Interior beauty: Iris’ home

Ik krijg altijd enorm veel inspiratie van andermans interieur. Even binnengluren, alle leuke ideetjes opslaan en thuis tot uitvoering brengen. Ik verslind genoeg woonbladen, maar deze interieurs zijn vaak te gestijld. Ik wil een écht huis, waar in geleefd wordt en dat toch stijlvol is.

Een tijdje terug fotografeerde Angelina dit prachtige huis van Iris. Een écht huis, maar wel met een prachtig interieur. Vooral die creatieve werkkamer.. Zo’n kamertje zou ik later ook graag in mijn huis hebben.
De foto’s zijn gemaakt door Angelina van eunoiastudio.com. Op haar site vind je nog meer foto’s van dit prachtige huisje.

Deze post heeft 23 reacties

 1. Dat ziet er zo gezellig uit! Vooral haar werkplekje ziet er heeel gezellig uit!
  Liefs, Tessa

 2. Inderdaad, die werkkamer is echt heel leuk! Lijkt me sowieso heerlijk om echt zo’n werkkamer te hebben, bij ons is het meer een rommelhok inmiddels ;)

 3. Heel erg mooi al die zachte kleuren. Lijkt me ook geweldig om zo’n knutselkamertje te hebben!

 4. Heel erg mooi! Bij mij is het altijd een rommeltje. :D

 5. Heerlijk zo’n opgeruimd en ‘helder’ huisje! :-)

 6. Wat ziet dat er leuk uit zeg! Echt prachtig!

 7. Wauw, echt ongelofelijk gaaf! Vooral de werkkamer inderdaad, vrolijk, maar ook heel rustig en super stijlvol. In zo’n kamer zou ik uren kunnen zitten rondkijken (:
  Liefs!

 8. Wat een fijn huis, lekker licht! En inderdaad opgeruimd, zo ziet het er bij mij vaak aan het begin van de week uit, maar aan het einde van de week is het een heel ander verhaal :p

 9. Ontzettend leuk, warm en gezellig interieur! Heel inspiratievol!

 10. Echt een prachtige plek ja! Vooral het blauw in de keuken vind ik gaaf, weer eens wat anders!

 11. Oh my, waar komt die cadeaupapier, lint, washitape rek vandaan? Die is geweldig!

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand