Lovely blog: Lifestyle blogs

DSC_0060

In de zomer dalen de statistieken van mijn blog altijd, iedereen zit lekker buiten en geniet van het mooie weer. De herfst zorgt er weer voor dat iedereen op de bank kruipt en alle blogs af gaat. Blogs lezen is ook een van mijn favoriete hobby’s, en wat mij betreft kun je nooit genoeg blogs volgen.

Vandaag mijn favoriete lifestyle bloggers, zowel nieuwe als wat bekendere bloggers. Blogs in de stijl van de mijne, het soort dat ik zelf ook het leukst vindt om te volgen. Voor extra leesplezier kun je ook alle blogs uit mijn lovely blog categorie bekijken.

annesolveig

Annesolveig
Anne’s blog is vooral heel persoonlijk. Kijkjes in haar leven, een roomtour en tips uit eigen ervaring zie je veel terug op haar blog. Anne’s blog lees ik vooral om een beetje te gluren in haar leven, een van mijn guilty pleasures ;-)

lauresque

Lauresque
Laura ontmoette ik afgelopen zaterdag op de #utrechtmeet, en zo ontdekte ik ook haar blog. Laura is pas 16, maar nu al heel talentvol. Ze maakt prachtige foto’s en schrijft leuk. Op haar blog vind je persoonlijke posts, maar ook DIY’s en hotspots.

lifefactory

The Life Factory
Frauke en Arne runnen samen The Life Factory, waardoor je een heel gevarieerde blog krijgt. DIY’s, interieur, recepten, persoonlijke artikelen.. Een all round blog, mijn favoriete soort blogs en ik ben dan ook fan!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 41 reacties

 1. Anniek

  Leuk, zo’n lijstje met je favoriete blogs! De blog van Anne kende ik al, maar de andere twee nog niet. Lekker leesvoer voor de komende herfst :) Al heb ik het wel erg druk komende periode, zeker als ik naast school ook elke dag nog een artikel online wil zetten.. But I’m keep going!

 2. Iris

  Altijd fijn, tips van anderen dus ik ga zeker even kijken:)

 3. Marjolein

  Leuk zo’n lijstje! Ik word er altijd blij van om leuke, nieuwe bloggers te ontdekken :)

 4. Mylène

  Leuk! Ik ken ze niet allemaal. Ik ga eens een kijkje nemen :)

 5. Dina

  Lijken mij ook leuke blogs, ga zo even een kijkje nemen! :)

 6. nenacecilia

  Frauke had vroeger een andere blog, maar is er een aantal maanden mee gestopt. Ik wist niet dat ze opnieuw begonnen is, even gaan kijken!

 7. Stella

  Leuke tips! Ik kende alleen The Life Factory nog niet. Wat leuk dat een jongen en een meisje samen bloggen (: Ik ga ze zeker volgen! Liefs, Stella.

 8. Kimberley

  The Life Factory heeft ook echt een heel mooi design. Zit echt tijd in! Mooi.

 9. Laura

  Leuke tips! bedankt. Ik kende The Life Factory nog niet, maar deze ga ik zeker volgen. Super leuk!!

 10. Ann

  Leuke tips, ik ken ze allemaal nog niet, gauw maar eens een kijkje nemen

 11. Claudia

  Jaa nieuwe blogs! Anne ken ik al, maar de andere twee nog niet. Tijd om een kijkje te nemen :)

 12. Nanda

  Leuk, weer een paar nieuwe blogs! Ga ze eens bekijken :)

 13. Liliane

  Net The Life Factory bekeken, heel leuk! My kind of blog :) Thanks voor de tip!

 14. Nora

  Jaaa, ik hou ook van deze soorten blogs! Ga er nu allemaal eens naar kijken se.

 15. Hey Marlous, wat ongelóóflijk lief dat je onze blog hier hebt vermeld en je er zo lovend over bent! We worden er allebei heel blij van :D! Dankjewel! X

 16. Marlous

  Wat leuk, van deze had ik nog nooit gehoord! Ken je Looselab.nl al? Ook een lifestyle blog. Benieuwd wat je ervan vindt:-)

 17. Michelle

  Kende ze allebei nog niet, maar ze zien er ontzettend leuk uit!

 18. Naomi

  Jaa, zo leuk dat je Laura hebt vermeld! Ze verdiend het echt :)

 19. Linda

  Fijne blogs ja! Die van Laura kende ik nog niet :-)

 20. Laura

  Ahh, Marlous, wat ongelofelijk lief dat een stukje over m’n blog hebt geschreven! En dankjewel voor je lieve complimentjes (: Liefs!

 21. Gemma

  Some great blogs here, on my way to check them out now!! : )

 22. LNNK

  De laatste twee kende ik nog niet. Ik ga snel een kijkje nemen :)

 23. Anneleen

  Inderdaad, heel mooie blogs! :) Die van Laura kende ik nog niet, ik ga eens een kijkje nemen!

 24. Daisy

  Leuk zo’n lijst! Ik kom altijd weer nieuwe tegen :).

 25. Fleur

  Leuk artikel! Ik ga zeker een kijkje nemen op hun blogs!

 26. Ines

  Die blogs zijn inderdaad héél erg fijn om lezen :)

 27. Evelien

  De blog van Anne volg ik ook graag net als die van Frauke en Arne. Die van Laura kende ik nog niet. Ik ga eens een kijkje nemen.

Geef een reactie