Foodwelove: from Holland with love (winactie!)

DSC_0850

Elke maand jezelf een soort kerstpakket vol bijzondere en lekkere producten cadeau doen, klinkt dat niet als een geweldig idee? Food We Love stelt elke maand een themabox samen vol lekkere producten met een bijzonder verhaal er achter.

Er bestaan inmiddels foodboxen voor de drukke moderne mens, vol ingrediënten en recepten zodat je de deur niet meer uit hoeft voor de boodschappen. Handig, maar wel duur (en een beetje fantasieloos af en toe). De Food We Love box is anders: het zijn geen ingrediënten voor een maaltijd, maar je kunt de producten wel verwerken in eigen recepten.

Deze maand is het thema van de box ‘Van Hollandse bodem’. Ik verwachtte een haring (blegh!) en kaas, maar werd verrast met hele andere producten! Lees verder voor een kijkje in deze box en zie hoe je kans maakt op deze box!

 

DSC_0846

De box is elke keer weer een verrassing. Hij is altijd mooi ingepakt met vloeipapier (deze keer in een toepasselijke oranje kleur) en een brief met achtergrond informatie. Ter inspiratie zitten er receptenkaarten bij, waar je de producten uit de box eventueel in kunt verwerken.

Dit keer zit de box weer lekker vol met 6 producten én een kaasmesje en extra magazine. De haring zat er gelukkig niet in, wat er dan wel in zat:

Bijzondere geitenkaas met zeewier van de kaasmakerij De Molkerei, heerlijke ruige pindakaas met zeezout van Zeemansboter, Frambozenmosterd (dit klinkt gek maar is ontzettend lekker!) van Raspberry Maxx, de perfecte zandkoekjes van de Koeckebackers, soep van Kromkommer en de enige echte gesnipperde rode uitjes van Kesbeke.

DSC_0854

Door de Food We Love box leer je altijd weer nieuwe producten kennen die je misschien zelf niet had uitgekozen. Neem bijvoorbeeld de frambozenmosterd. Ik ben dol op frambozen en lust ook graag mosterd, maar de combinatie klinkt niet heel erg veelbelovend. Het blijkt echter een soort pittig-zuur sausje (denk aan balsamico) te zijn, wat erg lekker is door je salade!

Daarnaast zijn het stuk voor stuk ‘mooie’ producten met een verhaal. Zo maakt Kromkommer producten van misvormde groentes en fruit die niet door de keuring komen van de supermarkt. Prima te eten, maar niet mooi (??) genoeg voor in de schappen. En Koeckebackers bakt de koekjes samen met mensen die uit een langdurige uitkeringssituatie komen, om ze zo weer op weg te helpen.

Je kunt een abonnement op Food We Love nemen, je ontvangt dan elke maand een box voor €24,95 per maand. Je kunt de box maandelijks opzeggen, maar

slechts 1 box bestellen is ook mogelijk. Nog leuker: je kunt deze box ook winnen! Like daarvoor de facebookpagina van Food We Love en mijn blog Last Days of Spring en vergeet niet een comment achter te laten dat je meedoet. Wie weet heb jij volgende week al deze lekkere producten in huis!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 55 reacties

  1. Maike

    Wat een leuke winactie! Ik wil de FWL box al lang een keer proberen, dus ik doe graag mee aan deze winactie! Ik heb alle pagina’s geliket. :)

    Liefs van Maike

  2. Laura

    Leuk ik doe mee! Ik heb ook een tijdje een biologisch groentepakket gehad die ik elke woensdag kon ophalen. Elke week zat er wat anders in! Soms ook hele verrassende groenten… Gelukkig zat er ook altijd een briefje bij met uitleg, haha.

  3. sam

    wat een leuke winactie! Ik doe mee :) de facebook pagina’s zijn geliked :) Lijkt me erg leuk en lekker :)

  4. Nikkie

    lijkt me erg leuk om een keer te proberen, ik doe graag mee!

  5. Mirne

    Tof! Ik doe graag mee.

    De pindakaas ga ik deze vrijdag al halen bij het GEEF!café, dat schijnt echt de lekkerste pindakaas ooit te zijn.

  6. Wat leuk zeg! Ik heb een tijd een groentepakket gehad, dat vond ik ook fantastisch. Ik hou van pure ingrediënten en het ontdekken van iets nieuws. Ik doe graag mee!

  7. Desiree

    Ja ik doe mee! Ben heel benieuwd naar de geitenkaas met zeewier :D

  8. Nathalie

    Mijn leukste kerstmoment is elk jaar het uitpakken van mijn kerstpakket, dus dit is echt een winactie voor mij. Ik doe graag mee!

  9. Edmee

    Wauw wat een toffe win-actie, ik doe heel graag mee!

    Ik volg ook een aantal andere blogs en heb de FoodWeLove box al vaker voorbij zien komen, heb ook even op hun site gekeken en ik vind het zo’n gaaf principe. Ik hou sowieso al heel erg van pakketjes ontvangen maar hoe tof is dit. Elke maand ontvang je een doos vol met cadeautjes, daarom doe ik super graag mee!

  10. Dat zien er echt lekkere producten uit, vooral die geitenkaas, mosterd en zandkoekjes. Ja, eigenlijk bijna alles. Leuk concept trouwens. Ik doe graag mee.

