TGIF: Welcome to the weekend #26

DSC_0230

Weekend! Mijn weekend is druk, vol met afspraken en werk. Gelukkig was mijn week wat rustiger, waardoor ik tijd had om voor jullie weer een heleboel leuke linkjes en tips te verzamelen. Lees verder voor een nieuwe TGIF!

Behind the scenes
Afgelopen week was hectisch en af en toe best vermoeiend. M’n weerstand werd er minder door, en ik werd er een beetje ziek van. Als ik ergens een hekel aan heb is het ziek zijn (goh, wie niet), maar het leek me nu wel een goed plan om alle afspraken te verzetten en even niets te doen. Gelukkig voelt bloggen met een kop thee in bed niet als werk, een beetje afleiding kon ik namelijk wel gebruiken ;-)

Nogmaals bedankt voor al jullie lieve comments en berichtjes, dat doet me veel goeds ^_^

Freebie

De komende maanden ga ik snailmail workshops verzorgen (dit weekend meer daar over!), en dus ben ik weer helemaal in het snailmail-wereldje gedoken. Mooie papierwaren en enveloppen maken post toch net wat leuker. Bijvoorbeeld deze mooie enveloppen met landkaartprint van Lia Griffith. Het is een gratis printable die je hier kan downloaden.

Font + quote
quote_yore

Dit font heeft iets geks, en daarom vond ik ‘m zo leuk. Het lijkt alsof het uit allerlei kleine snippertjes of mini vogeltjes bestaat. Door z’n sierlijke krullen kan je ‘m vast ook goed gebruiken voor je kerstkaarten ;-). Het font heet Yore Script en je kunt ‘m hier gratis downloaden.

Favorite blogposts
– De ‘ik-houd-van-meuk’-tag, ingevuld door Iris.
– Deze ‘smeerboters‘ op basis van verschillende koekjes van A Beautiful Mess.
– Omg. Deze ‘chocolate chip cookie dip‘ van Browneyedbaker. Oktober is all about comfort food, toch?
– Hilarisch artikel van Willemijn en Martine: 10 dingen die je niet te horen kreeg bij seksuele voorlichting.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Chylène

  Echt weer een geweldig TGIF artikel (ik hou van ze) en wat een mooie quote, ik denk dat ik een nieuwe achtergrond krijg. :D
  Xoxo chy

 2. Yara Miora

  Super fijn dat je wat rustiger aan kon doen! Hele leuke post weer en vooral die envelopjes zijn ontzettend leuk! :) Heel veel liefs!
  <3

 3. sam

  Die vlopjes zien er erg leuk uit, ben benieuwd naar je blog over snailmail :)

 4. Eline

  Echt een super leuke quote. Ik ben heel benieuwd naar de snailmails!

 5. Karlijn

  Die enveloppen zijn zo mooi! Bijna een reden om meer brieven te sturen haha.

 6. Lauriëtte

  Wat leuk dat je snailmail workshops gaat verzorgen! Leuk om je in te verdiepen! :) Fijn weekend!

 7. lonneke

  Heerlijk die TGIF artikelen!
  Heb ook zo gelachen om willemijn en Martine haha!

Geef een reactie