Christmas 2014 Wishlist

christmas2014

De decembermaand staat voor de deur, en daarmee de feestdagen. Tijd om aan de verlanglijstjes te beginnen, want niemand wil eindigen met douchegel en een chocoladeletter. Ik loop alleen altijd tegen een probleem aan: ik heb alles al. Ik ben nogal ongeduldig van aard, en wanneer iets op mijn verlanglijstje staat en ik kan het me veroorloven, dan schaf ik het aan. Geen zin om nog een maand te wachten tot kerst.

En om die reden bestaat mijn verlanglijstje uit producten die te verdelen zijn in twee categorieën: 1. te duur en daarom nog niet zelf aangeschaft en 2. te praktisch/saai en daarom nog niet aangeschaft. Zo bedenk ik me net dat ik eigenlijk ook nieuwe printerinkt nodig heb.. kan die nog bij categorie 2?

Toch nog een kleine toelichting bij mijn verlanglijstje:

Een stevige staafmixer (liefst met een wattage van minstens 600), voor alle homemade soepjes en prutjes. Mijn vorige ging kapot, dus ditmaal graag een roestvrij stalen robuuste staafmixer!

Een externe harde schijf zodat ik alle foto’s en bestanden voor mijn blog kan back-uppen (is dat een werkwoord?). Ik heb er totaal geen verstand van dus ik hoop stiekem dat een van mijn broers een goede suggestie heeft.

Nog zo’n praktisch cadeau: muziekboxjes, zodat ik niet meer naar de schelle muziek uit mijn laptop hoef te luisteren.

En speciaal voor het bloggen: een statief voor mijn camera, zodat ik nóg mooiere foto’s kan maken!

Ik ben trouwens ook heel erg fan van ouderwets spelletjes doen, dus op mijn lijstje staan ook 30 seconds en Scotland Yard Master. Oh en graag iemand die net zo spelletjes fan is als ik, want vorig jaar kreeg ik Cluedo, maar deze ligt nog steeds in de kast..

Iets wat ik al heel erg lang wil maar duidelijk in categorie 1 ‘te duur’ valt: een mooi subtiel gouden ringetje. Ik word gek van alle nepgouden sieraden waar je vingers groen van worden, dus wil nu graag een echt gouden ringetje.

Omdat het zo fijn is om een blad op je deurmat te krijgen: een (mini) abonnement op Linda Magazine.

Voor bij mijn witte chucks: navy all stars, in laag model.

Ok, en na heel lang nadenken kon ik een cadeautje bedenken dat niet zo extreem duur is: lekkere warme kniekousen (die daadwerkelijk tot over de knie komen).

En voor iedereen die het echt niet meer weet: een H&M giftcard. Om er vervolgens een lekkere dikke trui of een leuk jurkje van te kopen.

 

Zoals je ziet kan ik vooral nog wat inspiratie gebruiken voor leuke, kleine cadeautjes die niet zoveel kosten :’). Ik ben erg benieuwd naar jullie verlanglijstjes. Groot of klein, deel ze vooral in de comments!

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Josianne

  Leuk lijstje! Op mijn lijstje staan meestal boeken haha, die dan vervolgens veel te lang in de kast blijven liggen omdat ik geen tijd heb om te lezen.

 2. Karin

  Leuke lijst. Je kan al je blogbestanden ook in de cloud zetten (google drive, dropbox…). Werkt prima en je kan overal bij je bestanden!

 3. Tessa

  Ik moest bij de staafmixer even denken aan een keukenmachine, want ik heb thuis een staafmixer, maar tegenwoordig doen ze alles met zo’n keukenmachine.. mehh.. en jaaaaa een H&M bon is altijd goed :D
  Liefs, Tessa

 4. Annemieke

  Ik herken me helemaal in je beschrijving (bijna) alles al te hebben. En als ik dan al iets wens, is het vaak niet in de categorie kerst-verlanglijst, omdat het veel te duur is. Wat zijn we toch rijk. ;-)

 5. Karlijn

  Kniekousen zijn zo fijn, lekker warm. Op mijn lijstje staan ook nog fleecedekentjes van de hema, dan kom ik de winter helemaal door :)

 6. Elisa

  Wij hoeven enkel sinterklaas lijstje te maken en dat voelt zo fijn, ik zou het zo raar vinden om ook met de kerst een lijstje te moeten maken. Kerst heeft voor mij toch een hele andere betekenis dan cadeautjes :)

  Leuk lijstje dat zeker :)

 7. Xaviera

  Leuke wishlist! Die kniekousen zien er heerlijk warm en comfortabel uit :) Wij doen in de familie niet echt aan cadeau’s met kerst, voornamelijk omdat mijn mams 1 januari jarig is en ik 3 januari, dan wordt het allemaal zo dubbelop haha.

 8. Nanda

  Keukenspullen staan bij mij ook vaak op de lijst haha! Dit jaar ben ik niet thuis met kerst dus helaas geen kado’s ;) al zit ik wel drie maanden in Azië, dus heb niets te klagen haha.

 9. Jolijn

  Zo’n spelletjes fan kan ik ook wel op mijn lijstje zetten. Bordspellen zijn geweldig, maar bijna niemand in mijn omgeving die dan mee wil doen!

 10. Radianto

  Knie kousen, nog een paar, staan ook op mijn lijstje. Heerlijk op een luie zondag van die warme comfortabele kousen. Het bordspel kende ik nog niet (?) ga ik eens bekijken!

 11. Sylvia

  Oew, zulke kniekousen zoek ik nog, heerlijk warm :) 30 Seconds is bij ons nog steeds populair bij vriendinnenavonden :)

 12. Anneleen

  Wat een fijne inspiratie! 30 seconds lijkt me een heel leuk spel!

 13. Ik wil ook echt een harde schijf, want mijn computer is ZO vol! Laatst heb ik een statief aangeschaft, ik ben er superblij mee!

 14. Tineke

  Mooie wishlist, een statief staat ook nog steeds op mijn wishlist! Fijne zondag!
  Liefs Tineke

 15. Evelien

  Mooie wishlist. 30 Seconds is zo leuk! Een statief staat ook op mijn wishlist. Linda magazine is inderdaad heel leuk om op je deurmat te krijgen!

 16. Fleur

  Wat een fijne wishlist! Ik zou die Linda en h&m giftcard ook wel willen!

 17. Sabrina

  Ah, Thirty Seconds, daar heb ik goede herinneringen aan! Ik speel dat heel vaak met mijn hele familie, bijvoorbeeld op kerstavond of toen we een weekendje naar Drenthe waren met z’n allen. Zo’n leuk spel!

 18. Jieling

  Wat een leuke wishlist ! Vooral dat gouden ringetje, die zijn namelijk altijd mooi :) Een tip als je (doorzichtige) nagellak op je nep gouden ringen doet dan worden je vingers niet groen.

 19. Magali

  Etsy heeft zulke mooie ‘dainty’ sieraden, kijk daar eens!

Geef een reactie