  11. Tessa

    Oeh, leuk! Ik wil de FoodWeLove box al een hele tijd uitproberen dus deze winactie komt goed uit :). Jullie zijn geliked!

  12. Elena

    Wat een leuk initiatief! Ben erg benieuwd naar de frambozenmosterd. Ik had je pagina al geliked en nu ook de pagina van Food We Love.

  13. Bo

    WOO. Echt een toffe food box! Misschien maar eens overwegen om hem zelf aan te schaffen, maar eerst mijn geluk beproeven! x

  14. Loes

    Ik vind het als student net altijd te duur om zo’n box aan te schaffen. Al is het eigenlijk ontzettend leuk, elke maand bijna als ‘n kadootje. Ik doe mee!

  15. Irene

    Superleuk initiatief! Ik doe graag mee! :)

  16. Fleur

    Wat een leuk artikel! Het lijkt mij erg leuk om deze box te winnen en doe daarom dus heel graag mee!

  17. Sabrina

    Ik doe ook graag mee, zou graag eens zo’n box uit willen proberen.

    Ik volgde je al via Bloglovin’ en heb jouw en de FWL Facebook pagina geliked (Sabrina Cat).

    Groetjes,
    Sabrina

  18. Ines

    Wat een leuke box! Zou hem graag eens proberen ;)

  19. Evi

    Ziet er heel leuk uit! En lekker! Ik hou er van om nieuwe producten uit te proberen! Ik doe graag mee met de winactie!

  20. Hillery

    Ziet er heel mooi en lekker uit! Ik doe zeker mee :)

  21. Jessie

    Ontzettend leuk, als cadeau ook! Ik doe mee!

  22. Anna

    Dat ziet er heel goed uit! Ik doe mee :)

  23. Christel

    Ik wil zo graag de Food We Love box een keer uitproberen, dit is een mooie kans :)!

  24. Katrien

    oh njam, super lekker allemaal! (Vooral die pindakaas haha). Ik woon in belgie, weet niet of ik mee kan doen…?

  25. Petra

    Ook naar België?
    Dan graag!

  26. Meike

    ik doe mee! Ik ben al maanden aan het twijfelen om een abonnement te nemen….

  27. Joy

    Dat ziet er zo geweldig uit, vooral de pindakaas! Ik doe mee!

  28. Cynthia

    Ja die zou ik wel winnen!! :)

  29. Marianne

    Oeh, dat ziet er leuk en lekker uit allemaal. Ik doe ook mee, want dat lijkt me heerlijk zo’n box vol eetbare verrassingen.

  30. Leen

    Ik doe mee! :)
    Leuk om eens nieuw en lekker eten te ontdekken

  31. Siroon

    Wat een toffe actie! Zeker het thema Holland, ik hou ervan lokale (Utrecht) en landelijke organisaties te steunen waar mogelijk. Geliked en ik doe mee!

  32. Mieke

    Super leuk! Deze dingetjes zou ik graag willen proberen :) had ff op de site gekeken maar de box v deze maand (Japan) lijkt me toch niet zo aantrekkelijk haha. Deze Hollandse wel! :)

  33. Miriam

    Hoi Marlous,
    Ik stop. Ik vind dat je (de laatste tijd?) te vaak aan merchandising doet. Jammer.

  34. Margot

    ^^ je stopt? Met wat? Ademen? Fijn dat je het iig even deelt met Marlous. Als je niks had gezegd, was het haar niet eens opgevallen. Heb je nu toch even je moment of shine. Enjoy.

    @ Marlous: wat een kut winactie. Ik doe niet mee. Doei.

  35. Nicole van Wieringen

    Wat een super leuke actie! Ik ding graag mee omdat ik tegenwoordig alleen maar kook met pure ingrediënten, maar ik elke week ook graag weer wat nieuws ontdek op kookgebied.

  36. Juna

    Ah ik hou van de Food We Love Box! Zo leuk om allemaal nieuwe dingetjes uit te kunnen proberen. Ben vooral heel erg benieuwd naar die frambozenmosterd!! Dus zou graag meedoen :-)

  37. Joan

    Super leuk. Ik heb veel gehoord over FoodWeLove ennn mijn vriendje kan heerlijk koken. Win-win-win actie!

  38. Jacolien

    Oh, wat super leuk dit!
    En ik zag dat ze komende maand een Japans thema hebben: I’m in!

    En natuurlijk doe ik mee voor de Hollandse box, die ook erg leuk is!

  39. Rianne

    Deze wil ik winnen! Dan stuur ik hem gelijk door naar mijn schoonfamilie in Italië. Die snappen namelijk niks van Nederlands eten. Wat ik ze niet kwalijk neem, zij zijn opgegroeid in het land van pasta, pizza, espresso, olijfolie, wijn etc.

  40. Stephanie

    Dit is zo’n gave winactie :) leuk om samen met mijn huisgenootjes te delen! Ik doe dus graag mee ^^

  41. Elisa

    Wat een super gave winactie, natuurlijk doe ik heel graag mee. Zo leer je nog eens dingen die je nog ni kenden :)

  42. Dana

    Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ben beniewd naar alle lekkere producten :)

  43. Manon

    Wat ontzettend leuk, ik doe nog even snel mee als dat nog kan heb hier al vaker wat over gelezen en het lijkt me super leuk om te krijgen/bestellen :)

  44. zoe

    ik doe mee!
    alles gedaan
    facebook en bloglovin; zoelouwerse

Geef een reactie