Merry Christmas! (+ show your blog)

DSC_0337

Merry Christmas! Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar. Ik hoop dat jullie gezellige kerstdagen tegemoet gaan. Voor mij begon kerst gisterenavond al met deze boom vol cadeautjes. Ik kreeg onder andere een selfiestick (yes!!), en ook mijn uitgezochte cadeautjes werden goed ontvangen.

Vandaag vier ik kerst en tegelijkertijd de verjaardag van mijn oma, en dus gaan we lekker uiteten. Voor de rest staat kerst voor mij vooral in het teken van lekker luieren en.. blogs lezen! Ook dit jaar houd ik de traditie in stand: post in de comments je blog met daarbij een korte beschrijving over jou en je blog. Zo weten we allemaal wie je bent en waar je over schrijft, en op die manier ontstaat er een hele lijst met leuke blogs om te bekijken.

Vorig jaar kreeg ik ruim 100 reacties, laten we dat dit jaar nog eens overtreffen! Zo komen we de kerstdagen wel door.. ;-)

DSC_0352
DSC_0347

Kleine Karel was ook van de partij.

DSC_0343
DSC_0348

En dikke Jona ook!

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie blogs, en ga ze allemaal bekijken. Voor nu fijne dagen, en tot vrijdag (wanneer we weer gewoon het weekend vieren, TGIF!).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 73 reacties

 1. Anne

  Wat een leuk idee! Heb wel zin in een avond lang op de bank blogs bekijken. Mijn blog Proefnotities is mijn persoonlijke foodblog waarbij de focus niet zozeer (alleen) op eten ligt, maar ook op de verhalen erachter.

 2. Inge

  Mijn cadeautjes komen vandaag ;) maar wat heb je een schattige kerstboom :) ik schrijf op de bakparade over gezond en lekker koken en bakken

 3. Sharon

  Wat een leuk idee, heerlijk lezen en nieuwe blogs ontdekken met kerst! Op spelspeelspelen.nl schrijf ik over spelen en bijzonder speelgoed, diy en nog veel meer!

 4. Anna

  Dit is echt leuk!
  Mijn blog is eigenlijk een mix van boeken (mijn grote obsessie), muziek, films en het reguliere leven van een zestien jarig meisje. Ook ben ik van plan om binnenkort te beginnen met kwesties waar ik mee zit en die dan onderbouwen in een blogpost.

 5. Danielle

  Goeiemorgen!

  Dat ziet er uit als een gezellige kerstavond! En wat een leuk idee om eerste kerstdag te vullen! (Geloof dat ik je voorbeeld volg en lekker mee lees met wat hier binnenkomt)

  Dit jaar ben ik mijn blog basichic begonnen nadat ik in een burn out raakte. Het is voor mij een stukje “therapie” om leuke dingen te blijven doen en dat aan de wereld te laten zien. Het werkt goed! Ik ben nog een beetje zoekende hoe ik het precies ga invullen… Tot nu toe veel interieur en diy, ik zou er graag wat meer food en tuin bij doen. In ieder geval met een basics in de hoofdrol.

  Hele fijne kerstdagen en veel leesplezier gewenst!

  Groet,
  Danielle

 6. Hey Marlous, Allereerst wil ik jou en je familie fijne feestdagen toewensen! Wat leuk dat je dit initiatief neemt.

  Mijn naam is Mariska en ik blog op http://curlycreative.wordpress.com
  Waar ik over blog? Over alles wat maar creatief is; eten, diy’s, etc. Ik ben benieuwd ik ga vanavond eens kijken of ik nog nieuwe leuke blog’s kan ontdekken hier!

  Liefs

 7. Radianto

  Ah, super leuke foto’s heb je erbij geplaatst zeg! Leuk ideetje ook, om meer dan 100 reactie’s te hebben op deze post met blogs om spannend de aftelling naar 31 december mee te vullen. Fijne feestdagen gewenst! Maak er mooie, magische dagen van!

  Ik ben Britt, een meisje van 14 jaar. Mijn blog is http://www.radianto.be/ Een blog waarop ik alles deel wat me bezighoudt. Hoe ik denk over dingen. Wat ik leuk vind. Ik geef je dus een kijkje recht in mijn gedachten. Een soort van persoonlijk dagboekje dat ik vol schrijf naar hartenlust. Met een positieve, stralende kijk erop. Want dat is wat de naam weerspiegelt.

 8. Ruurdje

  Leuk idee, hoop op veel leuke nieuwe blogs om te ontdekken.

