Room tour: Fashionista Magazine

marloes1

Begin september kwamen er twee journalisten van Fashionista Magazine bij mij op bezoek. Ik sta namelijk in de Fashionista die op dit moment in de winkels ligt, met een kijkje in mijn studentenkamer. Het is een leuk stukje geworden waar ik erg trots op ben!

Van alle foto’s die die dag gemaakt zijn hebben velen niet de publicatie gehaald, daarnaast zijn de foto’s die wel gepubliceerd zijn vrij klein. Vandaag dus nogmaals de foto’s – gemaakt door Graciéla – in volle glorie op mijn blog. Een kijkje in mijn studentenkamer hoe hij nu is, al heb ik weer een heleboel plannen met mijn interieur dus verwacht binnenkort weer een update!

marloes3 marloes4 marloes5 marloes6

De muur boven mijn bank is nog erg leeg, maar daar komt binnenkort verandering in. Ik kocht afgelopen week eindelijk een lijst voor mijn Andy Warhol poster, het is de bedoeling dat deze (samen met andere lijstjes) boven de bank komt te hangen.

marloes7 marloes8 marloes9 marloes10

Ik vind de bloemenmuur DIY nog steeds goed gelukt, al ben ik er wel een beetje op uitgekeken. De bloemen horen meer bij de zomer. Ik wil de muur boven mijn schouw graag een kleurtje geven, het is er alleen nog niet van gekomen om een pot verf te halen.

marloes11 marloes12 marloes13 marloes14 marloes15 marloes16 marloes19
marleos18 marloes20 marloes21

Het bijbehorende interview vind je terug in het Novembernummer van Fashionista Magazine.

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 56 reacties

 1. Dagmar

  Waauw wat een onwijs mooi thuis, geweldige sfeer! Echt een superleuke kamer en mooie foto’s zijn er gemaakt! Wat heb je een mooie stijl X

 2. Josianne

  Jij hebt zo’n gezellige en leuke kamer! Heel mooi licht en alle accessoires precies goed neergezet. Heel mooi!

 3. Erg leuk ingericht! Heel anders dan ik het zelf zou doen en daarom extra leuk om inspiratie uit jouw kamer te halen. Ik vind je geverfde krat erg leuk en ook de stalen mandjes ga ik hier in huis halen :).

 4. Elianne

  mooie fotos maar je staat zelf ook te stralen op je fijne kamer!

 5. Naomi

  Het ziet er zo leuk uit bij jou thuis! Inspiratie voor als ik op mezelf ga wonen (dus pas over een jaar of 5 ofzo, haha)

 6. Greet

  Lots of positive vibes! Heel leuk gedaan.

 7. Anne

  Leuke binnenkijker! Jouw interieurs zijn zo inspirerend. Ik ben ook nog steeds helemaal weg van je vorige mintgroene kamer, maar deze kamer heb je ook weer zo mooi ingericht. En die kelim… zucht! <3

  1. Bedankt voor je complimentje ^_^ Ik vond mijn vorige kamer ook erg leuk, maar dat is het leuke van studentenkamers: je wisselt vaak, en zo kun je elke keer voor een ander interieur kiezen. Al hoop ik hier voorlopig nog wel even te blijven..

 8. Hesteranne

  Wow! Je kamer is echt heel mooi. Mijn studentenkamer was altijd een beetje een bij elkaar geraapt zootje :D

 9. Elze

  Wat leuk! Maar dit kun je toch geen studentenkamer meer noemen? Het is gewoon een klein huisje! :) Hele leuke spulletjes, ben benieuwd hoe het er uit gaat zien na alle veranderingen die je in je hoofd hebt!

 10. Wat een prachtige studentenkamer! Dat heb je echt heel mooi ingericht!
  Het is echt een plaatje om naar te kijken, waar in meteen vrolijk van word!
  Super gedaan! <3

 11. Marjolein

  Wat een geweldige kamer heb je zeg! Zo’n goede smaak qua inrichting betreft :D Ik vind ook dat je kamer lekker ruim is!

