TGIF: welcome to the weekend #24

Weekend! Voor mij is het weekend gisterenavond al begonnen, ook wel eens lekker. Al werk ik vaak thuis nog even door aan mijn blog, administratie en andere saaie dingen. Gelukkig voelt dat niet als werk.

Tijd voor een nieuwe TGIF met leuke tips, links en freebies!

Behind the scenes
Afgelopen zondag was ik uitgenodigd voor een brunch bij Eetwinkel Geniet in Utrecht. Ontzettend leuk en vooral heel erg lekker. Later meer over deze leuke hotspot (en goed nieuws: ik mag een etentje weggeven aan een van jullie!). Hier al vast een kleine preview van de heerlijke salades die ze bij Geniet serveren:

Freebie

De laatste tijd lees ik weer wat meer, dus ging ik op zoek naar een leuke boekenlegger. Pinterest staat vol met leuke ideetjes, dus het was lastig kiezen. Maar schattiger dan dit kan haast niet, toch? Download deze DIY handschoen-boekenlegger hier.

Quote + Font

quote_volstead

Ik had zin in een romantisch font en vond dit mooie klassieke font Volstead. Je kunt ‘m hier gratis downloaden.

Favorite blogposts
– De 9 straatjes cityguide van Maaike, deze neem ik de mee naar mijn volgende bezoek aan Amsterdam!
– Het vegan challenge eetdagboek van Iris. Ik blijf het knap vinden van Iris, en doe er veel inspiratie uit op.
– ‘Pictures of recently enjoyed things‘ van Andrea. Ik vind dit zo’n leuk en simpel idee, hier word je sowieso vrolijk van.
– Maura heeft weer een heerlijke burger voor ons bedacht: een pompoenburger met halloumi.

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. cheyenne

  ahh geniet is zo heerlijk! daar moet ik nog eens snel naartoe zo gauw ik weer in utrecht ben :) fijn weekend!
  xo, cheyenne

 2. Merel

  Ok, 1) nu heb ik zin in koffie. 2) nu heb ik zin om de hele dag met koffie en een boek in bed te liggen en 3) als lunch wil ik graag een burger van Maura. Kan dit? :)

  Geniet van je weekend!!!

 3. sam

  Heerlijk is dat als je weekend op donderdagaaf al begint :) die boekenlegger is erg schattig!

 4. Danielle

  Heul fijne tips! Die printable boekenlegger ga ik ook maken, leuk!!

 5. Sabrina

  Leuk zeg! Wat een schattige boekenlegger, dat zorgt echt dat je wil lezen haha (:

 6. Dina

  Joepie weekend. Joepie weekend. JOEPIE WEEKEND!

Geef een reactie