Diary: week 45 & 46

Jullie merkten het misschien al een beetje, afgelopen twee weken waren druk. Leuk druk, vol feestjes en spontane afspraken. Ik maakte goed gebruik van mijn pathépas en at veel samen met vrienden. Vandaar dat mijn blog er zo nu en dan in schoot.

Deze week beginnen de snailmail workshops. Heb jij je al ingeschreven voor een gratis workshop? Dat zal dus ook lekker druk worden, en ook de feestdagen komen steeds dichter bij..

Gelukkig begint vandaag weer een nieuwe week, met een nieuwe planning. En mijn inspiratie is nooit op! ;-) Maar eerst nog even terugblikken op de afgelopen twee weken.

Zo blij met m’n nieuwe tas en sjaal! De zonnebril kreeg ik van Ace & Tate, en daar ben ik ook erg blij mee. Ik baalde zelfs een beetje dat ik geen ‘gewone’ bril nodig had, omdat die monturen nog toffer waren!

Ik werkte weer even op mijn iPad aan mijn blog. Dit ding is lekker licht en past zo in m’n tas. Ik moest even een uurtje overbruggen, want ik wachtte op..

.. m’n bff Margot! Het was weer tijd voor onze maandelijkse Ibiza-herinnering-ophaal middag.

We wandelden door de stad, toen Margot aan mij vroeg ‘Wat is ‘Ali Tomatiek??’. Het duurde even tot het kwartje viel.. haha!

En dit was mijn outfit! Ik voelde me heel erg Gossip Girl met m’n kniekous-panty en geruite sjaal. Oh en m’n Chanel tasje natuurlijk (ik kocht gewoon een refill van mijn vaste luchtje, maar kreeg er een heel chic mini tasje bij).

Ennnn dit is de getekende versie van die outfit, getekend door mijn collega en vriend Rick. Morgen meer over dit tekentalent.

Er moest natuurlijk ook gewerkt worden, maar niet op donderdag! Ik ging langs de pop-up store om Maura op te halen om de stad in te gaan. Maar eerst aten we nog wat heerlijke burgers van Meneer Smakers met onze leuke collega Danielle.

Maarrrrr natuurlijk niet voordat de burger uitgebreid op de foto werd gezet voor Maura’s instagram account.

En toen hop de stad in. Een glaasje bubbels tijdens het wachten op een plekje in onze favoriete spot: Wijncafé Lefebvre. De rest van de foto’s bespaar ik jullie..

Toen was het alweer zondag, en stond ik zelf een dagje in de pop-up store. Ik deed alvast wat inspiratie op voor de snailmail workshops op pinterest.

De mega spiegel in de winkel maakt het altijd heel aantrekkelijk om even een selfie te maken ;-)

Als avond eten haalden we weer een stamppotje, bij Stamp en Stoof aan de Neude. Zoooo lekker (beetje veel wel, haha)!

Maandag begon goed: doordat ik elk weekend werk voelt maandag een beetje als weekend. Het zonnetje scheen, dus ik besloot om lekker lazy buiten de deur te ontbijten samen met Lizzy.

Om het ‘weekendgevoel’ nog even vast te houden ging ik ‘s avonds naar de film. Interstellar, een lange zit (3 uur!! zonder pauze!!!1), maar wel de moeite waard. Erg tof en zeker een aanrader.

Dinsdag werkte ik overdag, at ik daarna met mijn collega’s (bovenstaande pasta, mmm) en ging ik daarna weer naar de film. Ditmaal de Sneak, we wisten van te voren dus niet welke film het was. Het werd John Wick, een actiefilm met vooral veel scheurende auto’s en schietende geweren en met weinig verhaal. Ik vond het wel vermakelijk, maar ben blij dat ik er niet voor heb betaald ;-)

Woensdag paste ik ‘s middags op bij mijn oppaskindjes, en dit leuke hondje. Ik mis de hondjes van mijn vader heel erg, dus het is leuk om zo’n ‘leenhondje’ te hebben ;-)

Donderdag fietste ik half Utrecht af richting de Gamma. We hadden verf nodig en natuurlijk moesten we een selfie maken in de bouwmarkt.

Vervolgens opwarmen met m’n favoriete drankje: een wholemilk dry cappuccino met mocha. Oftewel: een mochaccino.

