DSC_0107

Yes! Het is 6 december, Sinterklaas is het land uit: eindelijk mag ik over kerst beginnen! Thuis hield ik het wat minder lang vol, donderdag stond mijn boom al. Stiekem ben ik best trots op mijn kleine boompje, ook al is het een nepperd.

Vandaag een heerlijke kerstpost over mijn kerstboom, inclusief kersttrui, kerstsokken, kerstmok én kerstplaylist. It’s the most wonderful time of the year..

kerstboom

De Starbucks ornamentjes maken mijn kleine boompje meteen weheartit/tumblr-waardig. Ik kreeg ze van een ontzettend lieve klant op mijn werk, die ze meenam uit Amerika. Het rode ornamentje wordt overigens ook in Nederlandse winkels verkocht, al zullen ze inmiddels vast al uitverkocht zijn.

De boom en de ballen zijn van Paperchase (van de mooie papierwaren ja), en de strik die ik als piek gebruikte is van Sissyboy Homeland.

DSC_0116

Bij kerst hoort warme chocolademelk uit een grote mok (ook deze komt van Starbucks, kerstcollectie vorig jaar. Tja, als je er de hele dag met je neus op staat word je vanzelf hebberig.. ;-)).

En natuurlijk een kerstoutfit! Mijn trui komt van H&M, de warme slofsokken zijn van de Primark.

DSC_0143 (2)

Zo ziet mijn boompje er uit als het ’s avonds donker is. Inclusief een (hopelijk nog groeiende) stapel cadeautjes!

DSC_0114

Kerst is natuurlijk niet compleet zonder kerstmuziek, daarom speciaal voor jullie mijn kerst playlist. Genoeg voor 2,5 uur luisterplezier ;-)

 

Laat de voorpret beginnen! Staat jullie boom al? Hoe ziet hij eruit?

Gerelateerd

31 reacties op “It’s Christmas time!

 1. Jaaaa vet leuk. Ik heb zo’n zin in kerst! Wat ziet je kerstboom er mooi uit. (+ ik had ook heel erg zin in een kerstboom, maar nu met een kitten is dat misschien toch niet zo handig).

 2. Oh, je kerstboom ziet er zooo leuk uit! Bij mij thuis is het vooral rode decoratie qua kerstversiering.. Dat Starbucks bekertje ziet er groot uit, eens kijken naar de kerstcollectie van dit jaar.

 3. Oh, zo herkenbaar! Ik mag vandaag ook eindelijk, maar heb vorige week al heel sneaky een grote ster met mooie lichtjes opgehangen ;) Veel plezier met alle kerstvoorbereidingen!

 4. Super leuk! Ik ben al een paar dagen op zoek naar een mooie kerstboom maar ik moest van mezelf wachten tot sinterklaas weg zou zijn haha
  Dus je artikel maakt mijn verlangen naar kerst nog een beetje groter hihi

 5. ahhh wat heerlijk zeg! ik ben dit jaar zelf helaas kerstboom-loos, maar gelukkig is de stad hier een grote kerstmarkt. zo, zo fijn! en wat is die mok in inderdaad onwijs tof! ik word sowieso heel erg hebberig als ik de starbucks inloop. ;)
  xo, cheyenne

 6. Wat een leuke boom heb je! Erg mooi die decoraties en die Starbucks ornamenten zijn super haha. Mijn boompje staat sinds afgelopen woensdag, ik heb een ook een kleine nepboom met een kleuren combinatie van rood, wit en zilver.

 7. Wat een ontzettend leuk geschreven. Er straalt zelfs sfeer vanaf. Krijg dankzij jouw blog, deze post (noem je dat zo :p?), echt zin in kerst. Wordt hoog tijd dat ik mijn boom ook neer ga zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *