Diary: week 37 & 38

Wat een heerlijke nazomer hebben we! Mij maak je niet gelukkiger met een zonnetje en zachte temperaturen, en wat dat betreft is 2014 een heel erg goed jaar tot nu toe. Mooi weer zorgt dat ik er op uit ga en dus meer foto’s maak wat resulteert in een vollere diary ;-).

Gisteren vond ook de instagram meeting plaats. Daar later meer over, maar voor iedereen die alvast een sneak peek wil: #utrechtmeet.

Jeej, blote benenweer! Elke keer denk ik dat het de laatste keer is dat ik een jurkje zonder panty aan kan trekken, maar het weer blijft verrassen ;-)

Ik ging naar het Hema blogevent, wat nogal tegenviel eigenlijk. Wel ontmoette ik wat gezellige ‘blogcollega’s’ en dronk ik nog een wijntje met Michelle. Werd ‘t toch nog leuk.

Ik plande veel blogdagjes in, zowel thuis als buiten de deur. Soms werkt het nou eenmaal beter om ergens anders te gaan zitten, zodat je kan doorwerken. Daarnaast had ik ook wat afspraken in de stad, die ik zo goed kon combineren.


Bijvoorbeeld met een lunch bij Broei. Broei is mijn nieuwe favoriete plek in Utrecht. Ik schreef er afgelopen week al een stukje over, en het is er zo leuk! Ik besloot dat ze bij de instagram meeting hoorde, en vroeg of ze mee wilde doen.Op vrijdag ging ik uit eten met een vriend/oud-collega bij De Markt. We aten allebei de heerlijke truffelrisotto (mmmm!) en ik had dit geweldige toetje na.


Daarna gingen we verder in de wijnbar, en sloten wat andere collega’s aan. We hielpen een collega nog bij het vinden van een tinderlover en aten deze heerlijke schaal op. Mjammie!

De volgende ochtend moest ik weer vroeg op, want twee dames van Fashionista Magazine stonden op de stoep. Ze kwamen foto’s maken van mijn mini huisje dat binnenkort gepubliceerd wordt in het magazine. Hoe tof is dat?

Daarna belde m’n huisgenoot of ik nog een ‘leuk lunchplekje’ wist. Of course! ;-) En weer zat ik bij Broei, ditmaal aan de salades die ook super lekker zijn!

Op de terugweg naar huis eindigden we op een openingsfeestje van een City Spa. De champagne vloeide rijkelijk, het zonnetje scheen.. Leuke onverwachtse tijdsbesteding ;-)


Waar we overigens niet te lang konden blijven hangen, want ‘s avonds ging ik naar Smeerboel! Een super leuk festival in Utrecht waarvoor ik was uitgenodigd door MTV Mobile. Zulke uitnodigingen sla ik natuurlijk niet af ;-). Het was super leuk, het zonnetje scheen ook nog eens heerlijk.

Tussendoor werkte ik veel (dat zie je nooit terug in diary’s, maar dat moet helaas ook gebeuren..) en plofte ik ‘s avonds op de bank om te knuffelen met Pip.

Gelukkig was ik vrij op de dagen dat het zonnetje echt hard begon te schijnen. Wat een heerlijk weer!

Mmmm! Ik heb nog meer van dit soort foto’s, maar die zal ik jullie besparen haha. Het komt er op neer dat ik deze week veel buiten in het zonnetje lunchtte.

Al paste ik tussendoor ook nog eventjes op.

Zonnig weer + jurkje met blote benen = happy Marlous! :-D


Vrijdag was een drukke dag, waar ik samen met Anja de laatste dingtjes voor de Instagram meeting moest regelen. Onder andere de goodie bags! Zo leuk om dit te doen, ik voelde me net een PR-dame ;-)

Gelukkig was alles op tijd af en kon ik lekker aanschuiven bij Anja’s huisgenoot die heerlijk voor ons gekookt had.

‘s Avonds gingen we samen naar If I Stay, en ik vind het een aanrader! Het lijkt een gewone tiener/chickflick maar hij was hartstikke leuk! Heel af en toe heeft het een hoog tienerfilm-gehalte, maar het verhaal is goed, de acteurs zijn goed (omg: Chloe Moretz is m’n nieuwe girlcrush!) en er zit veel muziek in de film. Oh, en ook niet onbelangrijk: deze film deed wel wat traantjes rollen, in tegenstelling tot The Faults in our Stars die ik vond tegenvallen.

Gisteren was dan eindelijk de #utrechtmeet! Klik op de hashtag voor een overzicht van alle foto’s. Het was weer ontzettend leuk, zowel de organisatie als de dag zelf was erg leuk om te doen. We hadden heel veel geluk met het weer, het zonnetje scheen lekker dus we hebben overal buiten kunnen zitten. Volgend weekend zal ik een uitgebreide recap van deze dag plaatsen, zodat jullie kunnen zien waar we geweest zijn.


Een paar ‘behind the scenes’ foto’s.. Zo leuk om een dagje op pad te zijn met mensen die ook ongegeneerd overal foto’s van maken, haha!

Dit was de groep meiden die er dit keer bij waren. Een paar meiden van de vorige meeting, maar ook een paar nieuwe gezichten. Dat is naast het ontdekken van nieuwe hotspots misschien nog wel het leukste: het ontmoeten van leuke, creatieve instagrammers!

We sloten de dag af met nog wat wijntjes en biertjes bij Stan en Co.

Samen met Maura en Judith at ik nog een pizza en toen was de dag echt voorbij. Eenmaal thuis kreeg ik een kleine migraine aanval dus ben ik gelijk m’n bed ingedoken. Het was een super leuke (maar lange) dag, dus fijn om weer even bij te slapen.

En vandaag is de perfecte luie zondag! Ik ga even naar mijn broer, knuffelen met Karel en genieten van het niks doen. Ik heb m’n eigen ‘Lazy Sunday’ playlist weer uit de kast gehaald, dus die draai ik vandaag grijs. Fijne dag vandaag!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 28 reacties

 1. Tessa

  Ik moet echt even zeggen dat je zo’n leuke stijl hebt! En je haar vind ik ook echt supermooi :)
  Liefs, Tessa

 2. Laura

  Ik vond het echt heel erg gezellig en leuk gisteren! Nogmaals bedankt voor alles! De rest ziet er ook allemaal heel fijn uit (:
  Geniet van je luie zondag (ik heb je playlist in ieder geval al aangezet, haha). Liefs!

 3. Fleur

  Leuke en mooie foto’s heb je weer gemaakt! Jammer dat ik je niet ben tegengekomen op HEMA blog event.

 4. Anneleen

  Leuke foto’s! Dat grijs rokje met bordeauxrood shirtje staat je heel mooi vind ik. Geniet nog van je zondag!

 5. cheyenne

  ahh wat ziet de meet er leuk uit! nu mis ik utrecht toch wel :)
  xo, cheyenne

 6. Dagmar

  Aah wat een te gekke foto’s en fijne diary! Wat zag de meeting er onwijs leuk uit, een geslaagde dag :D Oeee wat staat de jurk met streepjes je prachtig, heel erg leuk om te zien!

 7. Suuz

  wauw die goodiebags!!!!!!!!!!!!! alleen dat tasje al! die wil ik! :-) wauw! wat een heerlijke diary verder!!!!! lovely week!

 8. Nanda

  Wat een leuke diary! En fijn he, al die blote benen dagen.
  De Utrecht meet ziet er leuk uit, ik wil ook snel weer een keer naar Utrecht.

 9. Linda

  Oh wat een fijne (na)zomerse foto’s! Ziet eruit alsof je fijne weken hebt gehad :-)

 10. Marloes

  Wat een heerlijke weekjes heb je achter de rug, leuke foto’s!

 11. Isabella

  Heel mooie foto’s allemaal! Sommige zijn echt Tumblr-waardig:) Leuke blog heb je:)

 12. Michelle

  Girl, je hebt het supergoed geregeld en het waren hele leuke spots waar je ons naartoe hebt meegenomen! Hierover ga ik binnenkort schrijven op STORY154. En die goodiebag is gelijk in gebruik genomen.. ;)

  Laat mij even weten als je weer in AMS bent. See you soon, babe! XX, Michelle

 13. Ik heb al heel wat mooie fotootjes voorbij zien komen op Instagram, leuk! Die tas van de goodiebag is mooi trouwens, verkopen ze die gewoon bij Daen’s?

 14. Buiten de deur lunchen is ook mijn favoriet, helemaal met het zonnige weer! Ik at afgelopen week een broodje Haggis in de zon bij Loch Ness. Weer eens wat anders, haha. Heel erg lekker trouwens. :)

Geef een reactie