Diary: week 39 & 40

Wat vliegen de weken voorbij! De afgelopen dagen waren druk-druk-druk, vandaar dat het ook eventjes stil was dit weekend op mijn blog. Hadden jullie tenminste tijd om alle artikelen bij te lezen ;-).

Ik heb weer een heleboel leuke dingen gedaan de afgelopen weken (én gewerkt. Ik heb af en toe ook hele lange saaie dagen hoor, maar die zie je nooit terug in mijn diary ;-)). Genoeg foto’s weer, dus lees snel verder voor een overzicht van mijn afgelopen twee weken.
Twee weken terug lijkt nu alweer heel erg lang geleden.. Ik ging na de leuke Utrecht meet meteen door naar mijn vader. Het was een heerlijke zonnige herfstdag, en ik heb lekker met alle beesten geknuffeld. Kleine Karel van mijn broer was er ook, ik ben gek op dat beest :-)

Maandag werkte ik overdag, en maakte ik ‘s avonds wraps met m’n huisgenoot. Met kip, guacamole en mango. Mjam!

M’n favoriete ontbijt: een goed gevuld yoghurtje!

Ik plaatste deze foto op twitter met als onderschrift: ‘Voordeel van op jezelf wonen: dingen kopen die je vroeger nooit mocht hebben van je moeder’. Ik kreeg een heleboel retweets en likes, dus volgens mij konden veel mensen zich er in vinden ;-).

Overigens is het helemaal niet zo lekker haha, droge soepstengels met chemische kaas, maar het heeft toch iets magisch haha.

Heel erg tof: ik sta in het laatste nummer van flair met mijn instagram account! Super leuk dat mijn blog ook genoemd is, wie weet levert het nog wat leuke nieuwe bezoekers op :-)

Dinsdag werkte ik samen met mijn collega/vriendin (ik weet nooit welk label je er aan moet hangen aangezien mijn collega’s vaak automatisch vrienden worden, haha) op ons werk. Zij aan haar studie, ik aan mijn blog. Soms geeft wat reuring weer inspiratie. We waren lekker lui dus lieten we een pizza bezorgen, zodat we lang door konden werken.

Donderdag had ik een event in Amsterdam. Ik was uitgenodigd voor de heropening van het Mercure Amsterdam City hotel, en nam een vriendin mee. Overdag shopten we wat, ‘s avonds sliepen we in het hotel.

De altijd vrolijke Lizzy was ook aanwezig en samen maakten we deze prachtige wc-selfie.

We aten een heerlijk drie gangen diner met bijpassende wijnen.. tja, de perks van het bloggen zullen we maar zeggen. Het was ontzettend lekker!

Het hotel was erg hoog wat een prachtig uitzicht op leverde. En het zonnetje scheen!

Hotelontbijtjes! Dit was trouwens pas ronde een, ik ben geloof ik nog 3 keer terug gegaan om mijn bord te vullen… Haha!

Samen met mooie Margot. We hadden elkaar sinds ons Ibiza tripje nog niet gezien, dus het was extra gezellig.

Daarna doken we weer even Amsterdam in, om nog wat te shoppen. Ik kocht een glamorous fluffy jas die ik later nog wel in een shoplog zal showen. Ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Vervolgens snel door naar Utrecht om met wat vrienden nog een drankje te doen. Wat was het opeens heerlijk weer afgelopen vrijdag!

Zondag had ik een heerlijke brunch bij de super leuke hotspot Eetwinkel Geniet. Hier zal ik later nog een uitgebreider artikel over schrijven, maar ik kan al verklappen dat ik een etentje mag weggeven aan een van jullie. Super leuk toch?

De rest van de dag heb ik niks meer gegeten, zo vol zat ik. ‘s Avonds ging ik last minute naar de film Gone Girl (voordeel van zo’n Pathé-pas, je kan gaan wanneer je wil). Ik ben dol op David Fincher films, het zijn altijd van die vage en toch steengoede films. Al moet ik nog even goed nadenken over het plot want ik begrijp het nog niet helemaal.. In ieder geval wel een aanrader, deze film!

En dat was het eigenlijk al weer! Er staan nog een heleboel foto’s op instagram, maar ik wilde niet te veel foto’s dubbel plaatsen. Volg je me nog niet op instagram dan kun je daar nog kijken voor een mini bonus diary ;-).

Ik wil iedereen nog even bedanken voor de ontzettend lieve reacties op mijn ‘als ik later groot ben’-artikel. Vond het best wel spannend om het te delen, maar met zulke leuke en lieve lezers als jullie was dat nergens voor nodig. Iedereen die de moeite heeft genomen om te reageren: thanks. You made my day! :-)

De komende weken zijn leuk maar druk, ik merk dat ik echt een planning moet maken omdat ik mezelf anders voorbij ren. Daarnaast kan mijn kamer ook wel een opruimbeurt gebruiken en moet de was nog opgevouwen worden.. ehh ja. Ik ga maar eens aan de slag! ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. sam

  wat een hoop ‘lekker eten’ foto’s! (honger nu!)

 2. Sabrina

  Hele leuke foto’s! Ik ga je volgen op Instagram, ben ik wel benieuwd naar na dat artikel in de Flair (: Fijne week!

 3. Tessa

  Aah die foto met je kat is lief! En omg hotelontbijtjes, goddelijk!
  Liefs, Tessa

 4. Nanda

  Hotels zijn altijd fijn, en de ontbijtjes ook.
  Tof die Pathe pas trouwens, wij hebben in de stad geen pathe helaas anders had ik het wel geweten haha.

 5. Nina

  Wat een mooie foto’s! Ik vind vooral die eerste heel mooi, en ik heb nu ook zin om naar Amsterdam te gaan :)

 6. Nora

  Hmmm, die loei lekker zit er lekker uit! Is die bij de AH te koop?

 7. Anneleen

  Gezellige foto’s! Ik vind ontbijten op hotel altijd zo uitgebreid en leuk! :) Amsterdam lijkt me zo mooi, wil ik echt graag een keertje naar toe!

 8. Noesjn

  oooh dat katje, zo’n lief beestje :)
  mmm wat mis ik het op hotel gaan weeral! je kan niet genoeg tripjes doen! ik verlang al naar mijn uitje naar Riga #toeristjespelen
  ook superleuke foto’s trouwens, maar dat heb je nog wel gehoord ;)

 9. Stephanie

  Tof die overnachting :) en wat een leuke foto’s weer!
  Leuk die diertjes :3

 10. Evelien

  Wat een heerlijke foto’s. Heel leuk om naar te kijken. Wat tof dat je in de Flair staat. Zeker verdiend. Ik volg je graag op instagram (en je blog).

Geef een reactie