TGIF: welcome to the weekend #23

Weekend! Vorig weekend heb ik alleen maar gewerkt, dus ik ben er nu wel extra aan toe. Hopelijk wordt het ook dit weekend weer een beetje mooi nazomer weer. Lees verder voor mijn tips en leuke links voor dit weekend!

Behind the scenes
Afgelopen nacht sliep ik op uitnodiging van Mercure in hun vernieuwde Amsterdam City hotel, een van de perks van het bloggen. Op het moment dat dit online komt lig ik waarschijnlijk nog in bed, dus foto´s volgen in de diary.

Ik ben samen met m´n bff Margot, die ik voor haar verjaardag een eigen blog heb gegeven. Origineel cadeau he? ;-) Volg haar alvast op twitter en instagram, als extra steuntje in de rug ;-)

Freebie

Ik ben dol op slingers, en vind dat er voor elke dag wel een reden te bedenken is om slingers op te hangen. Bijvoorbeeld deze leuke herfstblaadjes slingers, hoe leuk zijn die? Je kunt ze hier gratis downloaden en printen, even knippen en plakken (perfecte activiteit voor een regenachtige middag) en klaar is je herfstslinger!

Quote + font
quote_allthingsnew

Dit vrolijke font heet All Things New, en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Best cookie ever recept van Vivianna.
– De leuke kringloopvondst van Anouck.
– De fijne herfst playlist van Danique.
– De schattige DIY van Lonneke.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 14 reacties

 1. Eline

  De slingers zijn echt super leuk! Ik vind het altijd super leuk om slingers op te hangen en wat een goede quote ^^

 2. Lauriëtte

  Blijf dit een hele mooie quote vinden :) Fijn weekend Marlous, hoop inderdaad dat het weer een beetje meezit! :)

 3. Laura

  Zo’n slinger met herfstblaadjes is leuk zeg! Grappig cadeau trouwens, een blog cadeau geven. Heel origineel!

 4. Karlijn

  Geniaal cadeau! Super leuk. Je hebt het vast leuk in het hotel, fijn weekend!

 5. Sabrina

  Ah ik ben zo blij dat ik jouw blog heb gevonden! Je schrijft echt hele leuke stukjes en ik vind je lay-out ook geweldig. Ga zo door, ik volg je nu dus ik ben benieuwd naar wat er nog zal komen (:

 6. Max

  Heb meteen die slinger gemaakt, super leuk weer! Fijn weekend nog :)

 7. Fleur

  *Thank god I found your blog! Sinds gisteren jouw blog ontdekt, echt net wat ik even nodig had! Heel veel happy posts over Utrecht (zo leuk, want daar woon ik ook, nu kan ik weer nieuwe hotspots uitproberen :)), posts over eten, interieur, citytripjes, leuk leuk leuk! Ik word er helemaal happy van:)! Fijn weekend!

Geef een reactie