Best of 2014: een overzicht van het afgelopen jaar

best of 2014

We kunnen natuurlijk niet het nieuwe jaar in zonder het oude jaar af te sluiten met een lekker cliché jaaroverzicht. Ook ik doe er aan mee, dit jaar echter geen persoonlijk overzicht maar een blogoverzicht.

Ik presenteer je de meest gelezen artikelen (en daarmee de favorieten!) van het afgelopen jaar. Mocht je ze gemist hebben, of wanneer ze al diep in je geheugen verdwenen waren: vandaag een terugblik.

DSC_0014

Misschien wel mijn favoriet uit het lijstje: de DIY hanging flowers wall. Een simpele en low budget DIY met groots effect. De bloemen hangen nog, maar binnenkort wil ik de muur gaan schilderen en dan moeten de bloemen er toch echt af..

DSC_0022

Het Forest Feast kookboek is denk ik mijn favoriete kookboek. Het is zo mooi vormgegeven, de recepten zijn origineel maar toch eenvoudig en vooral heel erg lekker.

DSC_0707

De 10 tips en tricks voor Instagram was erg populair, ik geloof dat veel van jullie er wat aan hebben gehad. Zelf heb ik ook een stuk meer volgers en interactie op Instagram sinds ik mijn eigen tips opvolg.

DSC_0792

Een recept doet het ook altijd goed, en deze pompoen quiche met herfstsalade was jullie favoriet. Niet gek, hij is ook hartstikke lekker!

DSC_0047

Dit jaar introduceerde ik een nieuwe categorie: bloglife, met daarin allerlei artikelen vol tips over bloggen. Een van de meest gelezen artikelen uit deze nieuwe categorie gaat over het vinden en het ontwikkelen van je eigen stijl. Vond ik zelf ook erg leuk om te schrijven, dus er volgen komend jaar zeker meer artikelen in deze categorie.

DSC_0094

Nog een geslaagde DIY: de mini terrarium! Ook deze DIY is erg eenvoudig om zelf te maken, maar staat enorm leuk in je interieur. Ik kreeg na afloop verschillende foto’s getweet van anderen die de DIY hadden nagemaakt, heel erg tof!

DSC_0761

Hotspot artikelen zijn een van mijn favoriete artikelen om te schrijven. Dit jaar ontdekte ik Broei, in Utrecht. Ik geloof dat inmiddels velen van jullie de hotspot ook hebben ontdekt. Hier zal ik zeker komend jaar ook veel te vinden zijn!

DSC_0019

Dit is misschien wel het meest gelezen artikel van allemaal: ‘Bloggen, wat kost dat?‘, waarin ik vertelde over de kosten van het bloggen, maar ook wat het je oplevert. Een eerlijk en transparant kijkje achter de schermen.

DSC_0857

We sluiten af met een persoonlijk artikel: ‘Als ik later groot ben‘, waarin ik wat meer vertelde over de dingen die in mijn leven spelen en waar ik me eigenlijk – naast mijn blog – mee bezig houd. Doen het altijd goed, die persoonlijke artikelen. Nieuwsgierige aagjes ;-)

Goed, een kleine persoonlijke noot dan: 2014 was een mooi jaar. We hadden een fantastische never ending zomer, ik ging twee keer naar Ibiza, maakte van mijn blog mijn bedrijf, en deed af en toe ook eens helemaal niets. Ik ben op dit moment tevreden en gelukkig, en hoop dit voort te zetten in 2015.

Natuurlijk waren er ook minder leuke dingen zoals het overlijden van Pip en het stoppen met mijn studie. Maar zonder tegenslagen geen hoogtepunten. Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2015, hopelijk zie ik jullie dan weer terug op mijn blog!

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 33 reacties

 1. Dina

  Aaaaah die bloemen aan de muur, ik vind het zo geweldig! En je hebt helemaal gelijk, zonder tegenslagen geen hoogtepunten. Ik wens jou ook een mooi nieuw jaar!

 2. Nathalie

  Mooi overzicht! Je hebt een hoop interessante en originele blogs geschreven! Ik lees ze altijd weer met plezier! Jij ook alvast een goed 2015!

 3. Resy

  Je hebt erg mooie artikelen geschreven het afgelopen jaar! Ben benieuwd naar alles wat je in 2015 gaat schrijven. Alvast een gelukkig nieuw jaar en hopelijk mag je weer veel leuke dingen meemaken!

 4. Rosanne

  Fijn overzicht, met je geweldig mooie foto’s! Fijne jaarwisseling, op naar een spetterend 2015 :)

 5. Sabrina

  Wat een leuk overzicht! Ik heb meteen even de blogposts doorgelezen die ik nog niet had gelezen, ik word vooral blij van de Instagram-post! Daar ga ik mee aan de slag (: Fijne jaarwisseling alvast!

 6. Sylvia

  Ik vind je foto’s altijd zo mooi :) Fijn overzicht, die pompoen quiche ga ik in het nieuwe jaar nog een keer maken, ziet er heerlijk uit. Alvast een heel fijne jaarwisseling!

 7. Vind je blog echt superleuk en volg je dan ook graag!
  Je foto’s zijn altijd zo mooi.
  Voor jou ook een fijne jaarwisseling en een heel geweldig 2015 :)
  Groetjes, Rensina

 8. cheyenne

  wat een fijn overzicht! die pompoen quiche moet ik nog steeds maken, hij ziet er zo heerlijk uit. :) fijne jaarwisseling!
  xo, cheyenne

 9. Lauriëtte

  Jij ook een prachtig 2015 gewenst! Dat je maar weer veel mooie artikeltjes mag schrijven zoals je altijd doet! Fijne jaarwisseling! :)

 10. Elianne

  wat een mooi jaar! Je trotse moeder!
  Heel geluk voor 2015!

 11. Lisa

  Ik vond het vinden van je eigen stijl ook een heel fijn artikel! Maar eigenlijk vind ik bijna al jouw blogposts leuk. Ik ben in ieder geval benieuwd naar wat er nog meer gaat komen in de categorie over bloggen en ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een mooi 2015 toe!

 12. Eva

  Die bloemen aan de muur blijf ik er zo geweldig uit vinden zien, love them! En wat een mooi jaaroverzicht zo, ik hoop dat 2015 je veel moois brengt. Hele fijne jaarwisseling :)

 13. Fleur

  Ontzettend toffe en leuke artikelen zijn er dit jaar op je blog gekomen! Een fijne jaarwisseling toegewenst! Liefs!

 14. Nanda

  Wat een mooie foto’s maak je toch!
  En het is een mooi overzicht, je bent zo goed bezig met je blog. Ben benieuwd wat je in 2015 allemaal gaan bereiken! :)

 15. Liliane

  Heel fijn overzicht met leuke artikelen :)
  In welke kleur wil je je muur gaan verven?
  Ik zei het ook al op Instagram, maar ik wens je een amazing nieuw jaar toe! Maybe tot ziens in Uutje ;)

 16. Marcella

  Wat een heerlijk overzicht, je had een fijn jaar. Ik ga zeker even doorklikken naar wat blogs, ik ben nieuwsgierig naar je tips voor Instagram en je artikel over bloggen. Ik volg je al een tijdje trouw op Instagram, maar ik wil je blog ook zeker vaker lezen.

  Veel goeds, plezier en geluk voor 2015!

 17. Eline

  Cliché of niet, je schrijft echt ontzettend leuk! Wat een leuk artikel! Ik wist direct dat ik je wilde volgen (via Bloglovin). Dus hoi! Mij ga je vaker tegen komen tussen je comments! :)

 18. Lisa

  Mooi jaar heb je doorgemaakt qua bloggen. Prachtige foto’s maak je. Echt een gezellige sfeer :)

 19. Ik vind jouw foto’s altijd zo mooi, en ben al jaren een vaste lezer en heb ook in 2014 weer van al je stukjes genoten! Het ziet er allemaal uit alsof je er goed over nadenkt en kan je nooit op een spelfoutje betrappen ;). Goed werk dus, ga zo door :)!

Geef een reactie