Begin juli maakte ik mijn eerste tripje naar Ibiza, en raakte ik op slag verliefd op dit eiland. De natuur, de sfeer, het lekkere eten, de adembenemende stranden en de vriendelijke mensen.. Gelukkig mocht ik nog een keertje terug, en ook dit maal was het geweldig. Ik geloof niet dat dit de laatste keer zal zijn.
Vandaag een kleine recap van afgelopen week, want ik heb zo veel foto’s geschoten! Ibiza is ontzettend mooi, en zo veel meer dan het party eiland waar het om bekend staat. Ik heb de Ibiza travelguide uitgebreid met nieuwe tips en adresjes, maar toevoegingen zijn altijd welkom.Dit keer huurde ik een kamer in een prachtig appartement boven in de oude stad. Ons appartement bevond zich in dit steegje, en keek uit op dit soort prachtige huizen. We deelden dus het appartement met de bewoners, maar omdat zij overdag werken heb je eigenlijk weinig ‘last’ van elkaar.
Het appartement was heel wit en schoon, en ingericht in echte Ibiza stijl. Ontzettend mooi en zeker waar voor ons geld. Later meer over dit prachtige appartement.Het hele eiland zit vol met prachtige felroze bloemen. De hibiscus en bougainville zijn mijn favoriet, hadden we dat ook maar in Nederland!


We begonnen gelijk met zon, zee en strand. Op de eerste dag gingen we naar Las Salinas, op dag twee naar Cala Tarida. Beiden prachtig en toch heel anders. Het water is van perfecte temperatuur: fris genoeg om in af te koelen, maar te lekker om er uit te gaan.


’s Avonds aten we vaak een ijsje: de heerlijke roomijsjes in allerlei smaken bij het schattige Vivi’s Creamery, of Frozen yoghurt waar je werkelijk alles als topping op je yoghurt kan doen.
Wat ben ik blij dat ons appartementje zich in de oude stad bevond. Het was elke keer een hele klim om bij ons adres te komen, maar wat een romantisch beeld geven al die straatjes. Instant vakantiegevoel! Daarnaast was het makkelijk verdwalen in al die steegjes – even weg van de toeristen.
Op de derde dag pakten we de boot naar Formentera. We ontbeten in de haven, en namen vervolgens de bus naar het strand Ses Illetes. Werkelijk een paradijsje op aarde! Het water is echt zo mooi helder en groen, alsof je in een zwembad zit.

Op de vierde dag hielden we even een rustdag voor onze huid, en gingen we er op uit om te shoppen. We slaagden vooral bij Pull and Bear en Kiko, en lucky us: alle badmode was in de aanbieding! Zo scoorde ik heel wat nieuwe setjes voor een volgende bezoek aan Ibiza ;-)

Tussendoor hebben we nog heerlijk gegeten, wijntjes gedronken en de stad doorgewandeld. We hielden een mini fotoshoot op alle mooie plekjes met bovenstaande foto’s als resultaat.

Ik heb nog genoeg foto’s om de hele week mijn instagram te updaten, houd daarom ook onze speciale hashtag ‘#mmibz‘ in de gaten om alle Ibiza foto’s terug te kijken. En vergeet ook zeker niet om zelf een reisje te boeken, Ibiza is prachtig.

Ik hoop dat ik jullie een andere kijk heb kunnen geven op het eeuwige party eiland. Mocht je zelf binnenkort naar Ibiza gaan, lees dan mijn Ibiza travelguide vol tips en leuke adresjes.

Gerelateerd

30 reacties op “Ibiza through my eyes

  1. Wauw, wat een prachtige foto’s heb je geschoten! Ik moet over een uurtje voor het eerst weer naar school, dus dit is echt een beetje nagenieten van de vakantie :) Het lijkt me een heel tof eiland, die stadjes zijn echt té schattig, en die zee is ook zo blauw!

  2. Ik zou heel graag een keer naar Ibiza gaan, zeker nu ik jouw foto’s heb gezien. Het lijkt me een prachtig eiland! Heb je ook nog een feestje gefeest of helemaal niet?

  3. Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik moet nu zelf vandaag weer voor het eerst naar school, dus dit is echt een beetje nagenieten van de vakantie voor mij ;) Het ziet er echt heel tof uit daar, die huisjes en die zee ook, echt gaaf!

  4. Heerlijk! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook echt Ibiza alleen maar als feest-eiland zag en het me dus niet een perfecte vakantiebestemming leek. Maar zo, op je foto’s, ziet het er in ieder geval absoluut niet zo uit :)

  5. wauw, wat ziet het er ongelofelijk prachtig uit! ik heb altijd een beeld gehad van ibiza als voornamelijk feesteiland, maar volgens mij is het nog veel veel veel meer :) dat wordt mijn vriend overhalen om volgend jaar een reisje te maken!
    xo, cheyenne

  6. Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt! Ik kwam vanaf mijn geboorte elk jaar een paar keer op dit mooie eiland, maar ben er nu al 3 jaar helaas niet meer geweest. Buiten het seizoen is ook zeker een aanrader om een keer te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *