Ibiza through my eyes

Begin juli maakte ik mijn eerste tripje naar Ibiza, en raakte ik op slag verliefd op dit eiland. De natuur, de sfeer, het lekkere eten, de adembenemende stranden en de vriendelijke mensen.. Gelukkig mocht ik nog een keertje terug, en ook dit maal was het geweldig. Ik geloof niet dat dit de laatste keer zal zijn.
Vandaag een kleine recap van afgelopen week, want ik heb zo veel foto’s geschoten! Ibiza is ontzettend mooi, en zo veel meer dan het party eiland waar het om bekend staat. Ik heb de Ibiza travelguide uitgebreid met nieuwe tips en adresjes, maar toevoegingen zijn altijd welkom.Dit keer huurde ik een kamer in een prachtig appartement boven in de oude stad. Ons appartement bevond zich in dit steegje, en keek uit op dit soort prachtige huizen. We deelden dus het appartement met de bewoners, maar omdat zij overdag werken heb je eigenlijk weinig ‘last’ van elkaar.
Het appartement was heel wit en schoon, en ingericht in echte Ibiza stijl. Ontzettend mooi en zeker waar voor ons geld. Later meer over dit prachtige appartement.Het hele eiland zit vol met prachtige felroze bloemen. De hibiscus en bougainville zijn mijn favoriet, hadden we dat ook maar in Nederland!


We begonnen gelijk met zon, zee en strand. Op de eerste dag gingen we naar Las Salinas, op dag twee naar Cala Tarida. Beiden prachtig en toch heel anders. Het water is van perfecte temperatuur: fris genoeg om in af te koelen, maar te lekker om er uit te gaan.


‘s Avonds aten we vaak een ijsje: de heerlijke roomijsjes in allerlei smaken bij het schattige Vivi’s Creamery, of Frozen yoghurt waar je werkelijk alles als topping op je yoghurt kan doen.
Wat ben ik blij dat ons appartementje zich in de oude stad bevond. Het was elke keer een hele klim om bij ons adres te komen, maar wat een romantisch beeld geven al die straatjes. Instant vakantiegevoel! Daarnaast was het makkelijk verdwalen in al die steegjes – even weg van de toeristen.
Op de derde dag pakten we de boot naar Formentera. We ontbeten in de haven, en namen vervolgens de bus naar het strand Ses Illetes. Werkelijk een paradijsje op aarde! Het water is echt zo mooi helder en groen, alsof je in een zwembad zit.

Op de vierde dag hielden we even een rustdag voor onze huid, en gingen we er op uit om te shoppen. We slaagden vooral bij Pull and Bear en Kiko, en lucky us: alle badmode was in de aanbieding! Zo scoorde ik heel wat nieuwe setjes voor een volgende bezoek aan Ibiza ;-)

Tussendoor hebben we nog heerlijk gegeten, wijntjes gedronken en de stad doorgewandeld. We hielden een mini fotoshoot op alle mooie plekjes met bovenstaande foto’s als resultaat.

Ik heb nog genoeg foto’s om de hele week mijn instagram te updaten, houd daarom ook onze speciale hashtag ‘#mmibz‘ in de gaten om alle Ibiza foto’s terug te kijken. En vergeet ook zeker niet om zelf een reisje te boeken, Ibiza is prachtig.

Ik hoop dat ik jullie een andere kijk heb kunnen geven op het eeuwige party eiland. Mocht je zelf binnenkort naar Ibiza gaan, lees dan mijn Ibiza travelguide vol tips en leuke adresjes.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 30 reacties

 1. Anniek

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je geschoten! Ik moet over een uurtje voor het eerst weer naar school, dus dit is echt een beetje nagenieten van de vakantie :) Het lijkt me een heel tof eiland, die stadjes zijn echt té schattig, en die zee is ook zo blauw!

 2. Dionne

  Wauw! Wat een ontzettende mooie foto’s! Het ziet er legendarisch uit!

 3. Josianne

  Ik zou heel graag een keer naar Ibiza gaan, zeker nu ik jouw foto’s heb gezien. Het lijkt me een prachtig eiland! Heb je ook nog een feestje gefeest of helemaal niet?

 4. Anniek

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik moet nu zelf vandaag weer voor het eerst naar school, dus dit is echt een beetje nagenieten van de vakantie voor mij ;) Het ziet er echt heel tof uit daar, die huisjes en die zee ook, echt gaaf!

 5. Debby

  Ohh man, ik mis die eilandjes zo! Ik zat een jaar geleden op Menorca, heimweee!! Prachtige foto’s :) Niet bij de hippies geweest?

 6. Anne

  Heerlijk! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook echt Ibiza alleen maar als feest-eiland zag en het me dus niet een perfecte vakantiebestemming leek. Maar zo, op je foto’s, ziet het er in ieder geval absoluut niet zo uit :)

 7. Tessa

  Ik zag al zulke mooie foto’s op instagram! Echt wauwie, wat is het daar mooi!
  Liefs, Tessa

 8. Nanda

  Wat een fijne foto´s! Ik heb nooit zo aan Ibiza gedacht als bestemming, maar het ziet er echt goed uit om eens naartoe te gaan.

 9. cheyenne

  wauw, wat ziet het er ongelofelijk prachtig uit! ik heb altijd een beeld gehad van ibiza als voornamelijk feesteiland, maar volgens mij is het nog veel veel veel meer :) dat wordt mijn vriend overhalen om volgend jaar een reisje te maken!
  xo, cheyenne

 10. Nathalie

  Wauw wat een prachtige foto’s! Ik wil ook! En die ijsjes… Jummm!

 11. Demi

  wauw wat een prachtige plaatjes! ziet er super mooi uit

 12. Kim

  Prachtig zeg! Daar zou ik ook wel heel graag heen willen. En wat hadden jullie een leuk kamertje :)

 13. Karlijn

  Wauw, het ziet er echt prachtig uit. Je zou toch spontaan een vlucht naar Ibiza boeken ;)

 14. Eva C

  Ik was blij dat ik je reis kon meevolgen via instagram en zo ook mocht meegenieten. Die bikini met de fruitjes op is trouwens echt prachtig!

 15. Inge

  Suuupermooi! Daar zou ik ook wel naartoe willen.

 16. Suuz

  Waanzinnige foto’s! Nu heb ik helemaal heimwee terug naar Ibiza!

 17. Prachtige foto’s! En die ijsjes zien er te lekker uit! Kom helemaal in de vakantiesfeer zo ‘s morgens vroeg!
  Groetjes, Yvette

 18. Fleur

  Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt! Ik kwam vanaf mijn geboorte elk jaar een paar keer op dit mooie eiland, maar ben er nu al 3 jaar helaas niet meer geweest. Buiten het seizoen is ook zeker een aanrader om een keer te gaan!

 19. Marloes

  Wauw, wauw wat een prachtige foto’s zeg! Ik wil zo graag terug. Ik ben ook heel benieuwd naar je appartement!

 20. Linda

  Wat een jaloersmakende foto’s joh! Ibiza ziet er prachtig uit.

Geef een reactie