Maandagmorgen non-blogje

Goedemorgen! Het was weer eens tijd voor een non-blogje. Ik schreef ze al eens eerder, met wat random tips of een heleboel kittenfoto’s. Een korte update die eigenlijk niet blogwaardig is, maar eigenlijk toch wel.

Dus, daar gaan we maar?

Allereerst: leuk dat je er bent en de moeite neemt om mijn blogs te lezen. Gisteren ook lekker wentelteefjes gegeten? ;-)

Ik krijg de laatste tijd weer veel berichtjes (zowel online via mail en twitter als offline op straat of op m’n werk) met lieve en leuke woorden over m’n blog. Zo tof! Word ik altijd heel erg vrolijk (en ook een beetje verlegen) van. Het blijft me verbazen hoeveel mensen elke dag weer even naar lastdaysofspring.com surfen om een stukje te lezen. Wat motiveert jullie?? Grapje. Nieuwe stukjes op mijn blog natuurlijk!

Gelijk dan maar mijn excuses voor die keren dat er niks nieuws online stond: oeps. Grote kans dat ik de dag(en) er voor te druk was met leuke dingen doen, en mijn blog er even bij in schoot. Moet kunnen, vind ik. Gelukkig heb ik een groot archief. Mocht je me toch in de gaten willen houden kun je altijd twitter of instagram checken.

Voor ieder die nog een stapje verder gaat dan dat heb ik goed nieuws: Lauriëtte heeft me getagged in de blogestafette, waarbij ik antwoord moet geven op vragen die jullie altijd al wilden stellen maar niet eerder durfden. Ik maak er maar een algehele Ask Me Anything van, zodat je ook gewone vragen mag stellen. Stel ze in de comments of als een willekeurig anoniem sterrenbeeld via mijn contact formulier. Dan beloof ik plechtig dat ik er binnenkort op zal terugkomen met mijn antwoorden.

Tot zover het stukje met de meest scheve tekst/beeld verhouding. Ik ben zelf nogal visueel ingesteld en haak snel af wanneer er beeld ontbreekt. Toch wil ik zo nu en dan wat meer tekst dan beeld gaan plaatsen, gewoon om te oefenen. Dan weten jullie dat alvast. Fijne maandag!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Naomi

  Heel fijn om zo’n berichtje te lezen! Ik heb zo mijn eerste PTA, (CE) en was enorm gestrest maar zo’n leuke post helpt me. Thanks! ♥

 2. Josianne

  Haha, altijd fijn zo’n random post met allerlei mini updates! Jij ook een hele fijne maandag :-)

 3. Anneleen

  Leuk om te lezen! Ik begrijp dat je het druk hebt en dat school soms gewoon even voor gaat. Ik heb momenteel niet echt een vraag maar ik ben alvast benieuwd naar je antwoorden :)

 4. Dina

  Ik haakte niet af door alle tekst en weinig plaatjes hoor. Ik wens je een hele fijne dag! <3

 5. Lauriette

  Leuk om je non-blogjes te lezen! Welk land zou je kiezen als je moest emigreren en waarom? :) Jij ook een fijne maandag!

 6. Michelle

  Yep, wentelteefjes-eter hier, busted. Gisteren was het inderdaad zo ver haha, lekker!

 7. Saskia

  Non blogs zijn ook leuk. Beetje blabla moet kunnen op zijn tijd. Toch?

 8. Nanda

  Leuk zo’n blogje, een soort van kletspraatje voor bij de thee haha :p en veel tekst vind ik opzich geen probleem, ben benieuwd hoe je het gaat vorm geven :)

 9. Liliane

  Geen wentelteefjes helaas!
  En ik vind zo’n “non-blogje” wel leuk eigenlijk, alsof we een telefonisch non-gesprekje hebben (“ja lekker weer he!” “Ja toch!”) ;)

Geef een reactie