Lovely blog: Health Beauty Mind

hbm

Het heeft even geduurd, maar ik heb eindelijk weer een leuke en kwalitatief goede blog voor jullie gevonden. Je zou denken dat zoiets makkelijk gaat met de enorme hoeveelheid blogs die er zijn, maar slechts enkelen steken er voor mij echt bovenuit.

Een voorbeeld van zo’n blog is Health Beauty Mind van Celine. Op haar blog schrijft ze over een gezondere en duurzame levensstijl, zonder dat daar een belerend vingertje bij komt kijken. Sterker nog: er staan juist heel veel leuke en toegankelijke tips en recepten op haar blog waar je zo mee aan de slag komt.

Lees verder voor een kleine impressie van haar blog en een paar van mijn favoriete artikelen, of klik gelijk door naar de blog.

Recept voor een tropisch sapje.

Heel erg interessant en uitgebreid artikel met tips voor beginnende veganisten.

DIY pumpkin spice! Het is duidelijk te zien dat Celine een opleiding aan de fotovakschool heeft afgerond, prachtige foto’s maakt ze.

Je kunt ook op Celine’s blog terecht voor mijn favoriete artikelen: hotspots! Zoals deze leuke salade bar in Maastricht bijvoorbeeld. Natuurlijk wel met een duurzaam en vegan tintje.

Hopelijk hebben jullie er weer een blog bij op jullie volglijstje. Mocht je zelf nog een suggestie hebben voor een leuke blog, laat dan vooral van je horen in de comments!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Maura - YLT

  Leuk om via je blog altijd nieuwe blogs te ontdekken. IK zat even de te kijken tussen haar recepten en de vegan dame blanche ziet er HEEL goed uit.

 2. Celine

  Ooh wat super leuk om dit te lezen! Dankjewel voor de superlieve woorden Marlous! Nu voel ik me een beetje schuldig dat ik 2 weken niet kan bloggen vanwege mijn verhuizing.. oops! Ik zal eens kijken of ik niet tussendoor een klein artikeltje kan doen om iedereen een beetje op de hoogte te houden : )

  1. Haha ik moest ook lachen toen ik gisteren je update voorbij zag komen (ik schrijf altijd vooruit). Maar ach, je hebt al een goed gevuld archief toch? Komt heus wel goed ;-)

 3. Resy

  Klinkt als een erg leuke blog, ga zo gelijk even kijken! Vind het leuk dat je je favoriete blogs met ons deelt ter inspiratie

 4. Celine

  ghehe ja een slechte timing van mij haha ;) Maar inderdaad, volgens mij staan er inmiddels meer dan 100 blogposts online dus dat komt vast wel goed!

 5. Dagmar

  Oh wat superleuk! Ik ga gelijk een kijkje nemen, dankjewel voor de tip!

 6. Maire

  Kende de blog nog niet, maar ziet er erg leuk uit! Goede tip!

 7. Tessa

  Ik ga snel een kijkje nemen! Leukleukleuk :D
  Liefs, Tessa

Geef een reactie