Hotspot: All the luck in the world Utrecht

DSC_0906

Utrecht is een nieuw hebbedingen-winkeltje rijker: All the luck in the world. Ze zaten al in Amsterdam, maar nu kun je ook in Utrecht terecht voor allerlei mooie sieraden, vintage accessoires en kleine dingen voor je interieur. Ik nam afgelopen week een kijkje, en deel deze hotspot graag met jullie!

DSC_0910 DSC_0911
DSC_0909

De winkel is klein, maar fijn. Overal om je heen zie je mooie spulletjes. Subtiele kettinkjes, mooie postkaarten, vaasjes en potjes.. Eigenlijk wil je alles wel hebben! Al is het wel een beetje aan de prijs, waardoor je wellicht niet gelijk je mandje vol gooit.

Naast nieuwe spullen vind je er ook veel handgemaakte en vintage pracht. Leuke tasjes en portemonneetjes en mooie kandelaars en aparte vaasjes. Wanneer je niet in de buurt van Utrecht of Amsterdam woont kun je gelukkig ook shoppen in de webshop.

DSC_0907
alltheluckintheworld

Je vindt All the luck in the world in de Zadelstraat, richting de Lijnmarkt. Zelf heb ik mijn zinnen gezet op zo’n mooi kettinkje en de mooie cactusterrarium uit de etalage, snel weer een bezoekje brengen dus.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 25 reacties

 1. Anne-Fleur

  Oohhh ik wil nu al alles hebben! Super mooie spullen! Gauw eens kijken:)

 2. cheyenne

  wauw! ziet er heel tof uit, kan niet wachten om eens langs te gaan :)
  xo, cheyenne

 3. Naomi

  Waarom krijgt Utrecht allemaal van die leuke winkeltjes? Gelukkig zit deze ook in Amsterdam ;)

 4. Dagmar

  Waauw ontzettend mooi, wat een heerlijke winkel moet dat zijn! Gauw eens langsgaan :)

 5. Merel

  O wat fijn!! De winkel in A’dam is ook zo geweldig. Van het type: hier moet ik niet naartoe als ik mijn salaris net heb, hihi!

 6. Wat een ontzettend fijn winkeltje, ik zet hem op mijn Citymaps2go voor de volgende keer dat ik in Utrecht ben. Volgens mij kocht ik het terrarium dat je bedoelt laatst bij Men at Work (gek genoeg).

 7. Eline

  Het ziet er echt zo mooi uit! Ik wil er echt een keer heen als ik in Utrecht ben ^^

 8. monique

  Dit zijn de plekjes waar ik van hou, haha, het ziet er fantastisch uit!

 9. Nanda

  Dat ziet er leuk uit! Word je erg hebberig van denk ik zo haha. :)

 10. sam

  ziet er heel leuk uit! ik word altijd zo hebberig in dit type winkeltjes :)

 11. Charlotte

  Ik zeg het al maanden (telkens je een nieuwe hotspot hebt ^^), maar ik moet duidelijk dringend eens naar Utrecht.

 12. Nina

  Aaah wat leukk! ik moet echt de stad in om naar alle leuke hotspots te gaan kijken hihi:)

 13. Ingeborg

  Jaaaa. Ik was vanmiddag even in het winkeltje en kocht een supermooie kaart. En die kettinkjes ja. En als je afrekent, krijg je een met de hand geschreven bonnetje.

Geef een reactie