Diary: week 43 & 44

De afgelopen twee weken heb ik niet zo heel veel foto’s gemaakt. De eerste week bleef ik nog even bij mijn vader om daar even helemaal niets te doen, en afgelopen week was gelijk weer erg druk. Ik hing eventjes in een dipje maar ben er gelukkig alweer bovenop, al levert het wel een iets saaiere diary op..

Bij mijn vader deed ik vooral lekker niks. Genieten van het mooie herfstweer, de hondjes uitlaten..


Ik bakte een appeltaart met appels uit de tuin. Hij was lekker! Ik heb die week wel 4 of 5 stukken appeltaart gegeten.

Verder heb ik vooral heel veel geknuffeld met alle beestjes. Niets fijner dan dat!

Ook eenmaal in Utrecht hield ik de chillmodus nog eventjes aan. Ik ging naar de Ikea waar ik dit leuke schapenvachtje kocht en een lijst voor mijn grote Andy Warhol poster. Ben er zo blij mee!


Op zaterdag at ik bij Maura, die heerlijke zelfgemaakte ravioli had gemaakt. We kletsten uren lang, en voordat we het wisten was het 1 uur ‘s nachts. Gelukkig konden we door de wintertijd die in ging een uurtje langer blijven liggen..

Op zondagmiddag sta ik in de Fairminds pop-up store in Oudkerkhof in Utrecht. Hartstikke gezellig en leuk werk, komen jullie en keertje langs?

En na 3,5 week at ik eindelijk weer eens alleen thuis. De afgelopen weken heb ik alleen maar bij of met anderen gegeten. Het werd dus tijd, maar ik vind koken voor 1 persoon zo saai! Het werd uiteindelijk een vegetarische cordon blue met broccoli en wortel met een champignonsausje. Tja. Wel heel lekker hoor!

Dinsdag ging ik samen met een collega naar de bioscoop. Ik ben nog steeds zo blij met mijn pathépas! We gingen naar Fury die mij op voorhand niet zo heel erg leuk leek. Toch heb ik 2 uur lang geboeid naar het scherm gekeken! Stiekem toch wel een aanrader ;-)

Woensdag ochtend werkte ik even wat mail bij en wachtte ik tot een collega/vriendinnetje klaar was met school zodat we samen naar Amsterdam konden gaan.

We gingen namelijk samen naar een high tea georganiseerd door O My Bag, mijn favoriete tassenmerk. Ik ben enorm gek op dit merk, later deze week meer info over dit merk én mijn nieuwe aanwinst (want ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis..).

Op donderdag heb ik de hele dag gewerkt, en is de enige foto die ik maakte deze foto van dit overheerlijke broodje carpaccio. Mjam! Ik haalde ‘m bij Broodje Ben, aan de Oudegracht. Megalekker!

Vrijdag was ik voor afspraken weer even in het prachtige Amsterdam.

‘s Avonds dronk ik nog een drankje op het terras met mijn lieve en leuke collega’s.


Op zaterdag werkte ik overdag, na werk ging ik samen met een collega langs Stamp & Stoof, een nieuw zaakje in Utrecht. Het zit aan het begin van de Lange Jansstraat, tegenover de Neude. Hier kun je allerlei verschillende stamp- en stoofpotten halen. Je betaalt per bolletje (net zoals bij een ijssalon), en kunt zo je eigen stamppot samenstellen of voor een vaste keuze gaan.

Wij gingen voor een stamppot van zoet aardappel met rucola en zongedroogde tomaatjes met gehaktballetjes. Het was super lekker, zeker een aanrader!

Gisteren stond ik weer in de Fairminds pop-up store. Hier alvast een sneak peek van mijn nieuwe O My Bag tas, en mijn nieuwe sjaal waar ik ook erg blij mee ben!

Mijn zondag eindigde lui op de bank met een pizza. Even lekker niksen. Met die lange avonden doe ik eigenlijk helemaal niks meer zodra het donker wordt.

Dat waren mijn twee weken! Iets minder boeiend dan normaal, maar dat mag af en toe ook. Deze week zit weer vol (leuke!) afspraken. Hoewel ik een enorme zon-aanbidder ben en ik het weer van de afgelopen dagen fantastisch vind, kijk ik ook heel erg uit naar de gezellige feestdagen. Ik ben stiekem al bezig met het plannen van een kerstdiner! Laat de gezelligheid maar komen :-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Josianne

  Heerlijk om even bij te komen bij je vader met helemaal niets. Fijn dat je weer uit je dipje bent! Fijne week±

 2. Dagmar

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt en superleuke nieuwe sjaal! Gezellig om je afgelopen week te ontmoeten, hopelijk tot snel weer en geniet van deze nieuwe week! liefs

 3. Anne

  Ook echt wel eens fijn, toch, zo’n weekje om even bij te komen? :)

 4. Lauriëtte

  Je Andy Warhol is erg tof! Fijn dat je weer uit je dipje bent, hoop dat je je zo blijft voelen zoals nu! Fijne week gewenst Marlous!

 5. cheyenne

  soms zijn wat rustige weekjes ook nodig! nu heb ik wel onwijs zin in appeltaart om 8u ‘s ochtends :D
  xo, cheyenne

 6. :O Die stamppotzaak klinkt geweldig! Als dat er was in Groningen, wist ik het wel, haha. Heel veel succes met de workshop!

 7. Rosanne

  Ziet er toch uit als heerlijk weekjes :) Even wat minder gas is ook weleens goed!

 8. Nele

  Altijd leuk zo’n diary – heb altijd t gevoel mee op stap te gaan! Meer van dattem ! Groeten uit Belgie

 9. Roos

  Ik vind jouw diary’s altijd zo leuk :) En door jou heb ik nu (ja om 10 uur) zin in pizza haha! X

 10. Celine

  Wat leuk die stamppot zaak! Hebben ze daar ook vegetarische en vegan opties dat je weet? : )

 11. Marijke

  Utrecht is zo leuk! Moet dringend nog eens een bezoekje brengen!

 12. Sabrina

  Leuke foto’s! Die stamppotwinkel ziet er interessant uit, leuk idee (:

 13. Benthe

  Ik heb ook zo’n behoefte aan een weekje wat minder, fijn is dat :)

 14. sam

  oh die pizza.. en die appeltaart! HONGER nu ;)

 15. Karlijn

  Die stamppotzaak lijkt inderdaad een beetje op een ijssalon, met die bakken. Ik zou er wel een keer heen willen!

Geef een reactie