TGIF: welcome to the weekend #19

BwrLkYzCcAA_HY8

Na een weekje vakantie is het altijd extra moeilijk om weer in het gewone ritme te komen. Gelukkig hebben we nog een mooie warme nazomer, waardoor we dat vakantiegevoel nog even vast kunnen houden. Mijn week kwam rustig op gang, en toch ben ik alweer blij dat het weekend is. Er staat weer een nieuwe TGIF klaar vol tips en leuke links om je dit weekend mee te vermaken.

Behind the scenes

Afgelopen week had ik een super leuke afspraak voor mijn blog. Ik kan er nog niet te veel over kwijt, maar in het najaar zullen jullie wat meer Fairtrade terug zien op mijn blog. Deze mooie papierwaren hebben daar iets mee te maken..

Freebie

Nu de vakantie voorbij is wordt het tijd voor een grote schoonmaak, en misschien wel een kleine herinrichting van je woonruimte. Gelukkig zorgt VTWonen voor gratis inspiratie. Met de code 101VTWONEN kun je een gratis digitaal nummer downloaden via tijdschrift.nl/gratis.

Quote + Font
quote_parisish

Het font van deze keer heeft iets ‘vintage’ en ook iets chics, en doet me denken aan Parijs. Dat is volgens mij ook de bedoeling, want het font heet Parisish, en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– De zeer uitgebreide Barcelona cityguide van Maura. Nu wil ik ook weer naar Barcelona!
– 20 vrijwel kosteloze manieren om jezelf te verwennen, van Fleur. Tijd voor comfort time.
– Stiekem vind ik non-blogjes met leuke tips en mooie inspiratie vaak nog het leukst, zoals deze van Vicky.
– Waarom bloggen ook werk is en waarom je dat niet gratis moet doen, een stukje van Angie.
– Deze prachtige binnenkijker op de blog van Marij.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

  1. Benieuwd naar die mooie papierwaren. Ik hou van quotes en deze vind ik super. Bedankt voor de tip voor dat gratis digitaal nummer van VTwonen :-)

  2. Manon

    Mooie quote! Ik kom op je blog terecht via de groene meisjes, ik kon me nog vaag herinneren dat ik ooit bij hun een kamer had gezien in de rubriek tweedehands liefde die ik echt geweldig vond (vind!), en aangezien ik nu bezig ben met mijn studentenkamer in te richten bedacht ik maar eens wat research te doen naar die kamer die ik ooit had gezien, en blijkbaar is hij dus van jou, haha (te lang verhaal). Maar ik vroeg me af welke zoektermen je gebruikt als je opzoek ben naar vintage spullen op marktplaats. Ik ben zelf opzoek naar een niet al te groot oud bureau maar als ik ernaar zoek krijg ik haast alleen maar moderne zoekresultaten. Hopelijk kun je me helpen. :)

  3. Eline

    Wat een mooie quote! Die fairtrade papierwaren zien er ook heel erg leuk uit ;)

Geef een reactie