Win vliegtickets t.w.v. €300 van Geniusflight.com

DSC_0160

Ik besef me heel goed wat voor ‘n lucky bastard ik ben, dat ik nog een weekje zon kon meepakken op Ibiza. Zeker nu de zomer in Nederland zo abrupt afliep was ik toe aan een weekje zon. Ik kan me voorstellen dat ik daar niet de enige in ben, en gelukkig heb ik goed nieuws: ik mag namelijk vliegtickets t.w.v. €300 verloten van Geniusflight.com!

Genius-Bloggame-02-aankondiging

Geniusflight
Heb je ook altijd de drang om weg te gaan, ongeacht waar, als het maar zo snel mogelijk kan en niet te duur is? Geniusflight biedt de oplossing: hier vul je de locatie van vertrek in en je budget, vervolgens kijken zij welke vluchten allemaal binnen je budget passen. En zo ontdek je dat je voor €100 niet slechts naar Barcelona kan vliegen, maar bijvoorbeeld ook naar Marrakech!

Zo ontstond ook mijn eerste tripje naar Ibiza: het plan was om naar Valencia of Lissabon te vliegen, maar op Geniusflight.com ontdekte ik dat een vlucht naar Ibiza veel goedkoper was!

DSC_0181

Win vliegtickets t.w.v. €300
In dit artikel zit een letter verstopt. Dit is een onderdeel van een woord. De komende 2 weken zullen op verschillende reisblogs hints verschijnen, ga op zoek naar de letters en vorm met die letters een woord. Heb je mijn hint gevonden, houd dan volgende week blog nummer 2 travelvalley.nl in de gaten, want daar zal de volgende hint verschijnen. Uiteindelijk vind je op de laatste blog de instructies voor het invoeren van het woord, en zo maak je kans op de prijs.

Voor extra hints en updates kun je ook de facebookpagina van Geniusflight in de gaten houden. Maar ik heb zo’n vermoeden dat jullie slim genoeg zijn om mijn hint op te pikken ;-)

Let op: Geniusflight is geen luchtvaartmaatschappij en biedt geen vluchten aan, zij zoeken enkel de voordeligste vluchten voor je op. Daardoor moet je het bedrag van je vlucht eerst voorschieten, vervolgens maakt Geniusflight de €300 naar je over. Ik begrijp dat dit eng klinkt, maar ik heb er zelf ervaring mee en kreeg het geld direct op mijn rekening gestort.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Benthe

  Meh, ik hou eigenlijk niet zo van zulke winspelletjes, but I’ll try.

 2. Lauriëtte

  Hoe gaat het verder precies in zijn werk? Wat als ik het woord heb geraden? Hoe geef ik dat dan door? :)

  1. Dat is inderdaad een beetje onduidelijk, maar dat gaat via hun facebookpagina. Daar staan ook de uitgebreide ‘spelregels’ (en eventueel extra hints en tips). Succes ;-)

 3. wendy

  Hier word ik nou helemaal vrolijk van! Subtiel puzzeltje leggen én iets winnen :) Gezien jij goede ervaringen hebt opgedaan vertrouw ik op je oordeel van geniusflight. Ik doe mee!

 4. ktrn

  Een handige website en een héle mooie prijs ook wel! :-)

 5. Danielle

  Mooi, die eerste letter is gevonden. Hoe leuk is dit! Aangezien mijn vakantie naar Marrakech helaas niet doorgaat, wil ik in het najaar zeker nog een ander tripje boeken. Ik zie kansen! ;-)

Geef een reactie