TGIF: Welcome to the weekend #17

DSC_0695

En het is alweer weekend! Zo langzamerhand begint er een einde te komen aan deze heerlijke zomer, en wordt het tijd om de planning er weer bij te pakken. Ik ben in ieder geval wel toe aan wat ritme en structuur. Gelukkig zorgt deze wekelijks terugkomende rubriek daar ook een beetje voor. Lees verder voor weer een heleboel tips, leuke links en freebies!

Behind the Scenes
DSC_0696

Ook in het bloggen mis ik een beetje de structuur. Ik loop over van de ideetjes, maar de uitvoering ervan verloopt soms een beetje rommelig.

Zo heb ik al een uitgebreide cityguide van Kopenhagen in mijn hoofd zitten (inclusief google maps kaartje, yay!), maar moet ik daar echt even voor gaan zitten. Foto’s bewerken, teksten schrijven, adressen op zoeken.. Gelukkig ben ik volgende week wat dagen vrij, dan kunnen jullie ‘m verwachten!

Daarnaast vraag ik me heel erg af wat jullie leuk vinden om te lezen? Ik blog uiteindelijk vanuit mijn eigen ideeën en wensen, maar vind het wel altijd leuk om op verzoekjes en aanvragen in te gaan. Mocht je nog suggesties hebben dan hoor ik dat graag, wie weet kan ik er iets mee.

Freebie

Anouck ontwierp deze prachtige mintgroene achtergrond, voor je laptop of telefoon. Anouck heeft ook mijn logo en visitekaartjes ontworpen, ik ben fan van haar designskills! Klik hier om de achtergrond gratis te downloaden.
Oh en nog een extra freebie: met de code TSDIGIGRATIS14 kun je een gratis tijdschrift downloaden via Tijdschrift.nl

Quote + Font
quote_brightandbeautiful

Het gratis font van deze week heet Bright and Beautiful, en kan je hier gratis downloaden. Mochten jullie nog suggesties of aanvragen voor fonts hebben, laat het me weten. Dan ga ik voor jullie op zoek!

Favorite Blogposts
– I luv ijskoffie! Maura heeft een recept voor je met banaan en chocola, klinkt heerlijk!
– Nirrimi’s blog is mijn favoriete fotoblog. Hoe zij schrijft en fotografeert.. prachtig. Zo ook dit stuk.
– Ondanks dat Rome een mooie stad is, staat ie niet meer hoog op mijn lijstje. Been there, done that? Toch krijg ik wel zin om de stad weer eens te bezoeken door deze blogpost van Carin.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Merel

  Mijn favoriete rubriek, yay! (meteen een antwoord op je vraag wat wij het liefste lezen op jouw site: voor mij is dat deze rubriek en citytips!)

  Wat een superlieve wallpaper, ik heb hem meteen gedownload. Dankjewel voor de tip!

 2. Lauriëtte

  Haha dit was wel grappig. Terwijl ik het artikel begon te lezen dacht ik, huh, vrijdag? Is het al vrijdag?!! :D Zag laatst die Hay schaar in het zwart, staat op mijn wishlist! Zo mooi! Ik vond je Ibiza cityguide artikel erg leuk, dus zoiets zou ik ook wel leuk vinden voor Kopenhagen! :D Fijn weekend alvast!

 3. Maura - YLT

  Mijn favoriet is DIY, omdat ik dat zelf nooit doe maar het wel heel leuk vind om inspiratie op te doen. Zoals die muur met bloemen toen, dan denk ik dat wil ook haha.

  Enne die ijskoffie moeten we eens samen drinken! Hopelijk kan hij tippen aan die jij maakt bij Starbucks ;)

 4. Yvette

  Hoi!
  Ik volg je al een hele tijd, maar nog altijd geen reactie gegeven. Complimenten voor je leuke blog. Ik vind de hotspots altijd het leukst om te lezen en je weekoverzicht is ook een favoriet!
  Grz,
  Yvette

 5. hillevi

  shiiitt, ik ben nu in Denemarken tot woensdag en wilde ook nog een dag maar Kopenhagen, ben er al vaak geweest maar jou cityguides zijn altijd handig! Maar jij kan natuurlijk níet zoals ik nu de hele dag op je luie gat zitten en artikelen schrijven ;)

 6. Linda

  Ik vind dit altijd leuk om te lezen! Een kijkje achter de schermen, net als de artikelen met tips die je de laatste tijd regelmatig schrijft! En stukjes over reizen en creatieve artikelen vind ik ook heel leuk.

Geef een reactie