Happy Monday

quote_tallnbubbly

Maandag, een nieuwe week: goed moment om met een lading positieve quotes te beginnen. De afgelopen weken deelde ik elke vrijdag een nieuw gratis font met jullie, in de vorm van een quote. Inmiddels heb ik zo een heleboel mooie quotes verzameld!

Ik besloot ze voor vandaag eens allemaal onder elkaar te zetten voor wat extra positiviteit en inspiratie op de maandagmorgen. Welke quote is jullie favoriet?
quote_alleycat quote_allofme quote_allthingsnew quote_alwaysforever quote_arsenale2 quote_brightandbeautiful quote_castro quote_crazythoughts quote_fattats quote_hardcandy quote_impactlabel quote_jacquesfrancois quote_justus quote_lemonade quote_littlebird quote_mossy quote_parisish quote_pecita quote_prata quote_savu quote_stylish quote_volstead quote_yore

Happy monday!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Lauriëtte

  Fijn artikel om de maandag mee te beginnen! :) Ik vind deze quote altijd erg mooi: throw kindness around like confetti :) Fijne week!

 2. Lydia

  Leuke post om de maandag mee te beginnen! Erg mooie quotes, en de fonts zijn natuurlijk ook heel mooi! :)

 3. Eline

  Hele mooie quotes! Fijn om de maandag mee te beginnen ^^

 4. Merel

  Ik vind de quote over de bloemen die gewoon ‘bloomen’ heel erg mooi. Zo is het ook gewoon. Die ga ik vandaag in gedachten houden :)

 5. Sophie

  Oh, wat een heerlijke post zo ‘s morgens vroeg op de maandagmorgen! Omdat mijn fiets stuk is, moest ik vandaag met mijn vader mee met dr auto. Dat hield in dat ik al om 06:30 in de auto zat en mijn eerste les begint pas om 10:30. Lurkend aan een peperdure koffie zit ik bij Starbucks dus en ik word even lekker blij hiervan! Dus daarvoor dank, haha!

 6. Annemieke

  Ik houd van quotes. Soms net die “blikopener” om een glimlach op je gezicht te toveren. Fijne week, Marlous!

 7. Marieke

  Ik vind ze zo ongelofelijk geweldig! Maar heb je misschien de namen van de fonts erbij? Heb sommigen al verzameld, maar niet allemaal.

 8. Wat een heerlijke post om de week mee te beginnen! En ja, laten we vooral even toasten op de goede dingen in het leven, want deze zien we nog veel te vaak over het hoofd.

 9. cheyenne

  waaaauw, precies wat ik nodig had. ik stond op met de gedachte ‘blij als het weer weekend is!’, dus een beetje motivatie voor deze week kan ik goed gebruiken, stuk voor stuk onwijs treffende quotes! het werkt nog beter wanneer je ze allemaal na elkaar kunt lezen, haha :).
  xo, cheyenne

 10. Anneleen

  Mooie inspiratie om de week goed mee te starten! Ik vind de eerste heel erg mooi! Fijne week!

 11. Evelien

  Wat een mooie quotes en fonts. Fijn om de week mee te beginnen!

 12. Karlijn

  De laatste vind ik mooi! Weirdness is vaak het leukste iets van mensen :)

Geef een reactie