Lovely art: Rick Bergervoet

DSC_1002

Gisteren zagen jullie al een glimp van het talent van mijn goede vriend Rick Bergervoet. Vandaag wil ik jullie meer van zijn werk laten zien, sinds kort heeft hij namelijk z’n eigen webshop!

Rick studeerde Fashion Design en is nu modeontwerper en -illustrator. Geef die jongen een pen en werkelijk alles zit onder z’n prachtige krabbels en tekeningen. Vandaag een kijkje in zijn allereerste collectie!

DSC_0999
DSC_0994

Rick beschildert nu voornamelijk sierborden voor aan de muur (of in de kast), maar zoals ik al zei: in principe tekent ‘ie op alles. Wat wel steeds terug komt zijn de excentrieke dametjes. Dat vind ik ook zo leuk aan zijn werk: ik ken niets dat er op lijkt.

DSC_0982 DSC_0983 DSC_0992

Wat ie nog meer beschildert? Kerstballen! Met nog maar een maandje te gaan tot kerst wordt het tijd om aan de aankleding van de kerstboom te denken. ;-) De mooie ballen zijn met en zonder strik te bestellen, mijn favoriet is het engeltje.

DSC_0003

Daarnaast tekent Rick ook gewoon op papier. Kaartjes om te versturen of in te lijsten, speciaal voor kerst of zomaar.

Maar wat ik misschien nog wel het mooiste vind zijn de portretjes die hij maakt. Zo tekende hij bovenstaand portret naar aanleiding van deze foto. Zulke tekeningetjes zijn op aanvraag maar hij helpt je vast met liefde mocht je een leuk ideetje hebben.

Meer foto’s en producten vind je op zijn website rickbergervoet.nl. Ik wilde alvast een kleine sneak peek geven omdat ik zo trots op ‘m ben! Follow your dreams Ricky! :-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Naomi

  Wauw, ik vind zijn tekeningen gaaf! Ik weet zeker dat ik hem een keer ga vragen om een tekeningetje te maken, van mezelf of van een vriendin :)

 2. Elisa

  Oh wat vind ik deze leuk! Echt zo anders dan wat je normaal ziet, een echte eigen style.

 3. Resy

  Dit vind ik echt heel leuk! Hij heeft echt zijn eigen stijltje van manier van tekenen, leuk om te zien

 4. Sylvia

  Prachtig inderdaad, wat een aparte stijl :) Ik ga even op zijn site kijken!

 5. Anna

  Heel leuk! Ik ga zeker een kijkje nemen op de website. Ik zou zo graag willen dat ik zo mooi kan tekenen.

 6. Rick

  Thanks hoor de toffe blog Marlous!
  Leuk om alle reacties te lezen, check rickbergervoet.nl iedereen!!

 7. Karin

  Hele gave creaties Rick! Nog nooit zoiets gezien inderdaad!

 8. Veerlez

  Oeehw dit vind ik echt heel erg mooi! Ik ga eens even op zijn site neuzen en misschien wel in de webshop :)

 9. marianne

  Rick heeft een prachtig, memorabel cadeau voor mij gemaakt !!! Drie beschilderde bordjes, het hoofdje, de naam en geboorte datum van mn pasgeboren kleindochter. Dit is een cadeau voor het leven, voor mij maar zeker ook voor baby Abby. Dank je wel, Rick, heeeeel blij mee…..ik hoop dat ik veel kleinkinderen zal krijgen ;)))

 10. Lizet

  Heel gaaf, vooral zo’n portretje. Super toffe stijl!

Geef een reactie