  1. Ja, mijn kamer is heel ruim! Scheelt ook dat ik een apart kamertje heb voor mijn bed. Al oogde mijn vorige kamer (16m2 met bed in kamer) ook wel ruim. Goed nadenken over inrichting en vooral niet te veel spulletjes kopen (wat heeel lastig is ;-)).

 12. Ah super gaaf dat je in de Fashionista staat en je kamer is zo mooi ingericht! Ik krijg gelijk weer zin om dingetjes aan mijn kamer te veranderen :)

 13. Karlijn

  Echt een mooie kamer! De bloemenmuur blijf ik heel erg leuk vinden, misschien ook wel in de winter. Geeft een vrolijk zomerstintje het hele jaar door :)

 14. Emma

  In één woord prachtig! Als ik ooit een studentenkamer heb…. Zo leuk, die vintage spulletjes ertussen. Je verdient het helemaal om in de Fashionista te staan!
  X Emma

 15. Resy

  Wat een leuke studentenkamer heb je weer! Vond je vorige al erg mooi, maar deze heb je ook weer super leuk ingericht! Waar haal je steeds die inspiratie vandaan?

 16. Die bloemetjesmuur heb ik echt nog nooit ergens anders gezien, maar ik ben op slag verliefd. Super tof!

 17. Femke

  Superleuk dat mijn collega’s bij je zijn langs geweest. Je hebt ook zo’n mooi interieur! Het is zeker een reportage geworden om trots op te zijn. X

 18. Mooie foto’s ! Het is dan ook een mooie kamer. Ben echt jaloers op die roze bureaustoel en dat rekje aan de muur met die foto’s. Echt top !!

 19. Magali

  Heel mooi! Echt een goede mix tussen Scandinavisch wit en vintage-shabby! Goed gelukt en ik ben benieuwd naar wat voor kleur er op je schouw komt :)

 20. anouschka

  Super leuk om de rest van je foto’s te zien! Je bent echt creatief met je interieur. Leuk om te zien :) Liefs Anouschka

 21. Betty

  Hi Marloes,
  wat leuk om eens bij je binnen te mogen kijken!
  Je huisje ziet er prachtig uit, maar ik had ook niet anders verwacht als ik al naar je mooie blogpagina kijk :-)
  Groetjes, Betty

 22. Sabrina

  Wauw, ziet er geweldig uit!! Die bloemenmuur is ook heel erg gaaf (:

 23. Eveline

  Wat een leuk mini-huisje!
  Ik ben nu al een hele tijd op zoek naar iets om mijn tijdschriften in te stoppen en ik zie het ideale item op een van je foto’s.
  Waar heb je die vandaan?
  Liefs, Eveline

 24. Lizet

  Je hebt een mooie kamer! En dat kleed is echt fantastisch.

 25. PS by Dila

  Ontzettend leuk interieur! Ben nog steeds een beetje jaloers op je rekje. (ben even de naam vergeten)

  Weet niet of iemand het al eens heeft gezegd, maar ik vind je een beetje op Krystl lijken van Expeditie Robinson!

  1. Het rekje is een look-a-like van de String Pocket (dit is gewoon een van Tomado via Hema).

   En haha wat grappig! Die heb ik nog nooit gehoord, maar ik zie het wel een beetje :-)

 26. Evelien

  Wat een prachtig interieur heb je! Zo ontzettend gezellig en knus en het pasf mooi bij elkaar. Je bloemenmuur vind ik ook erg tof, lekker vrolijk en zomers.

 27. Eline

  Wat een ontzettend mooie kamer heb je! Echt lekker knus en zo helder! Ik vind hem echt heel mooi ^^

 28. Lydia

  Wat heb je een ontzettend mooie en inspirerende kamer, echt! En ook lekker licht!

 29. Apollonia

  Je hebt echt een prachtige kamer! Dit is een voorbeeld voor hoe het moet!
  Liefs Appie

 30. Ah wat geweldig dit! Ik volg je op instagram en zie regelmatig heerlijke fotootjes voorbij komen, maar super leuk om het nu eens wat uitgebreider te zien! Prachtige kamer!!!

Geef een reactie