  Ik ben net begonnen met werken en schrijf hoe ik dat kan combineren met leuke dingen doen en lekker eten, tips om beter te werken en al het andere wat ik leuk vind!

 9. Marjolein

  Fijne kerst iedereen :) ik vind de foto’s superleuk geworden!
  Mijn blog is http://ohnineteen.blogspot.com! Ik blog pas sinds een maandje in mijn eentje, na vier jaar samen met een vriendin te bloggen. Ik schrijf over alles wat ik leuk vind, maar meestal is dat in de zin van lifestyle. Neem zeker eens een kijkje :D

 10. Babette

  oh wat een leuk idee! Maar ik ben Babette ben 18jaar en hou ervan om creatief bezig te zijn en om bezig te zijn met interieur. Sinds dit jaar doe ik ook een creatieve opleiding, en ben daardoor ook weer meer bezig met mijn blog babsieslifestyle.blogspot.nl . Ik blog nu nog op blogspot maar mijn plannen zijn om dit ook te gaan veranderen en het alleen ander anders aan te pakken… ;) groetjes babette

 11. Studio Janna

  Fijne kerst allemaal! Het is altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met mijn blog. Hierop deel ik wat ik maak, breien, haken, houtbewerking, recepten en alles wat mij inspireert. Uiteindelijk wil ik een webshopje openen waar ik deze dingen ga verkopen. Het lijkt me leuk als je eens een kijkje komt nemen op studiojanna.blogspot.nl !

 12. Lauriëtte

  Wat een prachtige kerstboom met mega veel cadeautjes! Hele fijne feestdagen gewenst Marlous! Mijn blog is te vinden op tijgertjerawr.com en ik schrijf over alles waar ik mee bezig ben, wat ik heb meegemaakt en de dingen die ik tof vind. Ik noem het altijd maar een van-alles-en-nog-wat-blog! ;)

 13. Jenny

  Fijne kerst!

  Ik ben gestrand in een hotel in Noorwegen, mijn boot vaart niet vanwege te veel wind en sneeuw. Dus wat is er heerlijker dan in bedje liggen lezen.

  Bedankt dus voor je post en de opsomming die er op volgt :)

 14. Karlijn

  Wauw, dat zijn een hoop kadootjes! Dat wordt vast een fijne en gezellige kerst. Mijn blog is runawayisabella.wordpress.com en gaat over van alles en nog wat. Muziek, boeken, films en persoonlijke minidagboekjes: eigenlijk alles wat ik zelf ook leuk vind om te lezen van een ander :)

 15. Jij natuurlijk ook een hele fijne feestdagen gewenst! Je bent goed verwend en je hebt nog leuke dingen in het vooruitzicht. Voor ons is ook de kerst gisteren al begonnen, natuurlijk ook met cadeaus :)

  Ook echt een tof idee dat je op deze manier nieuwe blogs verzameld! Wij schrijven over koffie en alles wat daar bij hoort. Van leuke koffiebarren tot diverse zetwijzes en van kopjes tot iets lekkers voor bij de koffie. Natuurlijk komen er ook persoonlijke berichten voorbij.

  Fijne feestdagen en alvast een fantastisch 2015 toegewenst!

 16. Hele fijne feestdagen gewenst, en wat een heerlijke kerstfoto’s zijn dit! Ik blog op karlijntravels.com over mijn reizen, waaronder de tweede wereldreis die ik aan het plannen ben. Ik verheug me op de lijst leuke blogs om te ontdekken!

 17. Nuria

  Fijne kerst!! Mijn kerstdagen zitten vol gepland met familie bezoekjes en het inpakken van mijn koffer want overmorgen ga ik heerlijk op wintersport! Daar lees je ook van alles over op mijn blog! Ik blog over allemaal persoonlijke dingen, vakanties, mode, muziek, films en mode..

 18. Citlali

  Wat ziet het er leuk en kerstig uit zeg!! Hele fijne kerstdagen!!! Mijn blog is komorebi.nl waar ik over van alles en nogwat blog. Gefeliciteerd aan je oma :)

 19. Laura

  Woah, je kerstboom is echt prachtig en de berg cadeautjes is ongelofelijk gegroeid, haha. Oh en fijn dat alle cadeautjes in de smaak vielen :)

  Ik blog op http://www.lauresque.blogspot.com over lifestyle, fashion, food, interieur en nog een heleboel meer – ik weet een random gebeurtenis meestal ook wel om te toveren in een blogpost zegmaar. ;)

  Jij ook een hele fijne kerst!
  Liefs.

 20. Oh wat leuk! Wij vinden het heerlijk steeds weer nieuwe blogs te ontdekken en zo hebben we er meteen een hoop nieuwe bij. Dank daarvoor!

  Wij zijn 2 vriendinnen en houden samen de blog Not zo stuffy (notsostuffy.nl) bij over Groningen-stad, leuke dingen in het noorden des lands, vintage, diy, tweedehands, duurzaam, veggie en vegan eten, reizen en verder alles wat ons inspireert. Wees welkom eens te komen kijken :)

  Fijne feestdagen!

 21. Tania

  Oh leuk dat we dit mogen doen. Ik ben Tania uit België. Ik ben 3 maand geleden beginnen bloggen om mijn gedachten te kunnen verzetten na de werkdag. Op mijn blog http://www.browneyedcurvygirl.blogspot.com post ik 3 maal per week een review, een shoplog, een look, …. Kom gerust een kijkje nemen. Fijne feestdagen!

 22. Myriam

  Jij ook fijne feestdagen!
  Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Ik blog sinds kort op http://myriamschrijft.blogspot.com waar ik lezers wil inspireren met mijn dwarrelende gedachten, creativiteit, beelden en positieve kijk.

 23. Dionne

  Wat een heerlijke kerst foto’s! Leuk!

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.

 24. Wat leuk Marlous! Fijne kerstdagen en uiteraard een fantastisch 2015 gewenst! Ik blog sinds een half jaar op: http://www.curls-culinair.nl over lekker eten met bij elk recept een humoristisch verhaal. Leuk als je mijn blog bezoekt. En alle anderen natuurlijk ook!
  Groetjes, Yvette

 25. Anna

  Hallo iedereen! Hopelijk hebben jullie ook fijne feestdagen! :) Mijn blog heet authenticvibes.wordpress.com en ik blog vooral over muziek, fotografie en lifestyle. Het zou echt enorm veel voor mij betekenen als jullie hem even zouden willen bezoeken.

  Veel plezier en geluk voor het nieuwe jaar!
  Groetjes,
  Anna

 26. Isabella

  Fijne feestdagen! Wat een leuk idee zeg:)
  Mijn blog is http://www.just-stuff-i-like.blogspot.nl, een blog binnen de categoriën Fashion, Beauty en Lifestyle. Zo deel ik mijn outfits, maar ook mijn liefde voor fotografie en nog meer dingen die ik leuk vind; just stuff I like;)

 27. Jolanda

  Leuk idee! Ik ben een dubbele blogster:) Op franselelie.blogspot.nl laat ik mijn leven in beeld zie, dus veel dingen die ik doe of leuk vind zoals styling en het bezoeken van leuke steden ed. En dan vooral veel fotos. Net als op rotterdamthroughmylens.blogspot.nl waarop ik Rotterdam laatzien. Kom gezellig langs!

 28. Styling Note

  Merry Christmas!

  En wat een leuk idee! Mijn blog is een beetje een allegaartje van fashion, lifestyle, schrijfsels en persoonlijke artikelen (zoals over het opleiden van mijn hulphond of dingen die ik tegenkom). Wel altijd voorzien van eigen gemaakte foto’s.

 29. Leonie

  Wat een heerlijke foto’s heb je gemaakt. Fijne feestdagen! En yay wat leuk dat deze weer terug gekeerd is :)

  (Ik hou nu zelf ’14 days to 15′ in het kader van mezelf twee weken lang uitdagen. Vandaag staat dag 7 op http://sleepinglion.nl)

 30. Jeanine

  Super leuk dit, en oo voor jou en je familie een fijne Kerst gewenst!
  Mijn blog Juf Jeenegen gaat over het leven als pas afgestudeerde Engels docente op een vmbo school, incl leuke verhalen en anekdotes. Ik schrijf ook over fotografie, maak filmpjes, schrijf reviews en over duurzaamheid. Lijkt me leuk als je een kijkje komt nemen :)

 31. Ice Pandora

  Wowie wat een boom en wat een berg cadeaus!
  Ik wens jou, je familie en poezen een fijne
  feestdagen!

  Tja, mijn blog is een beetje een smelpot van
  alles en nog wat maar voornamelijk gaat het
  over: eten, DIY en lifestyle. Gepaard met
  veel foto’s!
  Xx http://icepandora.blogspot.com

 32. Max

  Ik ben net begonnen maar wil graag een mooi blog vol lifestyle tips en ook met inrichting en leuke DIYs, gewoon mijn interesses!

 33. Marjan

  Greetings from Seattle! Ik woon alweer heel wat jaren in de States, maar heb ook in Sri Lanka, Bayern en Zweden gewoond. Gewoon een personal blog over van alles en nog wat! Kom langs, the more the merrier! ;-)

 34. Bibiane

  Heerlijk, die boom!!! Wauw….
  Mijn blog is misschien niet iets typisch voor de lezers van jouw blog. Hij gaat namelijk enkel en alleen over nagellak (ok ok, de laatste weken ook over mijn zwangerschap, of toch het naderende eind ervan) http://lovelynailpolish.be

 35. Eva

  Wat een gezellige boom! En wat een leuk idee om blogs te laten spammen, haha.

  Mijn blog, http://itsanevawayoflife.blogspot.nl/, is vooral gevuld met filmpjes van twee verschillende YouTube kanalen (één solo, en één met mijn vriendin) en een twee-wekelijkse rubriek met persoonlijke foto’s. Mijn filmpjes gaan vooral over fashion, lifestyle, boeken, beauty, etc. Eigenlijk een erg doorsnee blog, maar ik vind het heel leuk om te doen!

 36. Karlijn

  Ik ben lekker laat, maar goed. Ik heb al heel veel fijne blogs gezien die ik morgen fijn ga lezen. Perfect voor tweede kerstdag!
  Mijn blog is wonderlicht.com en ik blog over interieur,diy projecten, boeken en andere dingen die ik leuk vind. Het probleem is dat ik heel veel leuk vind en dus over heel veel verschillende schrijf. Maar goed, dat vind ik dan weer leuk ;)
  Fijne dagen!

 37. Jessica

  Hoi! Ik blog op http://www.reviewsandroses.nl. Reviews & Roses is een blog die, zoals de naam al zegt, vooral draait om recensies. Van boeken tot series en films tot zelfs de nieuwe coca-cola variant. Ook zie je soms een DIY voorbij komen, vaak een maand overzicht over wat ik heb meegemaakt, en laatst plaatste ik eens een keer een recept. Precies, het is een hele persoonlijke omni-blog :D

 38. Dorien

  Fijne Kerst en alvast een geweldig 2015 gewenst!!! Leuk ook dat iedereen hier even z’n eigen blog mag delen! Ikzelf heb sinds een tijdje een boekenblog, waar ik vooral recensies post – http://deboekenbabbelaar.wordpress.com. Altijd welkom! ;-)

 39. Bianca

  Beetje laat maar wil toch nog even reageren! Ik ontdek zelf zo altijd veel blogs dus ik wilde zelf ook graag mee doen!

  Mijn blog gaat (en heet) Food Travel Photography! De dingen die ik het leukst vind dus! http://foodtravelphotography.com

  Fijne feestdagen!

 40. Wat een sfeervolle foto’s, echt mooi!
  Jij ook een ‘Merry Christmas’!

  Op mijn blog deel ik dingen die ik bijzonder, leuk, mooi of apart vind.
  Ik blog meestal over lifestyle & fashion.
  En mocht iemand van jullie een kijkje nemen: veel leesplezier! :)

  Liefs,
  Annerieke

 41. Rosanne

  Fijne feestdagen voor jou!

  En leuk om zo weer lekker inspiratie op te doen op deze kerstdag. Mijn blog is http://www.bonjourfrankrijk.nl, over mijn passie en liefde voor het land van baguettes, de Eiffeltoren en azuurblauwe kusten :)

 42. Cathy

  Hi Marlous, jij en alle anderen ook een fijne kerst gewenst! Lees met veel plezier je blog. Op mijn blog http://cathyvandenberg.tumblr.com/ mijn werk (freelance communicatie, merkstrategie opdrachten), mijn persoonlijke leven (voornamelijk foto’s) en andere dingen die mij inspireren. Enjoy! Lijkt me leuk om een keer wat samen te doen ;) x

 43. Anneleen

  Prachtige foto’s en wat een mooie boom!
  Ik wens jou ook zeer fijne feestdagen toe! Geniet van alle gezelligheid, het lekker eten en de mooie verlichting :)
  Als je zin en tijd hebt, kom gerust eens een kijkje nemen op mijn blog, dat zou ik heel leuk vinden! X

 44. Leuk idee! Nog een fijne tweede kerstavond!
  Ga je de selfiestick ook reviewen op je blog? Ben wel benieuwd eigenlijk. (lijkt me heel handig, maar ben er nog niet zeker van of ik hem in het wild zou durven gebruiken – onzinargument, je ziet ze steeds vaker, maar toch).

