk heb ik daar helemaal geen tijd voor gehad.
Stiekem vond ik het niet erg, ik was op vakantie en ben nu weer terug met een heleboel inspiratie voor nieuwe artikelen! Hopelijk hebben jullie ook van het mooie weer genoten en vakantie gevierd. Voor iedereen die me gemist heeft: hoera, ik ben terug!

Behind the scenes

Ondanks dat ik op vakantie was en er geen artikelen online kwamen stond deze week toch in het teken van mijn blog. Ik was namelijk samen met Maura in Kopenhagen, op uitnodiging van Art Rebels. Via mijn blog dus! Daar hebben we een ontzettend leuke tijd gehad, veel leuke mensen ontmoet (en een heleboel hotspots voor jullie ontdekt).

Een uitgebreide cityguide volgt nog natuurlijk, maar voor de blog van het hostel waar we verbleven schreef ik alvast een mini guide. Klik hier om ‘m te bekijken. Vergeet ook niet onze speciale hashtag #mmcph op instagram te checken. Elke foto die we tijdens onze trip hebben gemaakt krijgt deze hashtag. Zo heb je een mooi overzicht van ons uitstapje naar Kopenhagen (en alle plekken die we bezocht hebben).

Freebie

Binnenkort vier ik mijn verjaardag (ja, een wat verlaat verjaardagsfeestje..) dus ik ben alweer op zoek naar allerlei leuk dingetjes om mijn feestje mee op te vrolijken. Zo ontdekte ik ook deze super leuke mini krijtbord vlaggetjes van Yellow Bliss Road. Je kunt ze hier gratis downloaden!

Quote + Font
quote_savu

Dit keer weer een variant op een handgeschreven font. Van een afstandje lijkt het een strak font, maar als je goed kijkt lijken de letters uit de losse pols zijn geschreven. Precies waar ik van houd. Het font heet Savu en is hier gratis verkrijgbaar.

Favorite blogposts
– Een simpele maar erg leuke DIY van Laura
– Linda geeft tips voor instant happiness (in 2 minuten!)
– De NY-tips van Jolien zorgen voor een soort heimwee.. ik moet weer eens terug!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Anne

  Ah, die slingertjes! Schattig :) Jullie foto’s van Kopenhagen zagen er trouwens erg tof uit, ben benieuwd naar je posts!

 2. Lin

  Ben heel benieuwd naar jouw Kopenhagen avonturen, ik heb er zo genoten.

 3. Benthe

  Mijn instagram feed was in ieder geval elke keer heerlijk om te bekijken met die prachtige Kopenhagen foto’s – ik ben benieuwd naar je verhalen!

 4. Dagmar

  Aah ik heb zo genoten van je foto’s via Instagram, heel erg leuk om op deze manier een beetje ‘mee te reizen’. Supermooie foto’s deelde je, echt heel gaaf om te zien! Enjoy the weekend! X

 5. Iris

  Leuk dat je weer terug bent! Die vlaggetjes zijn ook erg leuk.

 6. Nanda

  Die slinger is leuk zeg! En de font is ook mooi, grappig die het een strakke font lijkt. Zou willen dat ik meer met fonts zou kunnen doen!

Geef een reactie