My favorite instagrammers part VI

DSC_0707

Er zijn zoveel mooie accounts op instagram te vinden dat ik alweer een zesde deel van mijn favoriete instagrammers voor jullie heb. Dit keer met een speciaal account: Hamlet the minipig.

Lees verder voor mijn instagram favorieten, en vergeet ook niet deel 1, 2, 3, 4 en 5 te bekijken.

insta_88forever

@88forever Danique heb ik al vaker op mijn blog genoemd – ze is denk ik mijn favoriete fotografe. Toch had ik haar instagram blijkbaar nog niet met jullie gedeeld. Het spreekt natuurlijk voor zich dat ook deze de moeite waard is.

 

insta_dearleila

@dearleila – Dit account ontdekte ik via de verkenpagina, die sinds de vernieuwing van instagram een stuk leuker is geworden! Ook Leila is een professioneel fotografe, en dat zie je terug in haar prachtige foto’s. Ze heeft vaak bijzondere composities en invalshoeken.

insta_mydeernl

@mydeernl – Maaike leerde ik kennen op de Amsterdam instameet. Maaike is interieur styliste en dat zie je terug in haar prachtige interieurfoto’s op instagram. Haar foto’s zijn niet alleen heel erg mooi, ik haal er ook vaak inspiratie uit.

insta_yulienick

@yulienick – Yulie ontdekte ik doordat ze mij ging volgen, en thank god she did! Ook Yulie heeft een erg mooi account en vooral haar ‘eigen’ hashtag #mycoffeeheroes is erg leuk. Daar legt ze haar favoriete koffiebarretjes en barista’s mee vast, en zo vormt ze gelijk een coffeeguide.

insta_hamlet_the_piggy

@hamlet_the_piggy – En dan nu het meest schattige account van instagram: Hamlet the piggy! Ik ben dol op mini biggetjes, en zou het liefst een eigen biggetje hebben. Bij gebrek aan big heb ik gelukkig Hamlet, die elke dag een super lieve foto (of met geluk een filmpje!) op instagram deelt.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Manon

  Leuke instagrammers, vind Instagram tegenwoordig ook echt het leukste social media kanaal :)

 2. Danielle

  Hoppa, allemaal gaan volgen (voor zo ver ik dat nog niet deed) ;)

 3. Leonie

  Oh gossie als ik Hammy zie dan vervloek ik het feit dat de mensheid vlees eet en wil ik spontaan volledige vegetarisch gaan eten. Kijk nou wat een dotje! (Meer mensen hier last van?) En bedankt voor de interieurstyliste tip, ik zit echt in m’n ‘interieur op instagram’-fase haha ;)

 4. Isabella

  Wat een leuke instagrammers allemaal! De meesten kende ik nog niet, ga meteen even de accounts bekijken:)

 5. Elze

  Leuk overzicht weer! Mydeernl volgde ik inderdaad al vanwege de constante stroom aan inspiratie :) Die andere ga ik ook even bekijken!

 6. Elena

  Die Hamlet is leuk! Volg die nu ook, net als die van Danique.
  Volg je @francagarrels al? Ze komt uit Amsterdam en maakt toffe composities.

 7. yulienick

  Omg, Lady ! Thank you so much for your kind words! Millions of hearts to you )

Geef een reactie