  Ik ben een Dutchie in Hamburg, en blog over verhuizen naar Duitsland en alles wat je over Hamburg moet weten voor een toffe stedentrip naar deze fijne stad. :)

  Mijn leeslijstje is weer aangevuld! Guten Rutsch naar 2015 vast!

 45. Sabrina

  Ah klinkt leuk allemaal!
  Mijn blog is mijn plekje op het internet waar ik alle dingen die ik leuk vind combineer op mijn eigen manier, bijvoorbeeld reizen, fotografie, outfits en gewoon dingen waar ik blij van word (: zou leuk zijn als je een keertje een kijkje komt nemen!
  Hele fijne kerst, ik hoop dat je een top tijd hebt!! Liefs, Sabrina

 46. Miron

  Op naar de 100! Op http://www.missmovie.nl blog ik samen met 2 vriendinnen over filmsnen tv-series. We plaatsen iedere dag een stukje, over een nieuw verschenen trailer, bioscooptips of een fijne filmmeneer!

 47. Caro

  Leuk idee! En je foto’s zien er ontzettend gezellig uit:)

  Ik blog op bornonaplane.wordpress.com over reizen: plekjes die je gezien moet hebben, landen waar ik ben geweest, steden waar ik nog heen wil en nog meer!

 48. Carmen

  Leuk artikel, en leuk dat we mogen spammen! Ik ben Carmen, een 13-jarig meisje dat blogt op http://www.ourbeautythings.nl over van alles waar ze zich voor interesseert. Voornamelijk beauty, fashion en lifestyle. Neem zeker een kijkje als je dat wil! Liefs

 49. Tessa

  Iedereen met terugwerkende kracht een heel fijne kerst gewenst :-). Ik was even volledig offline deze week vanwege kerst met de familie.

  Ik ben Tessa, 31 jaar oud en mijn blog is http://awkwardduckling.nl. Op mijn blog schrijf ik dagelijks over een groene lifestyle. Kom zeker eens langs als je het leuk vindt. Ik heb net mijn volledige opmaak veranderd dus ik ben heel benieuwd hoe deze bevalt.

 50. Eline

  Wat een leuke foto’s! Alvast een fijne jaarwisseling!

 51. Liedeke

  Leuk, allemaal nieuwe blogs erbij om te lezen tijdens mijn hernia-pauzes.

  Het enige regelmatige aan mijn blog is dat er zeer onregelmatig iets nieuws op staat. Soms een recensie van een boek of film, soms een stuk dat ik voor mijn werk geschreven heb (ben journalist) en meestal verhalen over mijn chaotische journalistenleven in Utrecht, met een viool, een hernia en teveel gedachtenspinsels in mijn hoofd.

  Kom eens kijken op liedekemorssinkhof.blogspot.com, je bent heel welkom!

 52. Silke

  Ik ben te laat om iedereen een fijne kerst te wensen, maar een mooi nieuwjaar kan nog wel! :D

  Ik blog nog niet zo lang op silliesthings.blogspot.com. Hier blog ik over dingen waar ik blij van word, zoals DIY’s, food, interior, lifestyle en meer. Leuk als je een kijkje komt nemen!

 53. Anouk

  De afgelopen dagen heb ik het zo druk gehad door kerst en alles wat daarbij komt kijken en dus ook geen tijd om blogjes te lezen. Maar nu zag ik deze en wilde ik toch even reageren. Super leuk idee om tijdens de feestdagen op rustige momenten lekker nieuwe blogs te ontdekken. Mijn naam is Anouk en ik ben 21 jaar. Ik ben gek op echte “meisjes” dingen, make up en dan vooral nagellak, etentjes met vriendinnen, shoppen en ik werk nu fulltime in een kledingwinkel. Binnenkort ga ik verpleegkunde studeren en daar heb ik super veel zin in. Op mijn blog schrijf ik over alles wat ik en waarvan ik denk dat elk mede-meisje leuk vind. Ik ben nog niet zo lang bezig dus ik kan wel wat tips gebruiken. Laat daarom vooral wat feedback achter want ik leer graag! Ik kijk uit naar je bezoekje. Dank voor deze leuke kans om mijn blog te laten zien!

 54. Liliane

  Ik help even mee om de 100 comments te ovetreffen hoor!

  Ik ga het kort en to the point houden:
  Op http://yourdailyintake.com blog ik over alles wat mij blij maakt. Dat zijn DIY’s, hebbedingetjes, gekke feitjes, glutenvrije recepten en nog een hoop andere random leuke dingen.

  Alvast een fijne jaarwisseling!

 55. Fran

  Hoop dat je een hele fijne kerst hebt gehad, maar aan je foto’s te zien wel. Ben pas net begonnen met bloggen hoor, maar hoop het dit keer langer vol te houden dan m’n vorige 2347 pogingen, hihi. http://Www.softsunday.com

 56. Linda

  Op mijn blog, http://www.blogbylinda.nl, schrijf ik vooral over persoonlijke dingen. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en om over projecten waar ik aan meedoe te schrijven. Zo plaats ik maandelijks een update van mijn Day Zero Project (101 doelen in 1001 dagen) en probeer ik het sinds kort met minder kleren te doen met behulp van Project 333. Best moeilijk in het begin.. Verder vind je artikelen over dingen die ik heb meegemaakt, creatieve uitbarstingen en alles wat ik verder nog leuk vind. De laatste maanden heeft het bloggen op een laag pitje gestaan, maar hopelijk gaat dat in 2015 beter!

  Ik hoop dat je fijne kerstdagen hebt gehad en alvast een gelukkig 2015 toegewenst :)

 57. Anna

  Wat een mooie kerstfoto’s! En ook een super leuk idee dit, het sharen van je blog! :)

  Mijn blog, Ook Anna doet dingen, gaat over alles wat mij bezighoudt. Ik noem mijn blog graag een ‘van alles en nog wat’-blog, ook kun je het zien als persoonlijke lifestyle blog. Zo heb ik de vaste rubriek Mijn Week In Foto’s, waarbij ik aan de hand van iPhone foto’s laat zien wat ik per week meemaak. Ook heb ik het Post It project opgezet, waarbij ik brieven naar mensen schrijf en zij naar mij. Daarnaast laat ik soms foto’s en video’s zien.

 58. Allereerst; beterschap. Zelf modder ik nu al drie weken aan en dat is echt heel erg belabberd.

  Ik zou mijn blog geen lifestyleblog kunnen noemen, maar schrijf wel over mijn leven (met name moederschap), huisinrichting, creatieve bezigheden enzovoorts. Welkom. En tot volgend jaar!

 59. de DIY Diva

  Gezellige foto’s! Ik zit nu lekker na de kerst mijn favo-blogs bij te lezen. Zelf heb ik een creablog met elke werkdag creatieve inspiratie en veel leuke tutorials. Rond bijzondere dagen (Valentijnsdag, moederdag, Pasen etc.) heb ik altijd bijpassende knutsels of kaarten om te maken. Neem gezellig eens een kijkje!

 60. Lizet

  Wauw, dikke Jona! Wat zul je daar heerlijk mee kunnen kroelen zeg.

  Mijn blog Wander Woman (www.wanderwoman.nl) gaat over reizen, dromen en eten. Over nieuwe dingen – en jezelf ontdekken, en de laatste tijd vooral ook over mijn verhuizing naar Antwerpen. :)

 61. Inez

  Mag dit ook nog nu de feestdagen voorbij zijn? (het is het proberen waard)
  Anyway, mijn blog heet A Floral Sunset en nu ja, je vindt er vanalles en nog wat. Vooral over dingen die ik leuk, mooi en lekker vind.

 62. Vera

  Ik snap niet dat ik pas vandaag je blog ontdek, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Ik heb me hier al een redelijke tijd vermaakt vandaag en toen kwam ik deze post tegen! Ik ben zelf illustrator (onder het label ‘franje design’) en ik blog over mijn werk, mijn leven als freelancer en alles wat daarbij komt kijken.

 63. Nathalie

  Heerlijk altijd zulke posts, want je ontdekt altijd wel iets fijns. Mijn kerstvakantie was druk door de restart van mijn blog. Worldly Treasury is vanaf nu Map of Joy. Op http://www.mapofjoy.nl vind je dé adresjes voor een lekkere latte, mooie items om te shoppen en om je hoofd op een fijn kussen te leggen. Wereldwijd! Daarnaast inspirerende reisverhalen en lifestyle en interieurtips. Fijne zondag!

Geef een reactie