DSC_0747

Weekend! Vooral met dit heerlijke weer kijk ik er echt naar uit. Dit weekend vindt de Instagrammeeting plaats, waar jullie volgende week een verslag van zullen zien. Voor nu weer wat leuke links en tips. Fijn weekend!

Behind the scenes

Vorige week zaterdag kwamen er twee leuke dames van Fashionista Magazine bij mij langs, om foto’s van mijn kamer te maken. In het najaar kunnen jullie uitgebreid bij mij binnen kijken via het Magazine.

Het was erg leuk en gezellig, en ik ben natuurlijk enorm benieuwd naar het eindresultaat. Het is tevens ook de eerste keer dat ik echt in een tijdschrift genoemd word (op wat kleine naamsvermeldingen na), dus heel erg tof!

Freebie

Hoe mooi is deze print? Het leuke is dat het een kleurplaat is! Op Vanessa’s blog Tried and True vind je nog een heleboel andere mooie zelf ontworpen kleurplaten, veel al mooie quotes. Downloaden, uitprinten en lekker kleuren met een kop thee.

Quote + Font
quote_fattats

Prachtige quote van Tina Fey ;-). Work hard, play harder.. Dit grappige font heeft een even zo grappige naam: Fat Tats. Hij is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Deze super leuke opbergpotten DIY van Lonneke.
– Elze spotte hypes op Instagram. Aan welke hype heb jij toegegeven?
– Super easy & studentproof én lekker pizzarecept van Ianna.
– Karin zocht leuke plantenterraria bij elkaar. Ik wil er ook eentje voor mijn babycactusjes!
– En perfect voor dit laatste zomerse weekend: heerlijke bosbessen waterijsjes van Brittni.

Gerelateerd

20 reacties op “TGIF: welcome to the weekend #21

  1. Wat een lekker artikeltje met superveel inspiratie, daar houd ik van! Die kleurplaat is echt tof, en op haar site zag ik nog veel meer gave kleurplaten. Het lijken net gewone posters, echt leuk! Fijn dit artikel, ik krijg meteen weer wat motivatie en ‘vrolijkheid’ voor vandaag!

  2. Wat tof dat je in ee. Tijdschrift komt te staan. Alleen al op dat ene fototje ziet je huis er al leuk uit :D moet je nagaan met professionele fotografie.

  3. Wat tof dat je in een Tijdschrift komt te staan. Alleen al op dat ene fototje ziet je huis er al leuk uit :D moet je nagaan met professionele fotografie. Ik ben erg benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *