TGIF: welcome to the weekend #18

DSC_0709

Vroeg ik vorige week nog om wat ritme en structuur, nu staan m’n dagen zo vol gepland dat ik wel toe ben aan even helemaal niks. Gelukkig komt dat helemaal goed: volgende week ben ik weer een paar dagen op Ibiza. Mijn vakantie over drie weken verspreiden (begin zomer – halverwege – en eind zomer) is het beste idee ooit geweest. Zeker nu het hier zo herfstig is.
Om deze regenachtige dagen toch goed door te komen heb ik weer wat leuke tips en links voor jullie!

Behind the scenes

Afgelopen woensdag 20 augustus heb ik mijn blog als eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Mijn blog is nu dus mijn eigen bedrijfje! Hoera!

Ondanks dat het niet een big deal is – in principe kan iedereen zich inschrijven en is het ook zo geregeld – ben ik stiekem wel heel trots. Voor jullie zal er verder niks veranderen, een kvk- en btw-nummer zijn gewoon handig voor de financiële kant achter een blog.

Freebie

 

Nu de vakantie voorbij is wordt het weer tijd om een beetje up to date te zijn van het nieuws en de wereld om ons heen. Via deze link kun je twee weken gratis de Volkskrant ontvangen, digitaal en op papier. Het abonnement stopt automatisch, ook wel zo prettig.

Quote + font
quote_impactlabel

Toen ik afgelopen zomer een middag in Zweden (Mälmo) was kocht ik een DYMO in mijn favoriete Zweedse winkelketen Granit. Nu kan ik thuis alles labelen met deze old school labelmaker. Gelukkig is er ook een digitale variant in de vorm van het font Impact Label. Hij is hier gratis te downloaden.

Favorite blogpost
– Ik ben dol op subtiele sieraden. Marijke zette wat mooie ringetjes op een rij.
– Stacey geeft wat blogtips voor beginnende bloggers, maar deze komen eigenlijk altijd wel van pas.
– De dames van ABM zetten 20 fotografie tips op een rijtje.
– Fake it ’till you make it.. Siel ‘ontmaskert’ enkele bloggers die zelfs hun instagram foto’s photoshoppen, en legt uit waarom dit zo debiel is.

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Nora

  Wow, dat artikel van ‘fake it till you make it…’ heel erg interessant!

 2. Laura

  Ik lees nu dat ‘Fake it till you make it’, en wow.. Zonde, en een slecht voorbeeld inderdaad. Gefeliciteerd met je aanmelding bij de KvK!

 3. Marijke

  Proficiat met je eenmanszaak! En die “Fake it till you make it” kwam toch wel als een kleine schok bij mij.

  Bedankt voor de vermelding trouwens ;)!

Geef een reactie