TGIF: welcome to the weekend #25

Woehoe, alweer de 25e editie van deze rubriek! Voorlopig vind ik het nog heel erg leuk om het web af te speuren naar leuke links en lettertypen, dus wat mij betreft gaan we op naar de 50e editie ;-).

Ook deze week heb ik weer van alles bij elkaar gezocht met speciaal dit keer een extra lang lijstje met leuke links. Kun je lekker het weekend mee in!

Behind the scenes
Afgelopen week ben ik vooral met de administratieve dingen achter mijn blog bezig geweest. Zo deed ik m’n allereerste belastingaangifte, deed ik een aanvraag voor een zakelijke rekening en schafte ik mappen aan om al het papierwerk overzichtelijk te bewaren. Komt nog best wel wat bij kijken, zo’n eigen bedrijfje..

Daarnaast probeer ik ook blogdagen in te roosteren voor mezelf, waarbij ik van 10:00 tot 17:00 artikelen schrijf zodat ik op een vrije dag ook echt vrij ben. Stiekem ben ik namelijk altijd wel met mijn blog bezig ;-)

Freebie

Goed, geen echte freebie maar wel een heel erg leuk DIY-idee: deze ananas lantaarn! Halloween komt er weer aan, en ik pak graag elk excuus aan om een feestje te vieren. Ik spotte het idee op A Subtle Revelry, waar je nog veel meer Halloween-inspiratie vindt. Vier jij dit jaar Halloween?

Quote + Font
quote_mossy

Het wordt steeds lastiger om een leuk nieuw gratis font te vinden, er hebben al 24 gratis fonts in quotevorm in deze rubriek gestaan. Gelukkig vond ik ook deze week een leuke: een handgeschreven maar toch net font. Het font heet Mossy en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Het prachtige persoonlijke stuk ‘Confetti in mijn hoofd‘ van Iris, over haar ADD.
– Een lekker uitgebreid reisverslag over Bali van Jolien.
– Dila spotte allerlei leuke DIY-ideetjes op de woonbeurs.
– Anouck was aanwezig bij het bijzondere Kinfolk diner en legde alles heel mooi vast.
– De prachtige foto’s van Janie van haar trip door Noorwegen.
– Een leuk verslag van Danielle over de Tosti deluxe workshop, met een recept voor een veggie tosti.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Karin

  Leuke rubriek! Dat lettertype is ook echt supermooi!

 2. Eline

  Het lettertype is erg mooi en wat is die ananas leuk!

 3. Lauriëtte

  Binnenkort ga ik 32 uur werken en wil ik ook graag 1 blogdag! Dat geeft denk ik wat rust voor in de avonden, want ik ben nu ook onbewust 24/7 bezig met mn blog. Fijn weekend alvast! :)

 4. Manon

  Hihi voor mij is het weekend altijd blogdag, eigenlijk elke dag wel inderdaad want als ik overdag werk ben ik ‘s avonds wel aan het schrijven/fotograferen, mooi lettertype! :)

 5. Rosanne

  Mooi font! Lijkt een beetje op het Hipster-font wat ik graag gebruik :)

 6. Dagmar

  Aah wat een heerlijke tgif! D ananas lantaarn is ook zo briljant haha, geweldig!

 7. Sanne

  Wat een fijn en leuk overzicht weer – heel mooie artikelen en wat een mooi front! Door die ananaslantaarn krijg ik hele ideeën voor fruittaferelen met gezichtjes en lampjes erin, haha!

 8. Jennifer

  Die ananas is echt te grappig, ziet er eigenlijk nog enger uit dan een pompoen!

 9. sam

  Hele mooie quote! Vind die ananas lantaarn wel heel goed verzonnen, is weer is wat anders als een pompoen :) fijn weekend!

 10. Iris

  Jaaa Mossy! Dat vind ik ook een mooie. Maar Brain Flower blijft mijn favoriet. En thanks voor het noemen van mijn linkje :D

 11. Ah ja, de btw aangifte moet ik ook nog doen. Ik heb daar ooit makkelijke invulschema’s voor mezelf voor gemaakt. Misschien leuk om een keer een free printable van te maken voor de kleine ondernemers onder ons. :)

 12. Ik vind deze rubriek zo leuk! Die ananas, geweldig!!! …en zo leuk om mijn link tussen al die andere mooie links te zien staan. Thanks! x

 13. Vera

  Wat ziet mossy er leuk uit, ga hem gelijk downloaden. Dank je wel!

 14. PS by Dila

  Die ananas had ik ook voorbij zien komen, blijft leuk! (en zo origineel) En gaaf dat je mijn linkje hebt genoemd, bedankt! :)

 15. Demi

  haha zag eerst niet eens dat het een ananas was, maar echt supergoed verzonnen!

Geef een reactie