Zaterdag ging ik na een lange dag werken met collega’s een hapje eten. Vervolgens nog de stad in voor een biertje, en er kwamen steeds meer collega’s bij waardoor er een spontaan teamuitje ontstond. Erg leuk! :-)


De volgende ochtend moest ik weer vroeg op, want ik stond weer in de pop-up store. Sinterklaas kwam langs onze deur!

En guess what? Piet vond dat ik lief was geweest, dus ik kreeg een handje pepernoten ;-)

‘s Avonds kon ik een ontzettende drang naar zuurkool (zuurkool?? ja, echt!) niet onderdrukken, dus sjeesde ik vlak voor sluit de supermarkt in. Gek hoe ik daar vroeger zo van kon walgen, nu vind ik het heerlijk.

Dat waren de eerste twee weken van November, op naar de tweede helft. Er staan weer wat leuke feestjes in de planning, maar ik zal beloven dat ik jullie en de blog niet vergeet ;-) Fijne week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. cheyenne

  wat een heerlijke week! ik ben heel benieuwd naar ‘t tekentalent, wat heeft ‘ie een onwijs toffe tekening van je (prachtige outfit) gemaakt :D en ik had heel toevallig hetzelfde met zuurkool deze week. misschien ligt het aan het weer ;)
  xo, cheyenne

 2. Danielle

  Ooooh zuurkool! Dat hóórt gewoon bij de tijd van het jaar. Hier altijd op voorraad ;) Hoe eet jij zuurkool het liefst dan?

 3. Tineke

  Wat een mooie outfit, die tekening is ook wel erg gaaf! Hele leuke foto`s meid!
  Liefs

 4. Dionne

  Wat een leuke foto’s! Ik vind je tas en je blouse heel tof!

 5. Ik moest werken tijdens de Sinterklaasintocht, zo jammer! Ik vind het stiekem altijd zo leuk om te zien, live of op tv. :)

 6. Marijke

  Wat een prachtige tekening van jouw outfit!! Echt heel mooi!

 7. Ik ben nog steeeds niet bij Meneer Smakers geweest, en elke keer als ik een berichtje van jou zie, dan denk ik: gaan! Ik zet het maar gewoon op mn bucketlist denk ik ;).

 8. Jennifer

  Wat geniaal, zo’n stamppot winkel, die wil ik in Groningen ook wel!

 9. Veerlez

  Oeehw ik ben benieuwd naar de post over het tekentalent, want dat is wel echt mooi! Ennnnn wat wilde ik nog meer zeggen.. Ik wil volgende week ook eens bij de stamp en stoof eten, ik haal vaak boerenkool bij de HEMA, maar die is toch wat flauwtjes en niet altijd even lekker!

  En ik stond gister echt vlakbij toen de boten over de grachten kwamen, ik ik stond iets meer richting de Hema! grappig!

  1. Haha wat grappig! Ik moest in de Hema zijn, dus ik liep eigenlijk snel even langs. En Stamp en Stoof is zeker een aanrader! Het is wel wat duurder dan Hema, maar wel lekkerder ;-)

 10. Maire

  Heerlijke week lijkt mij, en veel lekker eten! Gave tekening is dat ook van jouw outfit!

 11. Annemieke

  Ontbijtje hier, lunch daar, en ook het diner buiten de deur. Het lijken me heerlijke weken vol leuke afspraken!

 12. Lellebel

  Wat een doos, die bff van jou. Is zij wel helemaal 100?

 13. Claudia

  Wat een te gekke foto’s. Alitomaat, echt ik kom niet meer bij haha

 14. Shifra

  Ik scrollde snel voorbij en ik dacht heel even dat je zelf een hond had gekregen. Maar dit is ook leuk. Nee, ik lieg. Dit is minder leuk. Maar een leenhondje is een goede tweede!;-) Zou je uiteindelijk je eigen hond willen? :)

  1. Hmm ik twijfel. Ik was altijd een cavia meisje. M’n vader schafte tegelijkertijd twee honden en twee katten aan, dus ik ben niet bevooroordeeld en vind het lastig kiezen!

   Honden zijn echt trouwe vrienden, maar iets minder praktisch. De katten van mijn vader (Maine Coons) hebben een beetje een honds karakter, dus misschien is dat wel een goed compromis..

Geef een reactie