TGIF: Welcome to the weekend #28

Ik blijf het geloof ik elke keer zeggen: wat vliegen de weken voorbij. Misschien legt zo’n wekelijkse rubriek er ook extra nadruk op, elke vrijdag sta ik er even bij stil dat er weer een week voorbij is..

Op dit moment vind ik het helemaal niet erg: des te sneller alle feestdagen weer voor de deur staan! Afgelopen woensdag hadden we nog slechts 50 dagen tot kerst! Maargoed, nu eerst terug naar dit weekend!

Behind the scenes

image

Afgelopen week besloot ik het nog even rustig aan te doen, en plande ik geen events in. Ik werkte een beetje vooruit, en doe dat altijd graag vanuit mijn werk. Altijd koffie en een gezellige collega in de buurt ;-)

Meestal blog ik vanaf mijn laptop, maar wanneer ik geen foto’s hoef te bewerken neem ik net zo lief mijn ipad mee. Deze is veel kleiner en lichter en past zo in mijn handtas.

Freebie
13663187-0

Met deze voucher (print ‘m uit of laat ‘m zien op je telefoon) krijg je een tweede kerstdrankje gratis bij Starbucks!

Quote + Font
quote_coalhandluke

Meestal vind ik een mooi font en zoek ik daar een quote bij. Dit keer ging het andersom: ik zag deze foto en wilde deze quote graag gebruiken. Dus ging ik op zoek naar een bijpassend font. Ik ging wederom voor een handgeschreven font, maar wel een met een ‘rauw’ randje door de krijtstructuur. Het font heet Coalhand Luke en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Altijd fijn: de filmtips van Iris.
– Hot chocolate popcorn.. hoe lekker klinkt dat? Recept van Shifra!
– Een kijkje in de werkkamer van Yara.. super mooi!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. sam

  Ik wil ook nog is een laptop aanschaffen, lijkt me zo handig! Nu moet ik steeds de pc aan zetten of het op mijn iphone doen..

 2. Shifra

  I KNOW! Haha! Time flies! Ik schreef ook deze week al op mijn blog (of vorige week? Oh i don’t know! De ironie.) dat het nu al weer nóvember is! Voordat ik het weet zit de kerstkalkoen al aan mijn heupen geplakt en rollen we (letterlijk) zo champagne drinkend het nieuwe jaar in!
  En ja, hot chocolate popcorn is geweldig! Lief dat je hem aanhaalt hier! Thnx! Fijn weekend! X

 3. Annemieke

  Weken vliegen idd voorbij. 2015 staat alweer bijna voor de deur. OMG. ;-) Klinkt als een fijne week, en wat goed dat je besloot het nog even rustig aan te doen. Me-time is soms zo belangrijk & zo fijn. Geniet van het weekend!

 4. Iedereen lacht me altijd uit als ik de dagen tot Kerst af aan het tellen ben, maar blijkbaar ben ik niet de enige :)

 5. Stomme vraag misschien, maar hoe kun je die fonts dan gebruiken wanneer je ze gedownload hebt? Is het in een bepaald programma?

  1. Geen stomme vraag hoor! Fonts installeren gaat heel gemakkelijk. Vaak heb je programma’s zoals Winzip of Winrar nodig om de bestanden ‘uit te pakken’. Vervolgens hoef je het bestand alleen nog maar aan te klikken en installeert het lettertype zich in het systeem.

Geef een reactie