Zoals bekend ben ik groot Airbnb-fan. Tegenwoordig speur ik niet meer Funda af op zoek naar bijzondere huizen, maar kijk ik liever op Airbnb. Daar kun je zelfs binnengluren bij boomhutten en tipi’s! Of.. een vliegtuig omgetoverd tot appartement!

Het is eigenlijk een stunt van KLM, dit omgebouwde vliegtuig, maar leuk is het wel. Ik raak altijd enorm geïnspireerd van bijzondere interieurs en wonen op klein oppervlak. Stel je voor dat dit vliegtuig ook nog eens echt kon vliegen.. Dat zouden aangename vluchten zijn ;-)


Gerelateerd

21 reacties op “Interior beauty: living on a plane

  1. Ik heb Airbnb pas ontdekt (laat, i know haha). Was inderdaad meer bezig met het bewonderen van al die interieurs dan dat ik echt bezig was met een plekje waar ik kon slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *